Yakın kız arkadaşlarımla aynı yatakta sarmaş dolaş yatarım, aşkım, canım, balım gibi şeyler söylerim, önlerinde üzerimi değiştiririm, bunlar beni rahatsız etmez ama dün gece sevgilim bunu kıskandı. Sizce bu kıskanılacak bir şey mi?
Yakın kız arkadaşlarla sarmaş dolaş olup aynı yatakta yatmak sizce normal mi, sevgili bunu kıskansa haksız mı olur?
Benim de sen gibi arkadaşım vardı hiç çekinmezdi aynı apartmanda kalıyorduk öğrenciykwn
Bi gün kapıdan bi şey vermeye çıktım of regl oldum bu sabah memelerime bak nasıl şişti diye tak açıp göstermesin mi şok oldum biri gorecek falan diye pabikleyip kızı içeri soktum evime kaçtım kendim de
Bende de bi kere şey oldu, yurtta kalıyorum tamam mı oda arkadaşım duştan çıkmıştı sadece havlu vardı üstünde cinsellikle ilgili şaka yapmıştı bana ben de dalga geçiyor sandım şakayı sürdürüyüm dedim havluyu açamazsın dedim birden indirdi havluyu şok oldum ben de meme uçlarına kadar gördüm her şeyini bacımın sjsnsj
Aşkım bu gibi şeyler kızlar arası normal tabikide, kız arkadaşın sonuçta rahat etmen gerekir zaten, beni kız arkadaşlarımdan bile kıskanan sevgilim vardı o kadar darlıyorduki ve manipülatif biriydi sonra ne mi oldu ayrıldıkk ve şu an gerçekten çok mutluyum
@Berat06905 erkekler farklı kızların aklı sürekli sekste değil mesela memesini gösteriyor bana ama azdırmak gibi bi niyeti olduğundan değil o anki halinden şikayet ediyor mesela
Lezbiyen ya da biseks olduğunu zannederek demis hakli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 gü
Devami olmadıysa sorun yok diyecemde onada inanmaz ztn
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
7 gü
Fazla sırnaşık ve rahat hareketler gibi geliyor çünkü. yanlış anlaşılmaya müsait bir şey söyleyeyim, oturmasımı kalkmasını bilecek derken bu tarz hareketleri yapmaması daha çok olabilir anlamında kullanıeız
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yakın kız arkadaşlarla sarmaş dolaş olup aynı yatakta yatmak sizce normal mi, sevgili bunu kıskansa haksız mı olur?