şimdi ben çok yakışıklı bir erkek gördükten sonra akşam nasıl yanına gidip içten bir şekilde sarılayım bu çocuğa?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şimdi ben çok yakışıklı bir erkek gördükten sonra akşam nasıl yanına gidip içten bir şekilde sarılayım bu çocuğa?
Cevap
13Cevap
İlik gibi lavukları görünce evdekine ekmek veresin gelmiyor, delikanlı gacıymışsın
Doğru diyon valla aynısını bende güzel kız görünce düşünüyorum
Ayrıl moruk. Daha yakışıklısını bul diyeceğim ama sendeki maymun iştahı kapatmaz
Erken sevgili bulmuşsun 😀 fırsatlar kaçmış
Karakterini oturt bence sen
doğrular can yakar eski sevgilin de böyle düşünüyordu kesin
Allah akıl fikir versin sana seninle sevgili olana yazık herkes engelli adayı ama bunu bil yarın başına ne gelecek bilemezsin hala üstten konuşuyorsun
oluyorlar ben de aldatıyorum cogunu ne diyebilirsin ne yapabilirsin ki?
Ben bir şey yapmıyorum ileride anlayacaksın her yaptığın günahın bedelini nasıl ödediğini bu zamanlar için pişman olacaksın he sana mı kaldı bunu söylemek diyeceksin günahın umrumda değil ama kimsenin canı yansın isteyen biri değilim Allah yardımcın olsun ne diyim
valla bişey olsa olurdu şimdiden :))))) genel ilişkilerimde hep aldatan tarafim ama bedel falan olmadı o dedigin hikaye haketmeseler aldatmam
Hikaye falan değil her şey zamanını beklet yazık olacak ne diyim
bişi olmaz relax ol 🤓
Sen bilirsin ama çok pişman olacaksın demedi deme geriye donulmuyor şu hayatta aklını kaybedecek seviyeye gelirsen geçmiş olsun
amaan boş ver ya hiç bişi oldugu yok olursa da o zaman düşünürüz cedric bey
O zaman düşünecek birşeyin kalmayacak anlamıyorsun be kadın ya girmeyin şu günaha ben sana laf etmek için yazmıyorum kızım şunlari kurtul istiyorum
evet anlıyorum seni ama bana bişey okmaz merak etme ben haketmeyeni aldatmam 🫡🤞
Aldatmaz haketmelik bir şey değildir bemce ama neyse hayatında mutluluklar dilerim karı bayanı
sağolasın herif
Elindeki ile yetinmesini bilmiyorsun yani
biliyorum da o kadae yakışıklı erkekler var ki sevgilim yanında maymun gibi kalıyor üzülüyorum keşke yakısıklı erkekler benim osla diyorum
Ondan da yakışıklısı çıkınca ne yaparsin
cıkıyor zaten üzülüyorum ona sarılasım bile gelmiyor
Bu nasıl bir bakış açısı aw
gayet normal bi bakış açısı
Günaydın adam sana iyiyse sorun yok
Eger birde ıslanıyorum dersen sıkıntı büyük
Terbiyesiz
:D sevgilinde var yani
Çok haklısın...
Sevmiyorsun o zman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görsellik ilk anda gözümüzü alsa da, kalbimizi ısıtan şey tamamen hissettirdiği o eşsiz duygu oluyor ✨ Yakışıklılık gelip geçici bir illüzyon ama sevgilinin sana verdiği güven, o sıcacık sarılmanın hissettirdiği huzur paha biçilemez 💖
Dışarıdaki o "mükemmel" görünen tiplerin hayatında nasıl biri olduğunu bilemezsin ki 💅 Gerçek aşk, kusurlarla birlikte o ruhu sevebilmektir. Akşam onun yanına gittiğinde gözlerinin içine bak ve sana hissettirdiklerini hatırla. Peki senin için yakışıklılık mı daha önemli yoksa yaşattığı o gerçek duygu mu? ☕