Eski sevgilim beni tüm çevresine kötülemiş, hepsi iddiaya girmiş, düşürmek için rahatsız ediyorlar beni. Ondan nasıl intikam alabilirim?
10 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
sessizlik ve onune bakmak en iyi intikam olacaktir. onun sana kotu demesiyle kotu olmuyorsun nihayetinde.
Yahu sorun şu ki 1 buçuk senedir engelimi kaldirmamiş nerden ulaştıysam bana bağırıp çağırıp küfretti güya sanki onu taciz eden benmişim gibi muamele yapıyor bana birileri üzerinden kafamı karıştırıp ayagina getiriyor ben ona ulaşınca da istemedigini söylüyor. Derdi nedir onun yönlendirmesiyle bana yazan arayan kişiler bana diyor ki ben seninle evlensem 7 ay sonra çocuk yaparım senle grdk gecesine girersek sırf canın acıdı diye yapmam dururum bütün çevresi bana diyor ki seninle evlenmek istiyorum yalandan evlilik vaadiyle beni tuzaklarına düşürmeye çalışıyorlar hangi araba istiyorsun hangi marka olsun iPhone telefonumu vereyim mi sana iş yeri açayım mı o çocuk sana gelirse kabul et bu fırsatı kaçırma diyip çok kirli iğrenç bir oyun oynuyorlar benimle beni eğlence haline getirmişler dalga geçiyorlar benimle ben karakola gittim tutanak tuttum başıma birsey gelirse bu çocuktan bilsinler diye. 2 ay sonrada şehir değistircem gidince onu ve beni rahatsız eden birkaç kişiyi şikayet edeceğim
Kötüleyen birini şöyle düşünün iyi ki bu pislikten kurtulmusum diye sevinin
Takma yoluna bak
Bırakmıyor ki tüm herkese beni tanıtmış ilçeden çıktım merkeze yerleştim zengin olduğu için hem ilçede hemde merkezde cok cevresi var onun çevresi benimle sevgili olur mu evlenirmi sanıyorsun en fazla takilirlar adımı çıkarırlar. Ben burada ne kimseyle sevgili olabiliyorum nede evlenebiliyorum onun yüzünden il dışındaki memurlara bile beni anlatmış
Amacı o zaten. Ve amacına ulaşmış. Sennakilli biriniden takmazsin
Bunu sorman bile takmak
Ne anlatmış senden için
Tekrar barış onu çevresine rencide et
Yahu sorun şu ki 1 buçuk senedir engelimi kaldirmamiş nerden ulaştıysam bana bağırıp çağırıp küfretti güya sanki onu taciz eden benmişim gibi muamele yapıyor bana birileri üzerinden kafamı karıştırıp ayagina getiriyor ben ona ulaşınca da istemedigini söylüyor. Derdi nedir onun yönlendirmesiyle bana yazan arayan kişiler bana diyor ki ben seninle evlensem 7 ay sonra çocuk yaparım senle grdk gecesine girersek sırf canın acıdı diye yapmam dururum bütün çevresi bana diyor ki seninle evlenmek istiyorum yalandan evlilik vaadiyle beni tuzaklarına düşürmeye çalışıyorlar hangi araba istiyorsun hangi marka olsun iPhone telefonumu vereyim mi sana iş yeri açayım mı o çocuk sana gelirse kabul et bu fırsatı kaçırma diyip çok kirli iğrenç bir oyun oynuyorlar benimle beni eğlence haline getirmişler dalga geçiyorlar benimle ben karakola gittim tutanak tuttum başıma birsey gelirse bu çocuktan bilsinler diye. 2 ay sonrada şehir değistircem gidince onu ve beni rahatsız eden birkaç kişiyi şikayet edeceğim.
Başka bir arkadaşına anlattım diyor şikayet et e sende ona bir kere ver belki senle evlenir diyor o... spnun evladi dur onuda şikayet edince bakalım o zamanda benimle bu şekilde konuşacak mi. Ya benim anlamadığım bir insan intikam için bu kadar uğraşmaz yedekte tutan biri arada bir gelir yazar yoklar. Kafasında bitiren biride uğraşmaz seven dönmek isteyen biride bu kadar beklemez ve arkadaşlarına benimle bu şekilde konuşmaları için bu cümleleri ezberletmez. Takılmak kullanmak isteyen biride bu kadar beklemez takilacagi varsa gelir takılır yoksada gider uzatmaz seninle uğraşmaz ee o zaman bunun derdi nedir
Numaranı değiştir
Benimle çık 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu duyunca gerçekten çok üzüldüm, yaşadığın şey hiç adil değil 🥺 Kendini kesinlikle onların seviyesine düşürme aşkom. En büyük intikam, senin mutluluğun ve umursamazlığın olacak.
Sana yaklaşmaya çalışan o çocukça gruptaki herkesi tek tıkla engelle. Sessizliğini koruyup hayatına neşeyle devam ettiğinde, kendi sığlıklarında boğulacaklar 💅
Sen çok daha değerlisin, enerjini bu tarz insanlarla harcama olur mu? Şu an kendini biraz olsun daha iyi hissediyor musun ✨