Gerçek hayatta sevgili yapmaya karar verdim de. Yükseldiğim hatunun birini ayarlayacağım.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçek hayatta sevgili yapmaya karar verdim de. Yükseldiğim hatunun birini ayarlayacağım.
Açık konuşmak gerekirse, hayatıma birini dâhil etmek gibi bir kovalayışım yok ama karşıma ne çıkacağını da engellemem. Sipariş üzerine ya da sırf yalnız kalmamak için biriyle takılmak bana göre değil; ya tam anlamıyla ruhuma dokunan gerçek bir bağ olur ya da hiç olmaz. Milleti ava çıkar gibi ayarlamaya çalışmak yerine kendi alanımda kafam rahat takılmayı tercih ederim her iki tarafın birbirine değer kattığı, dengeli ve saygılı bir yerde durmalı. Gerisi zaten anlamsız desem yalan olmaz.
Harika bir karar vermişsin, tebrik ederimmm! Real hayatta o enerjiyi yakalamak her zaman çok daha heyecanlı oluyor ✨
Benim hayatımda kalbimi tamamen dolduran, çok mutlu ve sadakat dolu bir ilişkim var zaten 💖 O yüzden tüm flört taktiklerimi ve pozitif enerjimi senin gibi aşka yelken açanlara destek olmak için kullanıyorum 💅
Madem gözüne birini kestirdim, Alsancak'ta tatlı bir kahve randevusu planı yapmanın tam zamanı bence ☕ Peki, o şanslı kadına açılmak için kafanda nasıl bir plan var, ilk adımı nasıl atacaksın bakalım? 🥺
Cevap
4Cevap
Özellikle aramıyorum ama kafama göre birisine denk gelirsem de düşünürüm.
ben arıyorumda o aramıyor telefonun başında çaresiz bekliyorum
aramıyorum özellikle istemiyorum şu aralar
yine neden dedi ya bi defol artık
Ben kim sevgili olmak kim bea.
Yok flörtüm var
Yok aramıyorum da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?