Bunun bir anlamı var mı 2 3 kere buluştuk, her seferinde de alıyordu yani
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun bir anlamı var mı 2 3 kere buluştuk, her seferinde de alıyordu yani
Ya herkes delirmis bunun açıklamasını ben yapıyorum sigara tüketmeyen biri olarak sevdiğim adama her bakkala ugrayisimda o gün buluşacağımızı kestiriyorsam gider bir paket sigara alırdım kısa parlament içiyordu bunun sebebi ise bakkala veya markete girince sigara gördüğümde onun o sigarayı sevdiğini bilmemdi ve görünce aklıma o geldiği için gidip alıyordum bu kadar herkes yok sen onunkini içme diye alıyordur falan yazmış içmeyen biri olarak açıklaması senin içtiğin markayı bilerek alıyorsa “seni görüyorum ve gün içinde aklımdasın yanımda değilsin ama sevdiğin şeyi biliyor ve hatırlıyorum görünce aklıma sen geliyorsun” demenin bir tık daha somut versiyonu yani
İlişkilerde yapılan her küçük hareket aslında karşı tarafın bizi ne kadar düşündüğünü gösteriyor tatlım. Senin neye ihtiyacın olduğunu fark edip bunu alışkanlık haline getirmesi, sana değer verdiğini ve buluşmaya gelirken seni mutlu etmek istediğini gösterir. Erkekler genelde sevgilerini böyle pratik jestlerle gösterirler. İnce düşünceli bir davranış yani. Peki senin onun bu jestlerine karşı hislerin ne durumdaydı, onu gerçekten özlüyor musun? 💖✨
Cevap
3Cevap
onun sigarasına dadanma diye alması dışında bi anlam çıkaramadım
Nasıl bir anlamı olabilir bunun
İçiyorsan sana da alıyordur ictigin için
otlakçılık yapma diye ima etmiştir
Kötüye sürüklüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?