Herkesle flört etmek istiyorum. Bundan çok keyif alıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, tabii ki bu kötü bir şey yani karşı cinsten insanlarla arkadaşlık kurabilirsiniz ve bunun sayısı önemli değildir. Düzgün olduğuna inandığınız herkesle konuşabilirsiniz ama flört etmek çok başka bir şey. Flört edip de sonradan canınız sıkılınca ortada bırakacaksanız bunun adı insanları kandırmak, duygularıyla oynamaktır. O yüzden bunu diğer arkadaşlarınızdan bir tık önde gördüğünüz 1 kişiyle yapmanız daha doğru olacaktır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayat sizin istediğiniz gibi yaşamakta özgürsünüz.
Bu şekilde yaşayarak mutlu iseniz.
Kimin ne dediği sizin için çok mu önemli?
ya da başkalarının sizin için düşünceleri bu kadar mı önemli?
Bunu bence kafanıza takmamaya çalışın dediğim gibi hayat sizin tercihler sizin.
Ama bu istek bir yere kadar devam edecek bir yerden sonra gerçek mutluluk istemeye başladığınızda geç kalmış olma ihtimaliniz oluşacak haberiniz olsun.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yaptığına duygu cinayeti diyorum. İnsanların duygularını kendi egonuzu beslemek için kullanamazsınız.
08 Yorumla
Soran+1 yılAsla bunu kabul etmiyorum. Ne kaybediyorsam hâlâ duygusal olduğum için kaybediyorum hayatta
Cevap sahibi+1 yılBunun acısını aynı şeyi başkalarına yaparak, onlardan çıkartamazsın. Duygusal biri olduğunu düşünüyorum öyle olsa idi bunu yapmaya ne miden ne de düşüncelerin izin verirdi. Bence sen duygusal birisi değil sevgi görmek isteyen birisin. Yine kendi tabirimle söylersem, sen insanların sevgisini emen bir vampirsin.
Soran+1 yıl😂 seni haklı bulduğumu söylemek istiyorum
Ama bu kadar 😝
Cevap sahibi+1 yılBir Vampir asla doymaz :)
Soran+1 yılBilemezsin
Cevap sahibi+1 yılSürekli sana yetecek kadar sevgi üretebilen, sevgi deposu geniş bir insana denk gelirsen insanlığa verdiğin zarar son bulur.
Zaten hepimizin aradığı da bu değil mi :/
Soran+1 yılBak düşününce beni şu an normal görmeye başladın
Cevap sahibi+1 yılhahaha
Benim düşündüğüm gibi düşüncelere sahip biri isen seni normal görebilirim. İlk çizdiğin profile sahip isen gözümde hala vampirsin.
+1 yılPeki ne yapıyorsun? Yani ne yapmak, flört etmek oluyor? Biraz anlatsan gerçekten yabancı olduğum şeyler ve farkında olmadan flört ediyor olabilirim. O yüzden anlatırsan sevinirim.
Yadırgayan vardır illa. Ki pekte olağan bir şey değil, bence birine karar ver ve onunla devam et yoluna. Birden çok kişiye umut verirsen sonrasında üzülebilirler ¢
22 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi tatlım nereden başlasam bilemedim.
Biriyle temas etmek veya sohbet etmek yadaa sadece bakışmak bence keyif aldığın her durumda flört etmiş oluyorsun.
Ve bunun hiç kimseye bir zararı yok
- +1 yıl
Hayır yahu yüz yüze demiyorum. Sanaldan mesela, yazışırken vs nasıl konuşursan iltifata girer. Onu soruyorum ama sadece sanal ortam için
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
101Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,8b cevap paylaştı.
u +1 yılElalemden sana ne. İsteyen istediği gibi yorumlasın. Sen nasıl keyif alıyorsan, öyle yaşamaya devam et
25 Yorumla- +1 yıl
Başkalarına duygusal, psikolojik, maddi vb. konularda zarar verme ihtimali olan bir davranış söz konusu. Başkalarının yorumlarına kulak verme veya kulak tıkama hakkı var. Ancak sanki başkalarına yukarda açıkladığım konularda zarar verme ihtimali yokmuşcasına , Sen nasıl keyif alıyorsan öyle yaşamaya devam et demeniz hoş değil. Gün gelir bu veya başka bir konuda bencilce davranan birinden size karşıda uygulama gelirse ne düşünürsünüz? karşınızdakine hak verip hata bende farkedemedim karşımdakinin bencilliğinimi dersiniz? Aslında cevabınıza yorum yazmak istemedim'ki cevabınız zaten aşikar, ancak bazen bir kerede olsa olumlu ve yapıcı olarak ön yargısız karşındaki insana bilmediğini, düşünemediğini veya bildiği halde unuttuğu şeyleri hatırlatmak gerekli.. Saygılarımla.
- +1 yıl
Herkes fikrini özgürce beyan edebilir burada. Size uymaya bilir ama çoğu insanın düşüncesi aynen bu. Çok insanla flört etmediğini “itiraf etmeyen” biri, çok insanla flörtleşmiyor anlamına gelmiyor maalesef. Flörtleşmek, tanışma sürecidir ve hemen hemen herkesin yaptığı şey hem de her gün. Hele ki bir çok hemcinsiniz. O sebepten ötürü, kadının kendi hayatı, kendi seçimleri. Saygı duymalı, nasıl mutluysa öyle.
Soran+1 yılDüşüncelerinizi sevdim shegiil 🤗
- +1 yıl
Ön yargısız cevap nezaketin, değerli zamanını bana ayırdığın için teşekkür ederim. Ben değil biz diyen biriyim. Karşındaki insanlara zararın dokunmayacak seviyede muhattaplığın olsun önerisini vurgulayıp, gerisi sana kalmış dip notunun düşülmesini beklerdim ''Soran''bayana cevabınızda. Yoksa herkes kendin'den mesul. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
🙏☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılFlört sayısını bir yapın sevgili olun ilerleyin
15 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim olmaya layık olan biri yok
- +1 yıl
Onlarda aynı şekil düşünüyordur eminim 😂 sen de onlara layık değilsin demek ki
Soran+1 yıl@Bendenedim bu benim sorunum değil
- +1 yıl
Benim de sorunum değil keyfine bak 😂🥳
- +1 yıl
Bu kadar itici biri olarak sadece seni kullandıklarını düşünüyorum kimse sevmez seni
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiye koşullarında saplantılı birine denk gelirsen bu senin canıma mal olabilir! Senin gibi flörtöz kişiler bunu önemsemeyebilir. Ama ya hiç ya da az sayıda flört etmiş kişilerde duygu daha yoğun oluyor. O yüzden saplantı olması çok şaşırtıcı olmaz. Ayrıca bu kadar kişi ile fingirdeşe fingirdeşe bir süre sonra gerçek duygu istesen de hissedemezsin
12 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu erkek yalancı
Hayal kırıklığına uğratan varlıklar
Sadece eğleniyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım ama delinin birine denk gelirsin, gençliğine kıyarlar. Senin haberini görmek istemem. Lütfen intikamını güçlü kadın olarak al
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sahsen seni disardan taniyan ve gozlemeleyen bir insan olsam flortoz der yaramaz derim sevgilin yoksa bu sebepten olmuyordur hicbir erkek ilgiye baglanmaz bunu aklindan cikarma senin kisiligin zayif hissine kapilan her gizli aday icin en guzel ol 0 sindir.
17 Yorumla- +1 yıl
Ilgi vermeyelim mi
- +1 yıl
@meltem99988 adam ilgi ver de git ver dememiş herkese 🙂
Soran+1 yılKişiliğimin zayıf olduğunu mu düşünüyosun
- +1 yıl
Ola bilir
Cevap sahibi+1 yılİlgi verilir ama seçici olunur a kisisine ilgi vermissen ve karşılık alıyorsan b kisisine mesafeli olmuyorsan bu sende ilgi açlığı olduğunu gösterir o tip insanlar da asla mutlu olmazlar bir süre sonra ya kime ne yapacanı sasırırsın ya da hepsini birbiriyle kıyaslar birinde tutunamazsın, hepsinin uzaklasmasına neden olursun. Sonunda yalnız kalırsan da toplayamazsın kendini.
Soran+1 yılBeni kaybedenler düşünsün 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılKendini cok degerli görüyorsun yazık
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlık, dostluk ve adı ne olursa olsun, yalansız ve şeffaf ise hiç bir zararı yok size. aksi halde ille de günün birinde bir iki yüzlülük, yalan , aldatma, dolandırma yapmış, kalp kırmış, ezmiş, alay etmiş, kırmış, mahvetmiş isen cezasını çekersin, intikamı alınır...
10 Yorumla
+1 yılİnsanların ne düşündüğünün önemi yok ama kendini yıpratırsın böyle. Belli bir zamandan sonra sevgili yapmak istersen sıkıntı olur. İlişkiye adapte olamazsın.
22 Yorumla
Soran+1 yılOlamıyorum zaten ama bununla alakası yok erkekleri ciddiye almıyorum. Çünkü hepsi yalancı diyebilirim.
- +1 yıl
Kahrolsun yalancılar😏
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılVakti zamanında kaşar denilirdi şimdi ismi flörtöz olmus.
Bir şey olmaz karşına biri çıkar aklını basından alır , durulursun21 Yorumla
Soran+1 yılO biri diye niyet ettiklerim fos çıktı
Gerek duymuyorum erkekler hiç bir şey hak etmiyor bence
- Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok insanla flörtlesmek , sevgili olmak daldan dala konmak hem ruhen hem bedenen hem kişilik olarak iyi değildir bu durum sana ileride zarar verir ve seni yorar aynı zamanda bu tür şeyler insanda alışkanlık yapar en ufak sıkıntılarda aldatma eyilimi doğar ileride evlendiğiniz zaman eşinize bağlılık , sadakat hissi vss zor olur her erkeği birbiriyle kıyaslar mutsuz olursun hayatın da bir kişi olsun adam gibi olsun hem sevmenin hem sevilmenin tadını yaşarsın 🤗
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yadırganıyordur tabi. Ben saygı duyar ve keyfi bilir der geçerim, ama yakın ve samimi olmam açıkçası bu yapıda biriyle : )
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de samimiyet kurmuyorum
Anlık şeyler benim yaşadıklarım
Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Buna kimse karışamaz neticede senin hayatın. Benim nazarımda da hiçbir zaman güven, saygı vs duymayacağım karakterize yapısındasın.
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😂
Soran+1 yılSize saygı duyuyorum bilin 🤗
Soran+1 yılSize de iyi geceler bayım
Kim ne derse desin ya. ama sen yollu sanarlar gerçekten seveceğin biri de seni öyle sanıp farklı yaklaşabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılNapayım
+1 yılYanı şimdi flörtün çeşitleri var tanışmadan konuşmadan da doğru insani bulamazsın
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru insan olmasına gerek yok
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Artık yadırgamıyorlardır, bize de düşer mi diye düşünüyorlardır asdxxcxd
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂 aynen yA
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Yok hayır hayattan nasıl keyif alıyorsan öyle yaşamam senin en doğal hakkın. Seçimlerine ve tercihlerine seni sen yapan şeyler o yüzden saygı duyan insanlarla birlikte olmalısın. Bunu rahatça dile getirip söyleyebildiğin için tebrikler
10 YorumlaSenin seçimin tabi ama olur da bir gün gerçekten hislerin oluşursa ve o kişi de aynı senin gibi çıkarsa şaşma derim😅
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir gün birinden gerçekten hoşlanır ve onla beraber yaşamayıve yaşlanmayı istersen?, o zaman sorunun cevabını karşındakinin sen gibi sana davrandığı zaman öğrenebilirsin..
21 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
keyif alıyorsan sana kalmış ama ne kadar daha böyle mutlu olursun bilemem çünkü bir yerden sonra hiç bir şeyden tatmin olamayip huzursuz olmak da var ucunda
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Etrafın görmüyorsa ailen falan ya da başka kimseler gizli olarsk yapıyorsan yadırganmazsın ama görenler olursa yadırgaya bilirler hatta damgads vururlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. hergün başka arabaya binersen zengin sanırlar mı? :)
14 Yorumla
Soran+1 yıl😂 yapma ya
Soran+1 yılSadece biriyle sevgili oldum son zamanlarda yaklaşık 2 ay
Dedim Allah belasını versin böyle iş mi olur.
+1 yılDaha şimdi buna benzer bir konuda yardım istedim bende aynı şekil çok insanla flört edebiliyorum be normal geliyor bu bana direkt flörtü de sevgililik yerine tatlı bir durum abartmadan hoş bir şey olarak görüyorum insanlar bana da birisini bul işte ilişkin olsun diye söylüyor aynıyız dostum aynı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılbundan kime ne doğru kişiyi bulmak için canla başla deneme yanılma yöntemi uyguluyorsun emek verip çabalıyorsun yadırgayan kişiler hazırcılığa alıştıkları için seni anlamazlar bence
10 Yorumla
+1 yılSenin gibilere ne deniyordu dur bakayim:))) cokelek yok o degil ediz peyniri yok oda degil, comlek peyniri ya ben cikaramadim neydi ya türkcemin azizligine geldim sen hatirladinmin:)))
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂 edebiyatsever arkadaş benim gibiler sadece hayattan keyif almaya çalışan insan deniliyor.
Ka*şar o*rospu s*ürtük yollu ve dahası bunlar siz kendini bilmezlerin damgalamak için kullandığı kelimeler- +1 yıl
Ben aslinda aslinda peyniri gayet cok severim :) neden boyle isimlendirmisler anlamıyorum bak ben demiyorum haddime degik turkiye ortaminda öyle diyorlar kimin ne kadar namuslu olduguna ben Karar verecek duzeyde degilim haddimede degil ama sen sordun ben soyledim
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla aradığım kız tipisin ciddiyim flörtöz kız hoşuma gidiyor nedense
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAçikta giyinebilir mesela flört ettiğim kişi erkek arkadaşıyla takılabilir sorun etmem 🙂
Soran+1 yılSana da yaw he diyecekler 😂
Soran+1 yılVay ve go*do*şu bile değiştiriyor KS
Cevap sahibi+1 yılİnanmayabilirler ama öyle 🙂
Cevap sahibi+1 yılCiddi bir ilişki degilse öyle demelerinin bir anlami yok ki takılmalık sonucta zevk meselesi 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBi süre sonra kimseyle sohbet edesin bile gelmeyecek. İnsanları tanıdıkça uzaklaşacaksın
20 Yorumla Bence bu artık çok normal. Insanlara ulaşmak inanılmaz kolaylaştı. Belki ahlaki açıdan oğru olmayabilir. Fakat bunun kimseye bir zararı olduğunu da düşünmüyorum. Yadırganma konusunu da çok önemsememek lazım herkes yoluna bakıyor bir şekilde
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılYapmılsın yapacagın kadar zaten tam gaz devam duvara çarpana kadar 😅
10 Yorumla
+1 yılBence düzgün bir eş bul sonrada sapıkların çoğalmasın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bi yerden sonra mutsuz oldugunu anlarsin. Icinde bi bosluk olusur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek bağlana veya sevse aşık olsa da istiyorsun sonra sevilmiyorum diyorsunuz çok kötü
10 Yorumla
+1 yılSevgilin yoksa no problem kanka.
Flört edelim mi?10 YorumlaEmpati kur sana yapılsa ne hissedersin diyeceğim de sen gerçek anlamda kimseyi sevemezsin ki. Sana koymaz, mezhebin bayağı geniş çünkü.
03 Yorumla
Soran+1 yıl😂 hakaret saati
Zaten kimseyi sevmem kimse de beni sevmesin.
Bana yapılsa ne yapılsa 😂 biri flört etmek isterse mi edelim sorun yok. Sevgili olmadığım sürece ne biri beni kandırabilir ne de ben birini
Soran+1 yılİzinli günüm kafamı yormak istemiyorum
Saygılar
İyi günler
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. eeee sonra ne oldu dinliyoruz 😂😂
14 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüvensiz biri olduğuna o kadar eminim ki 😂
Soran+1 yılTamam
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. İnsanın ne istediğini bilmesi lazım.. En azından duygusal ilişkilerde istikrar önemlidir.
Herkese mavi boncuk dağıtmak iyi değildir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. kimin ne dediği niye umrunda ki senin hayatın senin tercihlerin
21 Yorumla- +1 yıl
Mal senin mülk senin ister bomba koy patlat diyosun 🙂
Gizli Üye(18-24)+1 yılYadırgansa nolcak ki, herkes milyon yanlışın içinde kalmış.
10 Yorumla
+1 yılHerkesle olursan birgün kim vurduya gidersin şaşmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ordan oraya poşet gibi savrulursun ablacım başka bişey olmaz sonunda bi bakmışsın yalnız başınasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÇiçekler şikayetçi değilse ortada bir sorun yok bence. 😃
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir flörtlük bu? Çok insanla nasıl oluyor , hergün farklı mı yani?
00 Yorumla Ben de nefret ediyorum ya flört etmekten. Biris varsa hayatımda bitiyo geri kalanlar benim icin
31 Yorumla
Soran+1 yılBenim hayatımda birisi olmuyor işte
Kimse buna layık değil
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılk*şar derler en fazla takma kafana
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
:)
+1 yılBenimde flört üm var ama başkaları ilede oyle olsa üzülürüm zoruma gider flörtümü seviyorum ben. Çok etkiliyor beni
10 Yorumla
+1 yılSevgili bul tek adamla ol.
18 Yorumla
Soran+1 yılSevgili istemiyorum
- +1 yıl
Eh sen bilirsin
Soran+1 yılDüzgün adam 😂 neyse
- +1 yıl
Efendim?
Soran+1 yılNeden belirtme gereği duydun
Bu sadece senin iddian olmuyor mu- +1 yıl
Neyi belirtme anlamadım
Soran+1 yılDüzgün adam diye
- +1 yıl
Sevgilim yok demişsin, bende bul o halde dedim.
Gizli Üye(18-24)+1 yılGülerek günah işleyenler, ağlayarak cehenneme gidecekler.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Bu işi ticarete dökmene az kalmış
11 Yorumla
Soran+1 yılHe he
Kimsenin setinde ve cebinde gözüm yok
Önyargınız da size kalsın belli ki çok kullanıyorsunuz
+1 yılBir şey olmaz zaten sosyal medyadan çoğu erkek önüne gelene yazıyor
10 YorumlaBu seni ilgilendirir ama bence yapma diyeceğim de neyse😀
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel bir kız mısın peki
13 Yorumla
Soran+1 yılYaanii 😏
Soran+1 yılEeehh 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBencd yadırganmalı kendine çeki düzen vermen gerekir
00 Yorumla
+1 yılSen mutluysan diğerlerini boş ver
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzelini yapıyorsun acı çekmekten iyidir
20 Yorumla
+1 yılİçinde bir şeyler var ama bunu kontrol et sevgilinin olunca da bu durumu anlat anlat ki o da saygı duysun
00 Yorumla
+1 yılSende bendensin. (Şimdilik)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKim ne yargılayacak?
Kimin umurunda da ki?11 Yorumla- +1 yıl
Keyfıne bak.
+1 yıl1 tane olsun sağlam olsun
10 YorumlaSen keyif alıyorsan gerisi önemsiz
10 YorumlaKeyif alıyorswn devam et
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGelenin gdenin kacirmiyorsun
10 Yorumla
+1 yılSen bilirsin işini yılaaan
10 Yorumla
+1 yılÇok normal herkes aynı kafada zaten artık
10 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çok insanla flört ediyorum. Sevgilim yok. Böyle yaşamam yadırganıyor mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler