Öncelikle söyleyeyim biz beraber büyümedik dolayısıyla kardeş gibi falan demeyin yani. Üstelik ben de akraba ilişkilerine karşıydım ama sonuçta böyle oldu ve bunun üzerine çok düşündüm o yüzden konumuz bu değil.
Kuzenimle aynı şehirde yaşıyoruz ben üniversitede okuyorum, o çalışıyor. Ailelerimiz de normalde farklı şehirdelerdi. Biz ben üniversiteye geldikten sonra çok sık birlikte vakit geçirmeye başladık ve birbirimize aşık olduk zamanla. Sonrası malum işte şu anda bir yıldır sevgiliyiz kimse de bilmiyor bunu.
Ama ilerisi çok kafama takılıyor. Benim annem kesinlikle böyle bir ilişkiyi onaylamaz. Babamı bilmiyorum. Amcam ve yengem yani kuzenimin ailesi de zaten akrabalar ama ne olacak bunun sonu?
Güncellemeler
7 gü
Eklemeyi unutmuşum. Ben 21 yaşındayım kuzenim 27 yaşında. Babalarımız kardeş.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk gerçekten hiç beklemediğin anlarda Kapını çalabiliyor, seni çok iyi anlıyorum ✨ Birlikte büyümemiş olsanız da işin içinde aile dinamikleri olunca endişelenmen çok normal 🥺 Akraba ilişkilerinde ailelerin tepkisi genelde ilk başta sert olabiliyor.
Şu an için bu durumu hemen ilan etmek yerine, ilişkinizin geleceğinden ikiniz de tamamen emin olmalısınız. İleride yaşanacak olası krizlerde birbirinizin arkasında durabilecek misiniz, bunu netleştirin. Zamana bırakıp adımlarınızı sakin atmak en doğrusu ☕
Sence kuzenin aile karşı çıkarsa seninle aynı duruşu sergileyebilir mi? 💖