arkadaşlar benim 1 yıllık ilişkim var sevgilimin konumu açık tüm hesaplarında profilinde ben varım telefonunu bana hemen verir hiç gizlisi saklısı yok cafe cart curt hiçbir şeyi yoktur ona güvenim tam instagram keşfeti hep erkek arama çubuklarında asla kız olmaz ama geçenlerde tiktokta bir video görmüştüm birini arattıktan sonra silseniz bile alfabetik sırayla baktığınızda örneğin (a yazdım aleyna çıktı) gibi ben de gittim hemen sevgilimde denedim main hesabında asla yok ama privinde 2 tane kızın privi çıktı birisini bir tane arkadaşı takip ediyor bu kişiye x diyelim diğerini takip etmiyor ama her neyse ben bu 2 kızı görünce delirdim ayrıldım bu ağladı yalvardı elini kurana bastı ben asla bakmadım seni kaybetmeyi göze alarak nasıl bakayım yok annemin babamın kafası kopsun ki diye yeminler falan ben inanmadım tabii sonra bu hesaplarımı da silerim ne istersen yaparım ben bakmadım falan dedi ben de sil o zaman dedim sildi yeni hesap açtı bu x kişisini yine takip etti arkadaşlar çünkü, bu sefer o x kişisini takip ediyor diye çıkan kız yine çıktı diğer kızın da maini çıktı bu sefer sonra bu x kişisini takipten çıkınca o ortak takipçili kız gitti maini olan kız kaldı arkadaşlar ben çıldırdım bildiğiniz bu kıza kesin baktı diye tabii o sıra hemen tiktok'a girdim yine o x kişisiyle takipleşiyor sevgilim, tiktok'tan da kızların ilk 3 harfini yazdım 5. sıralarda çıktılar ben de sevgilime saldırdım arabaya falan zarar vereceğim yani tokatlar boğaz sıkmalar ne halt varsa kendimi tutamıyorum artık o da sadece ağlayıp gitmeyeyim diye beni tutup bakmadım ne olur yapma falan diyor hem vicdanım sızlıyor yapmadı mı diye ama neden çıksın diyorum falan ağlıyorum, çünkü ben ona çok sadığım gözüm ondan başkasını görmez her neyse en sonunda bu x kişisini aradı sevgilim, bu kız kim allah aşkına dedi o da dedi ki o benim eski sevgilim ss'ler attı falan sonra bir uzaktan arkadaşı daha tiktok'tan takip ediyor bu kızı her neyse benim psikolojim bozuldu hiç iyi değilim ve artık akıl istiyorum benle profilleri var 1 senedir niye baksın ya da 1 sene önce baktıysa hâlâ niye çıksın lütfen sizce bakmış mıdır bakmamış mıdır bir fikir verin allah için
12 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer