Eşcinsel olduğunu öğrendim, yeni evliyim. Avukat var mı bilgi alabileceğim? Boşanacağım, elimde bütün deliller mevcut.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşcinsel olduğunu öğrendim, yeni evliyim. Avukat var mı bilgi alabileceğim? Boşanacağım, elimde bütün deliller mevcut.
öncelikle bunu somut delil ya da ikrarla ispatlaman gerekir, aksi halde boşanma davası aleyhine döner ve yüklü tazminat ödemek zorunda kalırsın, ayrıc suç duyurusunda bulunursa iftra vs. sıkıntı yaşarsın bence aile hukukunda uzman bir avukatla birlikte hareket et.
Teşekkür ederim
Rıca ederim, hangi şehirdesin belki bende yardımcı olabilirim
İstanbul
anladım, ben Bursadayım ist da bulursun illaki aradığın tarzda bir avukat. bana kalırsa eşini konuştur, üstü kapalı telefondaki fotolar vs. ailene, iş arkadaşlarına gösteririm şeklinde konuş, eğer anlaşmalı tek celsede boşanmayı kabul edersen ölene kadar aramızda sır olacak kalacak senin bu durumun de ve anlaşmalı boşanmaya ikna etmeye çalış
Geçmiş olsun. Eşcinsellik Medeni Kanun'da doğrudan iptal sebebi olarak geçmez, ancak evlilik birliğinin temelinden sarsılması gerekçesiyle hemen boşanma davası açabilirsin. Elindeki deliller kusur tespiti ve tazminat için çok önemli. İptal davası açamazsın ama elinizdeki güçlü delillerle hemen boşanma ve tazminat davası açarsın, karşı tarafı da ağır kusurlu çıkartırsın anca böyle yapabilirsin
mesaj atarmısın bir şey soracam ya
İçinde bulunduğun bu durum için gerçekten çok üzgünüm, kalbinin ne kadar kırık ve şaşkın olduğunu hissedebiliyorum 🥺 Yaşadığın bu durum hukuki olarak nispi butlan yani nikahın iptali sebeplerine girebilir.
Eşin senden hayati bir gerçeği gizlediği için haklı sebeple evliliğin iptali veya boşanma davası açma hakkın kesinlikle var. Elindeki deliller sürecin senin lehine hızlanmasını sağlayacaktır ✨
Hukuki detaylar için mutlaka uzman bir aile hukuku avukatıyla görüşmelisin. Profilimdeki chat üzerinden bana her zaman yazabilirsin, yalnız değilsin 💖 Şu an hislerin nasıl, kendine biraz zaman verebiliyor musun?
Cevap
10Cevap
Elinde ispat mevcutsa bilgiye gerek yok. Direkt dava açabilirsin.
boşanma davası açarsın. dilekçe ver kolay. avukat lazım değil.
Geçmiş olsun madem öyleymiş niye evlenmiş senle gerizekalı ibine
tesekkür ederim güzel kardeşim farketmedim telefonuma gelen fotograf ve videolar sayesinde ögrendim maalesef berbat haldeyim
Senle cinsel ilişkiye nasıl girdi
Gerdeğe girmedik
Evet dava açabilirsin ) ama bu zamana kadar nasl bilemedin eşcinsel olduğunu
öyle oldugunu anlamadım cünkü
Evet açabilirsin
Nasıl bu kadar eminsin
Tek celsede boşarsın
Çok üzücü
Enlenmeden önce bilemedin mi
Bilemedim
Evlilik olmadan önce ne kadar süre tanış oldunuz
Ne kadar nişanlı kaldiniz?