Aşk İlişkileri Sevgili arayan var mı arkadaşlar? KS da sevgili bulmak için takılan var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Var mıdır sizce arkadaşlar? Güncellemeler+1 yıl Guncell Sevgili arayan var mı arkadaşlar? KS da sevgili bulmak için takılan var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Buradaki erkeklerin niyeti belli onlardan hiç bir halt olmaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Dışarıdaki erkeklerin niyeti çok farklı sanki Yorumla Misakisaki +1 yıl Ciddi ilişki yapılmaz buradan dışardakiler de aynı fark etmiyor Yorumla Soran +1 yıl O zaman sanal diye burayı da fazla kötülemenin gereği yok. İki tarafta aynı. Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Çoğu arıyordur özellikle erkekler çünkü her fırsatta sapiz diye dert yanarlar yorumlarda... 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sizin var mı sevgiliniz? Ve burada ilginizi çeken biri olsa sevgili olur muydunuz? Yorumla Hayatgercek +1 yıl Benim o işlerle işim yok ama ilgimi çekse biri nereden tanıştığımızin önemi olmaz... Yorumla Soran +1 yıl Güzel. Yaş kaç sizin Yorumla Soran +1 yıl Bir de niye işiniz olmaz o işlerle evli misiniz Yorumla Hayatgercek +1 yıl Yazıyor ama ben yanlış adresim, bu konularla işim olmuyor Yorumla
azra4381 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Bence çok var mesaj kutumu silmekten yoruldum sapik vs de cok var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sana denk gelse olmaz misin sevgili Yorumla azra4381 +1 yıl Evliyim Yorumla Soran +1 yıl Hmm. Çocuk var mı Yorumla
Kubissoysal Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevgilimi burada buldum hala sevgiliyiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayırlı olsun evlenir mutlu olursunuz umarım Yorumla Kubissoysal +1 yıl İnşallah🥰🥰 Yorumla
melikecee Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Burdan sevgilimi bulunur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Reel den daha iyi bulunur valla Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Buradaki erkeklerin niyeti belli onlardan hiç bir halt olmaz
Dışarıdaki erkeklerin niyeti çok farklı sanki
Ciddi ilişki yapılmaz buradan dışardakiler de aynı fark etmiyor
O zaman sanal diye burayı da fazla kötülemenin gereği yok. İki tarafta aynı.
Çoğu arıyordur özellikle erkekler çünkü her fırsatta sapiz diye dert yanarlar yorumlarda...
Sizin var mı sevgiliniz? Ve burada ilginizi çeken biri olsa sevgili olur muydunuz?
Benim o işlerle işim yok ama ilgimi çekse biri nereden tanıştığımızin önemi olmaz...
Güzel. Yaş kaç sizin
Bir de niye işiniz olmaz o işlerle evli misiniz
Yazıyor ama ben yanlış adresim, bu konularla işim olmuyor
Bence çok var mesaj kutumu silmekten yoruldum sapik vs de cok var
Sana denk gelse olmaz misin sevgili
Evliyim
Hmm. Çocuk var mı
Sevgilimi burada buldum hala sevgiliyiz
Hayırlı olsun evlenir mutlu olursunuz umarım
İnşallah🥰🥰
Burdan sevgilimi bulunur
Reel den daha iyi bulunur valla