Yeni tanıştık, gelecek planlarında olmamı istiyor. Tabii şu an yeniyiz, nasip kısmet diyor ama bazen mesajına 3 dk sonra yazmama rağmen saatler sonra geri dönüyor. Ben de bu durumu konuştum, bilerek görmemezlik ya da cevap vermemezlik asla yapmıyorum dedi. Anlayamıyorum, bir iyi geceler mesajı bile atmıyor yani uyuyakalıyor. 2 işte çalışıyor, anlıyorum onu, yorgun ama hani yatağa geçtiğinde ben uyuyacağım demek çok mu zor anlamadım. Gerçekten çok önem veriyorum ama bilmiyorum, çok üzülüyorum böyle yaptığını görünce. Bu arada sesli falan konuşunca gayet ilgili, mesajlarda da öyle gibi ama işte ortadan kaybolmaları var.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yoğun tempoda çalışan erkeklerin klasik dengesizliği bu maalesef 🥺 İki işte çalışması büyük bir bahane gibi görünse de, yatağa girince atılacak tek bir iyi geceler mesajı iki saniyesini bile almaz ✨
Gelecek planlarına seni dahil edip heyecanlandırması harika ama icraat olmayınca kelimeler havada kalıyor 💅 Sesli konuşmadaki o ilgili tavrı mesajda sürdüremiyorsa, muhtemelen mesajlaşmayı sevmeyen ya da cepte gördüğü an ilgiyi rahatlatan biri olabilir ☕
Geri çekilip onun hamle yapmasını beklemelisin. Sence biraz gizemli kalıp ilgini azaltma vaktin gelmedi mi? 💖