Aşk İlişkileri Nasılsınız gençler? Kimlerin sevgilileri var? ya da arayış içinde? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim yok isteyecek vaktim de yok 🤭🤭 Güncellemeler+1 yıl Güncell Nasılsınız gençler? Kimlerin sevgilileri var? ya da arayış içinde? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. sevgilim yok 1 0 Yorumla
EfnanYıldırım Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl bekar olmak benim için ideal bir şey karı dırdırı yok kavga yok gürültü yok canım cicim yok ohh kafam rahat. 1 0 Yorumla
SarahFortune Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yok, aramıyorum daDüşüncelerimle boşluğa daldım; aşk, sevgi, hepsi yalan dolan geliyor şu sıralar. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende de öyle... Yorumla FreshManN +1 yıl Yalan zaten zaman aktıkca yanlızlasıyorsun Yorumla
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Sevgili değilde sohbet arkadaşı daha güzel 😉 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin tercihin Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Başka kimin olacak 😂😂 Yorumla
Ramses___ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl sevgili aramıyoruzda takılıyoruz :D plakalar tutmuyor zaten 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Tüh 😁😁 Yorumla Ramses___ +1 yıl plaka neresi %1,27 şansımız var xD Yorumla Soran +1 yıl 65 senin ,😂 Yorumla Ramses___ +1 yıl :( tutmadı yaa anonimsin yollayamıyorm sana Yorumla Soran +1 yıl Sen nerelisin Yorumla Ramses___ +1 yıl anlatırım bunları anonimsin ama yollayamıyorum yolla :D Yorumla Soran +1 yıl Burdan desene 😀😀 Yorumla Ramses___ +1 yıl ay yollama tamam ya xD Yorumla
Ammemedlisi Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Iyi diyelim iyi olsun. Sevgilim yok arayış içindeyim ve ilanı veriyorum, lütfen beni biri bulsun artık diyorum. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Bu şekilde nasıl bulsunlar 😀😀 Yorumla Ammemedlisi +1 yıl Bu şekilde bulurlar mi peki. Yorumla Soran +1 yıl Bulunur 😀 Yorumla Ammemedlisi +1 yıl O zaman hemen bul beni ☺😊 Yorumla Soran +1 yıl Piyango bana mı vurdu 😂 Yorumla Ammemedlisi +1 yıl Farkeder mi, farzedelim öyle oldu.😊 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀😀😀😀 Yorumla Ammemedlisi +1 yıl Hadi çayı koydum bekliyorum. Çikolatamı al gel bekletme fazla tamam Yorumla Ammemedlisi +1 yıl E beni bulmiycakmisin Yorumla Soran +1 yıl Kullanıcı adından kaybediyorsun beni üzgünüm😀🤫 Yorumla Ammemedlisi +1 yıl Kullanıcı adım yanlış anlaşılıyor. Gerçekten alakasız ve özünde iyi biriyim. Tanırsanız hak vereceksiniz. Yinede bir şans da olsa hak etmiş olmalıyım Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sevgilim yok. Arayışta da değilim. Ama konuştugum birisi varArkadaş olark 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla
burdanapıyorumben Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl iyiyim böyle gerek yok hayatıma birini dahil etmeye 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 👏👏👏 Yorumla
Yorgunnbey Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Arayışda değilim zor sevgili işi Allah sabır versin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👏👏 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. olmasın özgür kalalım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl kesinlikle Yorumla Soran +1 yıl 👏👏👏👏 Yorumla
Yenur Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kafamı yeni bir düzenli ilişkiye toplayamıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Yenur +1 yıl Çok fazla kişinin sorumluluğu üzerimde kurduğum işle okulu aynı anda götürmeye çalışıyorum bu ara sürekli bir plan ve programla yaşıyorum. Kafamda hep bir şeylerin hesapları var Yorumla Soran +1 yıl Zor olur böyle haklısın Yorumla
emzeay Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl sevgilim yok ama :)) 😬🫣 birisi var kalbim de (: 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur inşallah hayırlısı ❤️ Yorumla
Oopsss Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 82% +1 yıl Benim sevgilim var ve sitedekilere sardım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ooo tek kişiyle yetinmiyorsun demek Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Sevgilim yok. İstemiyorum çünkü. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👏👏👏👏 Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hiç alakam yok bu işlerle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👏👏 Yorumla
OmenTonrimDidim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben arıyorum ama bulamıyorum... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bulursun inşallah 😊❤️ Yorumla OmenTonrimDidim +1 yıl Seni bulsam? Yorumla
idilbaharyılmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Benim sevgilim @kafamınguzelllıgı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aferin Yorumla
türkkahvesi3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Benimde yok olur ya sıkıntı yok 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tabi ki Yorumla türkkahvesi3410 +1 yıl Ama geneds olsa iyi olur böyle de zor be Yorumla Soran +1 yıl Bulursun inşallah 😊❤️ Yorumla türkkahvesi3410 +1 yıl Özelden yazabilirsin sohbet etmek isterim gecenin yalnızlığını paylaşabiliriz tabi sizde isterseniz Yorumla
Albero Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Arıyorum mm bilsen sensiz nasıl yaşıyorummm 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Devamını da getirseydin keşke 😀😀 Yorumla Albero +1 yıl Devamı sendee Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki 😂 Yorumla Albero +1 yıl Aaaa ayıb Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Karşıyım sevgili olaylarına 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İnanalım mı Yorumla AlpayG +1 yıl Inan çünkü boşa vakit kaybı Yorumla Soran +1 yıl 👏👏👏 Yorumla AlpayG +1 yıl Evlilik olursa olsun olmazsa da boşa gidecek vaktim ağrıyacak başım da yok Yorumla
mehmetemin34 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İstemem yan cebime koy modundasın 😀 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya uğraşmak istemiyorum belalı çıkıyorlar sonra 😁😁😁 Yorumla mehmetemin34 +1 yıl Mesajda veriyorsun 😃Belalılar yanaşmasın beni de çok uğraştırmasın diyorsun 😜 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle 😂😂😂 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İdare ediyoruz, no manita, no arayış 0 3 Yorumla Soran +1 yıl En güzeli 😀😀 Yorumla u Alfoo +1 yıl kafa rahat valla oh mis. D Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok, gerek de yok, başıma bela alamam🙈 3 2 Yorumla Soran +1 yıl En güzeli 😁❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen, ne uğraşcam 😌 Yorumla
Daiask23 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Benim ihtiyacım var gelin kızlar 😂😂😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gelin kizlar 😂😂 Yorumla Daiask23 +1 yıl Gelmediler 😥😂 Yorumla Soran +1 yıl Kızlara duyurulur lütfen gelin!! Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sevgili demek baş ağrısı demek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden öyle diyorsun ya 😂 Yorumla infernoHeRo +1 yıl Huzur yerine huzursuzluk verdikleri için Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sevgilim yok arayışım yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👏👏 Yorumla
Gizemlihatununuz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Benim var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ❤️ Yorumla Gizemlihatununuz +1 yıl ♥️😘 Yorumla
Selamnaber2022 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Herkes aynı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Istemiyorum baby 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👏 Yorumla
TutkununMaviTonu Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Arayıştayım ve hala bulamadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İlgililere duyurulur 😀 Yorumla
Jesse22 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Yok da bu ara istiyor gibiyim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İlgililere duyurulur 😂 Yorumla Jesse22 +1 yıl Sen istiyor musun? Yorumla
res_if Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Gereksiz aşk meşk işi ya uraşamam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👏👏 Yorumla
Poppik Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Ben isterim.Güzel misin kız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bebek gibiyim 😂😂😂 Yorumla Poppik +1 yıl Göreyim seni Yorumla
Tarık1256 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Arayış icindeyim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bulursun 😊 Yorumla Tarık1256 +1 yıl Inşallah:) Yorumla
ezqi_qn Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Var ama uzak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla ezqi_qn +1 yıl Asker Yorumla Soran +1 yıl Allah sabır versin ❤️ Yorumla ezqi_qn +1 yıl Vermiyor 😊 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aramıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi Yorumla Canknt35 +1 yıl Ney. Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. yok benimde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 👏👏 Yorumla mesut_boztas +1 yıl 💁💁💁 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Var. Çok aşığım. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Daim olsun ❤️ Yorumla EjderyamNerde +1 yıl teşekkür ederim en güzel aşk, ilişki ve diğer şeyler senin olsun kız kardeşim Yorumla Soran +1 yıl Amin ,❤️ Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. o defteri kapattık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👏👏 Yorumla
Ogulmurat57 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Kötüyüm sen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İdare Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Niye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
sevgilim yok
bekar olmak benim için ideal bir şey karı dırdırı yok kavga yok gürültü yok canım cicim yok ohh kafam rahat.
Yok, aramıyorum da
Düşüncelerimle boşluğa daldım; aşk, sevgi, hepsi yalan dolan geliyor şu sıralar.
Bende de öyle...
Yalan zaten zaman aktıkca yanlızlasıyorsun
Sevgili değilde sohbet arkadaşı daha güzel 😉
Senin tercihin
Başka kimin olacak 😂😂
sevgili aramıyoruzda takılıyoruz :D plakalar tutmuyor zaten
Tüh 😁😁
plaka neresi %1,27 şansımız var xD
65 senin ,😂
:( tutmadı yaa anonimsin yollayamıyorm sana
Sen nerelisin
anlatırım bunları anonimsin ama yollayamıyorum yolla :D
Burdan desene 😀😀
ay yollama tamam ya xD
Iyi diyelim iyi olsun. Sevgilim yok arayış içindeyim ve ilanı veriyorum, lütfen beni biri bulsun artık diyorum.
Bu şekilde nasıl bulsunlar 😀😀
Bu şekilde bulurlar mi peki.
Bulunur 😀
O zaman hemen bul beni ☺😊
Piyango bana mı vurdu 😂
Farkeder mi, farzedelim öyle oldu.😊
😀😀😀😀😀
Hadi çayı koydum bekliyorum. Çikolatamı al gel bekletme fazla tamam
E beni bulmiycakmisin
Kullanıcı adından kaybediyorsun beni üzgünüm😀🤫
Kullanıcı adım yanlış anlaşılıyor. Gerçekten alakasız ve özünde iyi biriyim. Tanırsanız hak vereceksiniz. Yinede bir şans da olsa hak etmiş olmalıyım
Sevgilim yok. Arayışta da değilim. Ama konuştugum birisi var
Arkadaş olark
Güzel
iyiyim böyle gerek yok hayatıma birini dahil etmeye
👏👏👏
Arayışda değilim zor sevgili işi Allah sabır versin
👏👏
Ne gereği var ki takıl bir başına
olmasın özgür kalalım
Doğru
kesinlikle
👏👏👏👏
Kafamı yeni bir düzenli ilişkiye toplayamıyorum
Neden
Çok fazla kişinin sorumluluğu üzerimde kurduğum işle okulu aynı anda götürmeye çalışıyorum bu ara sürekli bir plan ve programla yaşıyorum. Kafamda hep bir şeylerin hesapları var
Zor olur böyle haklısın
sevgilim yok ama :)) 😬🫣 birisi var kalbim de (:
Olur inşallah hayırlısı ❤️
Benim sevgilim var ve sitedekilere sardım
Ooo tek kişiyle yetinmiyorsun demek
Sevgilim yok. İstemiyorum çünkü.
👏👏👏👏
Hiç alakam yok bu işlerle
👏👏
Ben arıyorum ama bulamıyorum...
Bulursun inşallah 😊❤️
Seni bulsam?
Benim sevgilim @kafamınguzelllıgı
Aferin
Benimde yok olur ya sıkıntı yok
Tabi ki
Ama geneds olsa iyi olur böyle de zor be
Bulursun inşallah 😊❤️
Özelden yazabilirsin sohbet etmek isterim gecenin yalnızlığını paylaşabiliriz tabi sizde isterseniz
Arıyorum mm bilsen sensiz nasıl yaşıyorummm
Devamını da getirseydin keşke 😀😀
Devamı sendee
Bilmiyorum ki 😂
Aaaa ayıb
Karşıyım sevgili olaylarına
İnanalım mı
Inan çünkü boşa vakit kaybı
👏👏👏
Evlilik olursa olsun olmazsa da boşa gidecek vaktim ağrıyacak başım da yok
İstemem yan cebime koy modundasın 😀
Yok ya uğraşmak istemiyorum belalı çıkıyorlar sonra 😁😁😁