2 yıldır zaten çıkıyoruz bir de 6 ay onsuz olacağım ya geldikten sonra ayrılırsa? Ayrılmam evlenirim diyor ama ne malum, bu sevgililik olayını da uzatmak istemiyorum ama en az 2-3 senemiz var
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 yıldır zaten çıkıyoruz bir de 6 ay onsuz olacağım ya geldikten sonra ayrılırsa? Ayrılmam evlenirim diyor ama ne malum, bu sevgililik olayını da uzatmak istemiyorum ama en az 2-3 senemiz var
Cevap
5Cevap
Ben dayanamam diyosan askere gitmeden önce ayrıl. Askerde psikolojileri çok değişiyo. Normalde kaldırabilicekleri şeyleri kaldıramayabiliyolar. Eşim askere gittiğinde bu şekilde kaç kişi duyduk sayısını hatırlamıyorum bile
dayanirim beklerim sorun yok bu acidan sadece ya mesela o askerden geldikten sonra ayrilirsa bana beni 6 ay bekleyen biriyle neden ayrilayim sende her istegimi fazlasiyla buluyorum beni beklemissin bir de ayrilacak miyim evlenirim dedi ama nerden bilicem yani
bir de sorun 18 yasinda olmam buyuk olsaydim soz yaptirirdim kesinlikle ama 18im sacma yani
Sizin evliliğin mantıklı olması için zaten ikinizinde çalışıyo olması lazım. Ama böyle şeylerde erkekler daha çok bağlanır. Bence bekle o döndükten sonra 3-4 sene içinde evlilik planları vs yaparsınız
o calisiyor zaten bende uniye hazirlanicam bu sene aslinda sinav falan derken 6 ay olmamasi benim icin iyi olur bi yandan
Evet sende istediğin yeri ve istediğin bölümü tutturmak için çabalarsın. Ünin biter güzel bi kazancın olur evlenirsiniz. Koca eline bakma hiçbir zaman kendi kazancın olsun kendi güvencen olsun
kesinlikle asla gelemem bi erkegin eline bakmaya her ne kadar arkamda ailem olsa da
Ailede bi yere kadar. Hele evlenince çok arkanda durmuyolar maddi açıdan
evet öyle olur
Niye onu sevmiyor musun ilişkiyi bitirmeyi aklından geçiriyorsun?
seviyorum ama iki senedir zaten birlikteyiz ama o askerden sonra beklememe rağmen ya ayrılırsa bana ayrılmam o kadar beklemişssin e senş de seviyorum isteklerimi fazlasıyla karşılıyorsum fazlasım bile neden ayrılayım evlenirim dedi
ama 18im ben daha saçma durum işte ama benim üni hazırlanma dönemime geldiği için biraz sorun etmşyorum bana da iyi olur
Ayrıl gitsin simdiden
neden
Gitmeden önce söz vs yapalım demiyor mu?
Ya bence soz icin erken yaslarimiz kucuk yani anlamsiz bence ama 6 ay beklemekte ya ayrilirsa diye dusundugumden sacma geliyor yoksa en mantiklisi zaten soz yapmaktir ama 18im ben daha ne sozu?
Ayrıl sen en iyisi
Bekle
yazi tura at sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İki yıllık emeği ve güzel anıları gelecek korkusu yüzünden bir kalemde silmek sana da biraz haksızlık gibi gelmiyor mu tatlım? ✨ Altı ay göz açıp kapayınca kadar hızlı geçiyor inan bana. Şu an kafanda kurduğun senaryolar tamamen belirsizlik hissinin getirdiği bir kaygı.
Onun sana verdiği söze ve ilişkinizin gücüne odaklanmayı denemelisin. Geldikten sonra ne olacağını şimdiden bilemezsin ama denemeden biterse hep uhte kalır. Sen bu süreçte kendi hayatına, hedeflerine odaklanıp zamana bir şans versen nasıl olur? 🥺💖