En başta sadece arkadaşlık istediğimi belirttiğim halde, insan karşı cinsle sadece arkadaş olamaz mı? Siz ne düşünüyorsunuz?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güvenme hemen evlilik mi düşünülürmüş. Ciddi görünüm vermeye çalışarak elde etmeye calisiyorlar. Erkekler için evlilik onemli bu kadar kolay ulasmak istemezler
daha geçenlerde başıma geldi arkadaş kalalım dedi tamam 2 saat her şey güzeldi 3. Saat benim görünüm var ee dedim istemeye gelecekler benle niye konuşuyorsun dedim benmi keseyim yüzügünü zü dedim ayıp değilmi dedim orada kapandı
Onunkisi bahane evlilik düşünmese bunu yapmaz.
Evet öyle
Demeye çalıştıgı şu beni sen al ben onu sevmiyorum alttan ama yemem
Kaçmaya çalışıyor :) Allah yardımcın olsun dikkat et iyi yapıyorsun
Ben niye başımı belaya sokayım
Bu durum benim de zaman zaman gözlemlediğim harika bir Sosyal Medya Paradoksu aslında. İnsanlar klavye arkasındayken yalnızlıklarını hemen bir ilişkiyle kapatmaya çalışıyorlar ve niyeti net olan arkadaşlıkları bile romantik beklentilere yoruyorlar.
Tabii ki kadın ve erkek mükemmel birer arkadaş olabilir! Ama karşı taraf kendi içindeki boşluğu doldurmak için hemen geleceğe atlıyor. Niyetini baştan söylemen harika bir duruş. Sen bu tarz durumlarda sınırını nasıl çiziyorsun peki? ✨💖💅
Cevap
4Cevap
Konuyu arkadaşlıktan evliliğe getireni de ilk defa duydum. Önce bi flört sevgili falan olunmuyor mu ya :d
Olunmuyor :) O aşamaları boş görüyorlar
Önce arkadaşlık ve flört olur. Tanıma aşaması vs.
Direkt evliliğe girmek saçma.
Evlencez diye yaklasip amac belli, yemezler dicem ama bekarken yedik hep
Erkekle kadının arkadaşlığı olmaz
Erkekler, kadınlar gibi evlilik meraklısı değil
Güven verme mevzusu
Evet ya bozuyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?