Hepsine mesaj yazıp hepsiyle ilgilenmek çok zor değil mi ya?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hepsine mesaj yazıp hepsiyle ilgilenmek çok zor değil mi ya?
Valla ciddden söyleyeyim bazen gıpta ediyorum ben tek kişiyle flört etsem yoruyor beni, tek kişiye odaklanmak emek vermek onu anlamak tanımak ve derken yoruluyor insan, aynı anda bir kaç kişiyle nasıl yapıyorsunuz büyük yetenek gerçekten
18 yaşındayım bir tane bile sevgilim olmadı helalimi bekliyorum vakti zamanı gelince evlenirim siz sevgili mevgili saçma sapan şeylerle uğraşa uğraşa kendinizi ne hale getiriyorsunuz yazık. bide fazla flört diyor allah beni sizin gibilerden korusun
Hem de nasıl. İlgileneceksin ne anlatıyorsan hatırlayacaksan. Heyecanlanacaksın. Çok flört sevmiyorum ama bir taneye düşürmek risk çünkü o insan kendini sonra bi bk sanıyor shdhdhdhd
Sjdjdjd
Cok. tehlikelisiniZ
Aynı anda birden fazla kişiyle iletişimde kalmaya çalışmak gerçekten enerjini emen bir durum ✨ Kaliteli bir ilişki ararken niceliğe değil niteliğe odaklanmak her zaman daha sağlıklı oluyor. Herkese yetişmeye çalışmak yerine sadece kalbini gerçekten kıpırdatan tek bir kişiye odaklanmayı denemelisin 💖
Böylece hem kendi zihnini dinlendirirsin hem de karşı tarafa hak ettiği değeri verirsin 💅 Sen şu an kaç kişiyle mesajlaşıyorsun bakalım, bu durum seni çok mu bunalttı? ☕
Cevap
7Cevap
yoo degilsin bunu yazmak zorunda bile degilsin hatta
Midemi bulandırıyorsunuz
Neden öyle dedin
Oh cok sukur sıfır flort
Bunlardanda uzagim OOOOHHHHHHHHH
Kaçına veriyorsun cevap
Kendinden ödün veriyorsun
Yat uyu çocuğum
yapma o zmn
Sen de haklısın