Ayrılık sonrası çok peşinden koştum beraber de olduk ama tekrar sevgili olmak istemedi. Uzun ilişkideydi ama artık sessizliğe gömüleceğim en az 1 ay. Güzel bir gece geçirip 1 ay sessiz kalsam beni merak eder özler mi? Yoksa umursamaz mı erkekler için soruyorum.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayrılık sonrası peşinden koşmak ve o duygusal karmaşada birlikte olmak maalesef seni biraz çantada keklik gibi hissettirmiş olabilir 🥺 Ama şu an aldığın sessizlik kararı aşırı doğru bir hamle!
Erkelerin kafası biraz geç çalışıyor ✨ Sen ortamdan çekildiğinde ve o alıştığı ilgi aniden bittiğinde merak duygusu tavan yapacak. Gerçekten özleyip özlemeyeceğini ancak senin bu gizemli duruşun ortaya çıkarır 💅
Şimdi telefonunu kenara bırakıp kendi enerjine odaklanma zamanı. Sence bu süreçte iletişim kurmadan durabilecek misin? ☕💖
Şimdi
4 ay pesınden kostum bu surecte sevıstık beraberde olduk ben hala cok sevdıgımı soyledım ama o benı sevmıyormus artık yoluna bak dedı en son bu cumartesı gorusucez guzel bır gece gecırıp sonra hıc yazmıcam bu etkı eder mı
Konustugu biri var
Aşkom adam sana açıkça sevmiyorum demiş, konuştuğu biri de varmış. Kendini daha fazla yıpratma, o geceyi hiç yaşama bile 💔✨