Diyelim ki eşinizle sarılmışsınız mışıl mışıl mus mutlu uyuyorsun kızınız var 3-4 yaşında anne baba çok korkuyorum aranıza yatayım dese tam ortanıza yatsa sonra babasına sarılıp uyuya kalsa siz öyle kalsanız kızınızı kıskanır mısınız :) beyler sizde eşiniz kıskansa ne tepki verirsiz :) :)
Bayılırımmmmmmmmmmmm😍😍😍 sabaha kadar oturup onları izlerim gözümü kırpmadan ikisinide ayrı ayrı severim ama uyanınca o yelloza git kendine başakasını bul o benim der çemkirirdim gecenün bir körümü kocamı elimden aldı diye. Kocamada küserdim beni attı diye. Ama genel olarak onları sabaha kadar aşkla izlediğim bende kalırdı.
Manyak değilim bir kere 😞seviyorum kıskanırım... 😞 hemde o benim 😞kendine başkasını bulsun yelloz desem koca beni keser heralde kız çocuğu hanımdan daha çok kıskanılıyor. Bulana kadar birazcık paylaşabilirim belki☺
Gelip de araya girerek yatan hiç bir çocuk tek bir anneye veya babaya sarılmaz bunu iyi bil ikisine birden sarılır ikisinide paylaşır bir anda.. Çok yaşadık bunları.. Ancak bu anne ve babanın çocukla arsında ki gerçek sevgi bağı ile olur.
Yatabilir erkekler de korkar ki :) gerçi ben çocukların ebeveyn yatağında uyumasına karşıyım. Korkmus bile olsa yatağına götürür uyuyana kadar yanında kalırım. Hatta uyuduktan sonra bile kalabilirim yanında ama yatağa almayı çocuk psikolojisi ve alışkanlıklar bakımından hoş görmüyorum.
En İyi Cevaplar