Uzun ilişkinin getirdiği sorunlar nedir sizce 4 yıldır sevgilim var evlenene kadar 5 olacak
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Evliliği bekleme olmayacak karı koca hayatı yaşayıp kavgalarla gürültülerle ilişkiyi çürütüp eritip bitirdikten sonra evlilik olmaz ciddi ilişki olduğunda evlilik uzun sürmez evlilik içinde yaşanan şeyler sevgililikte yaşanmaz sevgililik seks ilişkisidir evlenecekmiş gibi yaşayalım evlenirsek evleniriz evlilik çok çok zor benim kız arkadaşlarım evlenmişti ama bizim zamanımızda bu zamanda imkansız bir durum ki kimse evlenmek istemiyor evlense de boşanıyorlar zaten artık şu isteme düğün altın araba ev gibi şeyler evlilği tamamen bitirdi evlilik ticarete döndü kızlar kendilerini satıyorlar evlenerek öyle yapacağına evlenmeden satın alınır oldu kızlar
aynı rutine bağlanma riski en büyük dezavantajı bence, insan ister istemez alışkanlıktan devam ediyor bir süre sonra. heyecan azalıyor ve evlenmeden önce birbirinizi tüketmiş oluyorsunuz. her şeyin kararında uzaması iyi ama bu kadar uzun süre fazla.
O kadar Uzun ilişkim olmadı hiç eşimle bile 3 yıldır tanışıyoruz akdkskx
Evkenince peki ben taniyamamisim dediniz mi sanki kisa surede evlenince tam tanınmaz gibime geliyorxa
Yok valla 1 sn dahi pişman etmedi. Biriyle uzun yıllar tanışıyor olmak çok iyi tanımak anlamına gelmiyor bazen
Evet oyle mutlusunuz evlilikten o zaman bana ne tavsiye verirsiniz evlilik hakkında
Eğer düzgün biriyle evliysen harika bir şey evlilik, kötü yorumlara bakmamak lazım.. ne konuda tavsiye istediğine göre değişir çok konu var😅
Aklima. grlemdi sizin aklınıza gelen varsa söyleyin 🤣
Bence mümkün olduğunca uyumlu davranmalı, gereksiz tartışmalara girmemeli. Aynı evde yaşamak başta garip gelecek ama herkese oluyor bu. İlk aylar çok kavga olabiliyormuş bizim neredeyse hiç olmadı kavgamız hala ama genel olarak söylenen o. Sürece güven😅 br de evlenmeden önce mutlaka bir kadın doğum doktoruna git muayene ol bence bu da çok önemli
Muayene ne için tam olarak
Çoğu şeyi yasamis olursun hevesin kalmaz bence ve bilmiyorum sıkılırım 4 yıl aynı kisiden gdjhskd
Evleninve napcaksin peki hahxjs
Öyle denk gelmiş ilerde ilişki içinde anlarsın iyi mi kötü mü, herkesin ilişkisi farklı
6 yıldır sevgilim var evlenmeye üşeniyorum 🤣
Nedenn
Uzun sürdükçe ayrılma oranı artıyor bence iş güç sorunu yoksa evlenin
Unide tanıştık o yüzden uzun maalesef
Evlilikten kurtarmadıysa avantajı yok demektir
dört iyi ya ama dahasi artık sıkılırım ben
Cok uzamasi iyi degil tabi
O kadar süre olmadıysa o evlilik olmaz gibi
Uzun ilişki istemem 1 yıl iyi tanış evlen
Var evleneceksin direk imkan varsa
Seneye artik
Tamamdır hayırlı olsun
Sıkılma
Ysni evlilik oluşa sorun yok
İlişkiye giriyor olmamiz
Ten uyumu
Geç kalmissinz ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dört yıl harika bir süre, tebrik ederim! ✨ Uzun ilişkilerin en büyük tuzağı genelde o tatlı heyecanın yerini aşırı konfora ve garanticiliğe bırakması oluyor. Çiftler bazen sevgili olduklarını unutup iki yakın arkadaşa dönüşebiliyor.
Bir de tabii ki evlilik beklentisi uzadıkça çevrenin baskısı ve geleceğe dair belirsizlik stresi artabiliyor. Düğün telaşına girmeden romantizmi canlı tutmak şart! Siz bu dördüncü yılda ilk günkü heyecanı korumak için neler yapıyorsunuz? 💖💅☕