1 gü
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Zorlama kardeş zorlama. her şey artık bitmiş. Kendini daha fazla küçük düşürme. İnan hiç kimse için hiç bir şeye değmiyor.
Ama umudunu da kaybetme. Eğer alnına yazıldıysa, doğru kişi illa ki karşına çıkacaktır kardeşim. Ama o kişi bu kişi değil.
ama suçum günahım yok ki aldatmadım etmedim sadece küçük şeylere çok takıyordum uzak mesafe diye birde hiç buluşamadık biz çok seviyordum onu çok üzülüyorum
Kalp dediğin kırık mezar taşlarıyla dolu bir mezarlık. Zamanla unutuyorsun.
Ben kaç kişiyi gömdüm o mezarlığa bir bilsen. Ama suçlu olan taraf hiç ben olmadım. Sonu evlilikle bitsin istedim her seferinde ama başarısız oldum. Ancak sonunda doğru insan karşıma çıktı ve bana 3 büyük hazine verdi. Şimdi ben de bu 4 kişi için yaşıyorum.
Umudunu kaybetme, çünkü insan umutsuz yaşayamaz.
haklısın da o süreçte neler yaşadığını bilirsin takma demekle olmuyor
Biliyorum hepsini...
Yapacak bir şey yok.
Benim bir sözüm vardır ve karşımdaki insanları buna göre kategorize ederim;
İki tip insan vardır.
1) Kalıcı insanlar
2) Turistler
Kalıcı insanlar seninle gözünü kırpmadan ölüme gider. Pazara kadar değil mezara kadardır.
Turistler ise fotoğraf çeker, anı toplar, yer, içer, zıçar, sevişir, eğlenir ve çeker gider. Bütün bunları yaptığı yetmiyormuş gibi bir de sağa sola çöpünü atar çevreyi yani kalbini kirletir.
ayırt etmek ne kadar da zor ama :(
Valla ben her seferinde çok nettim. Baktım her şey güzel gidiyor direkt konuyu evliliğe getirdim. Karşı taraf ya yokuşa sürdü ya da anası danası karışıp her şeyi bozdu. Sonuncuda da Rusça veya Ukraynaca bilmediğim için Google translate'in yardım alıp sordum internette. Rusça cevap verdi ve babama sormalıyım dedi. Sonra ben Kiev'e gittim ailesiyle tanıştım, o da sonra evrakları tamamlayıp İstanbul'a geldi ve evlendik.
isteyince oluyor sanırım hemen ya
Valla 3 ayımı aldı. Cezayir'den gelmiştim. Staj daha yeni bitmişti. Rus bir sevgilim vardı ve evliliğe yanaşmıyordu. Sadece benden çocuk yapıp k. ıçıma tekmeyi basmayı planlıyordu. Aileme karşı da gayet saygısızdı. Sonra karşıma Ukraynalı bir kız çıktı. VK'da üniformalı profil fotoğrafımı görmüş bana sen kaptan mısın dedi ben de henüz öğrenci olduğumu söyledim. Amcası da kaptanmış. Oradan sohbetimiz gelişti. Bir hafta sonra ben evlenme teklif ettim. 3 ay sonra da evlendik. 10 yıl oldu. Üç de çocuk var.
waowww bu kadar kısa sürede riskli değil mi
Hayat bir kumar. Ben de zarları aldım ve salladım. Dü Şeş geldi (6-6).
tebriklerrrr
bu ilişki biteli iki ay olmuş ama ortada hâlâ net bir manipülasyon ve duygusal şantaj var karşı taraf resmen vicdan azabı çektirerek seni elinde tutmaya çalışıyor bence buradan derhal uzaklaş çünkü bu işin sonu hiç iyi bir yere gitmez
biteli 2 ay oldu ama sadece 1 ay iletişim kurmadık kalan 1 ayda kurduk yani 1 ay hiç konuşmadık ve bu mesajdan bir gün öncede sen benim hayatımı çaldın geri ver diyip durdu yine çalmak istiyorsun hayatımı sktin yine yapacaksın seni istemiyorum vs dedi ayrılınca mesajları bile silmemiş ısıtıp ısıtıp önüme atıyor ben ne zaman barışalım desem sen bunu dedin şunu dedin şöyle yaptın diyip alıntılayıp gösteriyor ben bile ayrılınca tüm mesajları silmiştim ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim
Bırak arkadaşım sen takıntı haline getirmişsin kendine saygın olsun artık
ya he ya heee daldan dala zıplamayıp üzülüp barışmak isteyince takıntılı oluyoruz hee
Yorma kendini
takıntılı kelimesi çok aşağılıkça
Takıntılısın kendini görmüyorsun kendi değerini bilmiyorsun
Yaşıyorsun. Bir şekilde yaşıyorsun. Kalbinin acıması normal.
ezik mi yapıyor by beni ya
Estağfurullah. Asla yapmaz.
yorumdakiler ne ayak ya daldan dala zıplayıp acı çekmeden yenisine mi nextlemej gerekiyor ya siz sevmeyi bilmiyorsunuz ya biz sıkıntılıyız
Onlar seni anlayamazlar.
zamanında çok üzülmüşsün anlıyorum seni:(
Teşekkür ederim 🩷.
Be Kadar Tuhaf Birisi Sen Bubla Nasıl 1,5 Sene Geçirdin
derdi ne bunun allah aşkına üzülmem bile umrunda değil
Ya Birisini Bulmuş, Ya'da İşleri Yolunda Gitmiyor
2 ayda mı buldu hemen
Belli Olmaz
ee başkası yoksa peki yani kızla konuşmuyorsa
Bunalım'da Veya Psikolojik Sorubu Olabilir
annemde psikolojik sorunu var onun diyordu haklı sanırım zıdmxıdmxoxmx
Haklıymış
kendisi bir yerde haklı insanları sevebiliriz aşık olabiliriz ama bazı durumlarda araya mantık girilmeli sana tavsiyem sev ama bazen kaple değil beyninle sev
tavsiyen için teşekkürler zaten beynimle seviyordum ayrılmadan önce ilişki dinamiği böyle değildi kontrol güç bendeydü ayrılınca yaptığı manipülasyon muydu yoksa ben mi haksızdım diye o lanet vicdanım susmadı ve sonuç böyke
kendini küçük düşürmüşsün, erkeğe acı çektirmen gereken yerde kendini süründürmüşsün
önceden acı çektiren bizdik 1.5 senenin sonuna gelince ibre değişti
İşte bu kafalar yüzünden çoğu insan toksik ilişki yaşıyor. Erkek düşman değil ya, seni seveni seversin sevmeyenle yolları ayırırsın
@1Delikanlı size iyilik yaramıyor maalesef eminim ki üzülüp depresyona girmek yerine başkasıyla konuşup bunu sallamasaydım peşimde it gibi dolanıyor olurdu
Siz kim kardeşim? Herkesin hatası kendisini bağlar, banane başkasının hatasından. Siz de verdiğiniz değeri hakedecek erkeklerle birlikte olun o zaman, pişman olup sonra bütün erkekler böyle lugatı bayat kaçıyor artık. Tercihleriniz hatalı demek ki.
@1Delikanlı siz erkeklerrrr….. konu hak edip etmeyen erkek değil herkesin acısı sevgisi kadar ayrılınca belli olur o sevgi zaten bir kadın arkandan bu kadar ağlayıp perişan oluyorsa demek ki özel bir kadınmış ki yokluğunu başkasıyla değil senin hayalinle doldurmuş peki sence böyle bir kadın hak etmiyor mu en güzel şeyleri şu zamanda çok kolay yenisini bulmak erkek içinde kadın içinde çok basit ama arkandaki yoluna bakamayıp derbeder olmuşken git başkasını bul demek ne kadar mertçe hangi adamlığa sığar
Bak güzel kardeşim. Çoğunuzun erkek tercihi sıkıntılı. Bu 100 metre öteden belli oluyor. Bir erkeği severken bana zarar verir mi kıymetimi bilir mi diye düşünmek yerine beni korur kollar kafasına giriyorsunuz. Hayır korumaz. Sevgi bitince çevresine verdiği zararı size de verir. Sevgilini tanımam etmem ama kadir kıymet bilmeyen erkekleri de hayatınıza sokarken biraz da aklınızla hareket edin artık
@1Delikanlı ya zaten böyle saçma canım durumda olma sebebim de bu vicdan muhakemem bitmiyor o çok iyi düzgün doğruydu ben mi bu noktaya getirdim yoksa o beni elde etmek için kendinde olmayan özellikleri mi var gibi idealize etti
Neyse hakkından hayırlısı olsun. Eğer karşındaki seni istemiyorsa artık nedenini nasılını düşünüp kendini yıpratmanın faydası yok. Seni istemeyini sen de istemeyeceksin, zorla güzellik olmaz. Kızın yorumunun altına da daha fazla yazıp rahatsız etmek istemiyorum şimdi (ne kadar haketse de)
bitmiş yani çabalamak boşa
ne bitiyor abi hayat mı bitti kıyamet fslan mı koptu ben seviyorum o da seviyor beni ne bitti
ilişki bitmiş karsı tarafla ugrassan nafile artık hep döner dolasır bu duruma gelir
Engellemek çok mu zor bacım
sınanmamışlığın kibri yaşa bir tur öyle gel
Allah düşürmesin inşallah
beni sallamayan ilgisiz peşinde koştuğum bir ilişki değildi bu bana tapma derecesinde aşıktı son kavgada kafasına göre karar verip kendince en doğru kararı verip ayrıldı ve ben sadece barışmak için uğraştım
Gururlu olmak değerli. Seni seven biri kendi kararıyla gittiyse, peşinden koşmak yerine bırakmayı bilmek gerekir. Sevgi var diye insan kendini ezdirmemeli.
olması gereken o lakin o benim için çok kez gururundan ödün verdi aylarca peşimden koştu yeri geldi ezildi de sevdiği için katlandı ben neden katlanmayayım haksızlık olmaz mı
Saçmalama, sana git diyor işte. Daha neyi zorlayacaksın? Gururunu da sevgini de bir kenara bırakıp peşinden koşmanın anlamı yok.
e bende git dedim kaç kere ben neler neler dedim ona
Sen bilirsin, bahane arıyorsun sadece. Ben daha fazla uzatmayacağım. Kolay gelsin iyi geceler
Süründürmüş seni gibi
ee süründürünce nolacak
Kendini bu duruma düşüren sensin bunun cevabını sen vericen
cevap yok bende erkek olarak sen ver
Adam seni s*ktir ediyor sen hala ona köpek çekiyosun, sen ondan daha mi degersizsin? Öyle birsey yok herkes 9 aylık eğer aldatmadiysan veya çok yanlış bir şey yapmadiysan buna, bu popiş laleleri sizin gibiler yüzünden g*tü kalkık dolaşıyor piyasada. Agir konustum ama gerçekler ortada.
aldatmadım ayrılınca bile sadığım hâla sadığım kavgalardan yormuşum kısıtlamışım olay bu
Senin yapman gereken senin de onu olduğu gibi s*ktir etmendi
ezik saf canım bir kız değilim ilişki içinde güç kontrol her zaman bendeydi kulum köpeğimdi ama şu an böyle ezik gibi görünmememin sebebi onu gerçekten seviyor oluşum
Ben güç kontrol sende olsun demedim. Her neyse
kafamdaki çizdiği o şekli hali kandırıyor beni beynim inkar ediyor hayır o kafandaki gibi sen bu hale getirdğn onu diyor vicdan yapıp sonra böyle oluyorum
Sonuca bakacaksın kardeşim sonuca adam seni istemiyor. Bunun lama cimi yok kendine saygın olsun.
boş ver gitsin istemiyorsa kendinin maymun suratı köylü tipi için kalmadım kendime saygım var ki sevdiğim için kaldım erkek mi yok yoksa ya ona mı muhtacım ben ellimi sallasam ellisi
Ha bunu dedin mi bitti işte aferin
Son cümleyi çok doğru yazmış.
sevgilini çok seviyorsun güya o da sana çok aşık tapıyor sana sonra ayrılıyor senden sende çok acı çekiyorsun üzülüyorsun insan olarak en doğal olması gereken duygunu yasını yaşıyorsun kız da sana başka kız mı yok ne üzülüyorsun diyor ne hissederdin bende senin kadar üzülüyorum anlıyorum seni demesini mi isterdin yoksa seni sklemeden keyfine bakmasını mı
Sana o mesajları yazan bir kız arkadaşın mı?
erkek erkekkk
Kendi yorumum. Kimse senden kıymetli değil. Sevgi güzeldir ama. Ama her şey de değil. Önce ben demelisin.
hep önce ben dediğim için ilişki bu noktaya geldi zaten
Sen doğru olanı yapmışsın. O zaman. İnan bana.
bencil narsist oldum ilişkinin sonunda etiket taktı bencil sadece kendini düşünüyorsun vs diye sonra vicdan yaptım kendimi suçlu görmeye başladım ve vicdanım beni bu ezikçe noktaya getirdi
İlişkiniz nasıl ilerledi nasıl buraya geldi bilmiyorum. Fakat sana doğru olandan vazgeçme canın yansada
hep en iyisini en güzelini aza kanaat etmedim ilgi mi en güzel şekilde vereceksin kendi değerimin varlığımin farkındaydım o beni suçlayıp ayrılınca böyke oldu peşimde koşan sürünen oydu yani ayrıldıktan sonra ibre değişti
Erkek öyledir. İlişkiye başlayana kadar sen prensessin en iyi sensin. İlişkiye başlayınca ego yarıştırmaya başlar.
çok doğru hep bi ego savaşı vardı konu tartışmak yerine egosunu tartıştırıyordu ve ben her şeyi anlıyordum hayatım senden ibaret değil demişti bi kavgada hayatımın merkezi değilsin vs vs
Sen güçlü olan tarafmışsın. Büyük ihtimal maddiyat olarak da öylesindir. O da buna koymuş. Uyum sağlayamamış. Ve Ego savaşına girmiş.
ben önceden onu sevmiyordum istemiyordum beğenmiyordum biliyor hepsini beni sevmen için dus ediyorum inşallah seversin bir gün diyordu benim için atkı çanta bile örerdi hastayken canım tavuk suyu çekti diye çiftliğin birinden köy tavuğu bulup evime sipariş etmişti o şekil seviyordu yani ama nedense hiç gerçekten sevdiğimi kabullenemedi küçük şeylerden tartışma çıkarmam onu yordu üzdü falan beni seviyor hala ki sohbetlerimizi silmemiş anlıyorum alıntılamasından ben bile sildim ayrılınca yani öyle işte
Hakkınızda hayırlısı diyem. İnşallah barışırsınız.
sence barışılacak gibi mi allah aşkına
bazı şeyler bir cümleye bakar.
Sen hastalan ve bir tavuk suyu daha iste.
geçen ölsende barışmam diyordu omdcodmfofl hastayım desem Çok yaşa der
Sen söyler isen o sana gelir.
ne söyleyeceğim
Adam gerekeni söylemişti ha niye ısrar ediyorsun
ne söylemiş anlamadım
Seni kullandı mı
yoo uzak mesafe ilişkisiydi
Şu konuşma üzerine daha yazarsan da..
Vay be beğenmiyor seni çirkin misiniz?
beni mi beğenmiyor it gibi köleydi neyimi beğenmiyor
Beğenseydi ayrılmazdım sizi elde edene kadar beğenme rolü yapmış
1.5 sene mi yapmış birader
Delikanlı adammış
2 ay sonra evlilik teklifi edecekti bana kavgayı bahane edip ben üzerine gidip barışmak isteyince de festivallere gidemedim sosyalleşemedim diyip asıl niyetini gösterdi ben haftalarca kavga ettiğim için özürler dileyip ağlayıp aç susuz kalıp keşke kavga etmeseydim diye kendi kendime vicdan yaparken o ortamlarda gezip takılamıyor diye barışmak istemiyormuş çok mu delikanlıymış sence
Neden bitti
yorum sizin olsun