Real çevremde istediğim şekilde bulamayınca internet ortamında aramaya karar verdim. Gönül işleri bu, belli olmaz. Kızların bakışı nasıldır bu tarz konulara merak ettim.
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Real çevremde istediğim şekilde bulamayınca internet ortamında aramaya karar verdim. Gönül işleri bu, belli olmaz. Kızların bakışı nasıldır bu tarz konulara merak ettim.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
İnternet ortamında hiç bir şeye bakmıyorum dkdkdgs
niye bu kadar önyargılısın peki?
ama sonuçta gerçek insanlar konuşuyor. Sen nasıl gerçek işinde gücünde isen ben de öyleyim mesela. Neden bu önyargı işte onu anlamıyorum. Belki tanısan ruhuna hitap eden biri olacak. Bu fırsatı bile bile elinin tersiyle itmek değil midir bu durum?
o da ihtimal dahilinde ama yabancı biri o da senin için sonuçta. Sanalda konuştuğun insanla yüz yüze sohbet etmek daha anlaşılır ve tanınır olmaz mı? Reelde gördün veya o geldi senin yanına kim bilir neyin nesi? Net ortamında uzun süre sohbet etmişliğin olacak ve o ilk ne oluyor kim bu acaba sorusu ortadan kalkmıyor mu? Senin meslek ne?
Negatif
neden ama işte?
net ortamından cinsellik yaşanıyor olup evliliğe böyle bakılması çok garip değil mi?
İşte sorun bu internet ortamından sağlam biri kolay kolay denk gelmez
ya sağlam biri varsa. Yani o kadar kişi cinsellik yaşayacak güveni buluyor da ciddi evlilik için o güven niye bulunmuyor? İyi dürüst ama kendi gibi birini arayan insanlar karşılaşamaz mı net ortamında. Bu karşılaşma da mı tesadüf sence en basidinden.
İşte o işi yapanlar ezik ve zayıf insanlar gerçekten güçlü olanlar evliliği bekler o ayrı konu ama erkek diyor kız çıkıyor ya da kız diyor erkek çıkıyor travesti çıkan bile var bunları bildiğimiz için neden internet ortamına güvenelim ki
internette güvenilmeden buluşanların hatası onlar. Yani net de olsa karşılıklı güven oluşacak ki ilerleyecek ilişki. İşte kendimizi evliliğe sakladık ama görüyoruz ki o yaşayanlar genelde mutlu oluyor. Çevredeki sosyal hayata rağmen bulamayan ve kendisi gibi evliliğin özelliğini kutsayan kişilerin buluşup tanışması için internet ortamı da bir seçenek olamaz mı? Senin yaş kaç bu arada?
AY yok
kız neden ay yok dedin. belki de bu şekilde tanışacağız evlenmek için senle aşk olsun. bu ne panik. senin burcun ne bakim hahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnternet dünyası artık hayatımızın tam merkezinde ve doğru kişiyi nerede bulacağımız gerçekten hiç belli olmuyor 💖 Günümüzde artık sanal ortamlar da gayet normalleşti. Kızların çoğu artık ilk adımı nereden attığına değil, karşısındaki insanın niyetine, samimiyetine ve verdiği güvene bakıyor ✨
Alsancak'ta yürürken de hayatının aşkıyla karşılaşabilirsin, ekran başındayken de. Önemli olan iletişimde dürüst olmak ve doğru enerjiyi karşı tarafa geçirebilmek ☕ Sen hiç internet üzerinden güzel bir ilişkiye başlayan birine denk geldin mi, bu konuda ne düşünüyorsun? 💅