Sevgilimin kıyafet kıskançlığı yeni ortaya çıktı böyle olduğunu bilmiyordum.Ayrılmalı mıyım :(

sevgilimle 6 aydır çıkyoruz.Beni çok seviyor hep mutlu etmeye çalışıyor gözümün içine bakıyor.Gelecek planları yapıyor. Ben de onu seviyorum ama kıyafetime karışması beni çok rahatsız ediyor.Başka erkeklerin bakmasını bahane ediyor.Mesela sırtı açık kıyafetten rahatsız oluyor, şort giyilmese daha iyi diyor.Aslında tutucu bir aileden gelmiyor ama neden böyle olduğunu ben de çözemedim.Daha önce hiç böyle şeylerime karışmazdı bu yönlerini yeni yeni görüyorum böyle biri olduğunu hiç bilmiyordum hep gizledi kendini.Ne yapmalıyım ayrılmak mı doğru olan sizce?Başında böyle olduğunu bilsem hiç başlamazdım ama Şu an bağlandım.O da beni çok seviyor bana çok düşkün ne yapmalı sizce çaresizim?
Güncellemeler
+1 yıl
Bazı arkadaşlar geniş olduğumu filan söylemişler.İstediğim şekilde giyinmek istemek genişlik filan değil.Oramı buramı açıyım diye bir düşünce geçmiyor aklımdan.Kişisel özgürlük alanıma saygı duyulmasını istiyorum hepsi bu.Kıyafet de kişinin kendi kendini ilgilendirir.Yoksa mesele oramı buramı açmak değil.
Sevgilimin kıyafet kıskançlığı yeni ortaya çıktı böyle olduğunu bilmiyordum.Ayrılmalı mıyım :(