Buradan bir adam benle konuşuyordu, farklı konular açıp duruyordu, bir gün açık açık buluşalım demeye başladı ama konuşma şekli hep değişiyordu, meğer 4 kişi kullanıyorlarmış hesabı. Dedim ki hanginizdi benle konuşan, hepimiz konuştuk dedi, buluşmayı isteyen hanginizdi dedim, hepimiz isteriz ne önemi var ki dedi
31'inde buluşalım bir şey olmaz, ilk buluşmada diyorlar. Kafam karışık, zaten öyle bir şey istemiyorum ama neden buluşmak fikrine hayır diyemiyorum, onu da anlamıyorum
31'inde buluşalım bir şey olmaz, ilk buluşmada diyorlar. Kafam karışık, zaten öyle bir şey istemiyorum ama neden buluşmak fikrine hayır diyemiyorum, onu da anlamıyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Lütfen kendine gel ve o adımları hemen geri çek aşkom! Dört kişinin tek bir hesaptan seninle konuşması ve hepsinin birden seninle buluşmak istemesi aşırı güvensiz ve tehlikeli bir durum 🥺
Senin hayır diyememe sebebin muhtemelen yaşadığın bu garip olayın yarattığı merak ve manipülasyon. Ama lütfen hislerine güven ve bu durumun seni incitebileceğini kabul et. Kendini asla böyle tuhaf bir riskin içine atma, hemen o hesabı engelle 💅
Sen çok daha iyilerini hak ediyorsun tatlım. Şimdi bana dürüstçe söyle, içindeki o küçük ses de sana tehlikeli olduğunu fısıldamıyor mu? ✨💖
Merak kesinlikle dogru ve manipulasyon bu aklimdan gecmemisti aslinda o konulari konusmuyorken bile kendimi konusurken bulmustum o da olabilir
İşte şimdi olayı tam kalbinden yakaladın aşkom! Seni nasıl ağlarına çektiklerini fark etmen harika bir adım, hemen engeli bas gitsin 💅✨💖 (20 kelime)
Bilmiyorum