İnternet & Teknoloji Eski kız arkadaşı bana kaşar dedi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilimin eski sevgilisi şunları söyledi "adam değiller çünkü ruhları kaşara alışmış" buna ne demeliyim küfür etmeden ustaca laf sokmak istiyorum. Güncellemeler+1 yıl KIZ COK KEZBAN VE COCUKSU BİRİ Eski kız arkadaşı bana kaşar dedi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bacıluss Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ee öyle diyecek tabii kızım ne diyecek kuyruk acısı 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben nasıl laf sokabilirim Yorumla bacıluss +1 yıl Ya girme böyle şeylere bence gerek yok gayet belli zaten derdi Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Cok basit. Kasar iyidir lezzetlidir tost yaparsin rendeler yemege koyarsin ama * ne demeli? Al sana laf sokma. 1 1 Yorumla HollandEUnl +1 yıl * fa siyeye bedava olacakti Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Demek ki ondan alışmış k*aşarlara :D Bu seviyesizle muhatap olma ya acısı var işte 0 0 Yorumla
asityla3545 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl bence hic gerek yok bu tarz davranislara ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ee öyle diyecek tabii kızım ne diyecek kuyruk acısı
Ben nasıl laf sokabilirim
Ya girme böyle şeylere bence gerek yok gayet belli zaten derdi
Katılıyorum
Cok basit. Kasar iyidir lezzetlidir tost yaparsin rendeler yemege koyarsin ama * ne demeli?
Al sana laf sokma.
* fa siyeye bedava olacakti
Demek ki ondan alışmış k*aşarlara :D Bu seviyesizle muhatap olma ya acısı var işte
alışkanlıkları değiştiriyoruz de, artık eski kaşar sevmiyor
bence hic gerek yok bu tarz davranislara ya
Önünden ye dersin
doğru demişt