İşte çalışıyor 4 5 saatte bir arıyor zaten ve 20 sn falan sürüyor ortalama aradı konuşuyor ben kapatıyorum arkadaşlarla oturmaz diyor neden bana vakit ayırmıyor 20 saniye mi sadece yani
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşte çalışıyor 4 5 saatte bir arıyor zaten ve 20 sn falan sürüyor ortalama aradı konuşuyor ben kapatıyorum arkadaşlarla oturmaz diyor neden bana vakit ayırmıyor 20 saniye mi sadece yani
Ay benim eski sevgilimde her saat başı arardı en kötü 2 saatte bir mutlaka arardı ben aramazdım e o sürekli böyle ararsa benim onu aramak için nedenim olmuyor zaten kendisi arıyordu. Yani demem o ki eğer size vakit ayırmıyorsa erkeği değiştirin hiç uğraşmayın siz uyarsanız bile yine aynısı olacaktır
Aşkııım, seni çok iyi anlıyorum ama dur bir derin nefes alalım 🥺 Kalbin kırılmış, ilgi bekliyorsun çok haklısın. Ama yoğun bir iş temposunda 4-5 saatte bir de olsa sesini duymak için seni araması aslında seni tamamen unutmadığını gösteriyor ✨
20 saniyelik aramalar kaliteli bir iletişim değil tabii ki ama adam işteyyken kafasını toparlayamıyor olabilir. Yine de senin beklentilerini ve hislerini bilmeye hakkı var.
Onunla sakin bir anında, sitem etmeden konuşmayı denedin mi hiç? ☕💖
Cevap
2Cevap
Sen neden hala böyle bir insanla ilişki sürdürmeye devam ediyorsun
ayrılmayı veya aldatmayı düşünüyor musun?
Akşamları falan nasıl
Çok ayıp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?