Bilgisayar mühendisliği okuyan ben ve tamirci flörtüm gerçekten uyumlu muyuz?

Ben derslerine çok önem veren birisiyim ve iyi bir üniversitede de bilgisayar mühendisliği kazandım. Onu okuyorum. Ve çok da çalışmıştım. Önem verdiğim, gerçekten önem verdiğim bir şey. Aylar önce bizim mahallede oturan bir çocukla karşılaştım ve tanıştık. İşte ilerledi, flört olduk. Şu anda hâlâ flörtüz. Aslında bana sevgili olmayı teklif etti ama ben şimdilik reddettim. Kendisi tamircilik yapıyor ve ona okumayı düşünüyor musun veya üniversite sınavına girmeyi düşünüyor musun dediğimde yani hiçbir şekilde düşünmediğini söyledi. Ondan hoşlanıyor gibiyim ama daha yaşı benle aynı çok genç ve geleceğini tamircilik yaparak yapması, hayali olması beni açıkçası rahatsız ediyor. Parasında asla değilim. Ben öderim veya onda zaten kendi şeyini ödeyebilecek var. Ben onu hatta sosyoloji okumak veya felsefe okumak için cesaretlendirmeye çalışıyorum. Ama bu böyle giderse benim üniversite hakkında veya derslerim hakkındaki stresimi veya bu konular hakkındaki konuşmamı dinleyebileceğini sanmıyorum. Anlattığımda sadece sessiz kalıyor. Bilmiyorum artık rahatsız mı oluyor ama ne yapmalıyım? Konuşmayı bitirmeli miyim? Veya uyumlu muyuz?

Bilgisayar mühendisliği okuyan ben ve tamirci flörtüm gerçekten uyumlu muyuz?