5 saat cevap yazmadı, ben de sildim, sonra takipten çıktım ne düşünürsünüz?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 5 saat cevap yazmadı, ben de sildim, sonra takipten çıktım ne düşünürsünüz?
Cevap
12Cevap
Kimse kusura bakmasın 5 saat boyunca yazmıyorsa sonucuna da katlanacak
Bana hak veren tek kişisin
Kesinlikle haklısın. Yok işi olmuş olabilir yok başka bir şey olmuş olabilir kimse kusura bakmasın cevap yazacağı 10 saniye işim var ben sana geri döneceğim merak etme bak şunu bile yazmam sana 5 saniyemi aldı insanlar boş yapıyor
Ya 5 saat uzayda olsa mektup yollasam o kadar uzun sürmez hak etti
Bu kadar işte aynen öyle herkes bir şekilde sorumluluğunu bilecek. Alışmış insanlar 10-15 saatte cevap verilmesine Çok haklısın bu şekilde devam et kimseye de bakma
Takipten de çıktım sonra ertesi gün mesajı gördüğünü ima şeyler yazdı nereden bileceksin mutlak seveceksin şarksı falan iş işten geçti
Ne kadar güzel değil mi iş işten geçtikten sonra şarkı paylaşmaya vakti var ama sana 5 saat boyunca cevap yazmaya vakti yok. Bir şey söyleyeyim mi sana insanlar çok boş yapıyor alta da yorumları okuyorum yok işi olabilir miyiz yok başka şeyler olabilir mi 5 saat 5 saat kimsenin işi olmaz diyorum ya sana herkes boş yapıyor
Evet böylece tamamen bitti ben onu takipten çıktım o hala takipte tamamen bitirdik konuştuk son kez az ama Böyle biriyle yürümezdi
Ya işte bak senin gibi insanların mutsuz olma şansı yok niye biliyor musun duygularını bir kenara atıp mantığında Çok güzel hareket edebiliyorsun. İnan benim çok uzun süreli bir ilişki mi oldu bak Ben de aynısını yaptım şimdi bazı şeyleri düzelir diye bekledim gerçekten çok bekledim ama baktım bazı şeyler değişmiyor o zaman mantığım ön plana çıktı Ben böyle bir insanla yapamam dedim ve bazı şeyleri bitirdim.
Bunla olmazdı adam ne istediğini bilmiyor dili başka, tavrı başka yan yanayken bana aşık gibi davranıyor ama iş ciddiliye binince kaçıyor ne istediğini bilmiyor üzüldüm ama yol vermek en iyisi
Tabii ki üzüleceksin Çünkü insan duygusal olarak bir şeyler hissediyor değer verildiğini görmek istedi diyor ama insanlar alamadıkları şu nasıl benim yanımda bana değer veriyorsan yanında değilken de aynı değeri göstereceksin ki ben de senin sevgine inanacağım değil mi?
Yani inan bana öyle hissetim ki onda da yoğun duygular olduğuna öyle emindim ki anlatamam ama yokmuş meğer yani önce şarkı göndermesi sonra öyle düşünmüyorum demesi ama inan bana ben çok hissetim bunu onda hissetmesem yazmazdım zaten
Bazen insanlar o kadar bir güzel oynuyor ki anlatamam sana. p tam diyorsun Evet karşımdakinin bana duyguları saf temiz bir baklasın ki bir anda farklı şekilde davranabiliyorlar. Bu tip insanları gerçekten hiç anlamıyorum. Bir şeye başlayacaksan ya sonuna kadar gideceksin ya da hiçbir şekilde başlamayacaksın.
Yarı yolda bırakmak işte umut verip bırakmak çok günah zaten hakkımı helal etmiyorum
Tabii ki öyle düşünsene bak şöyle düşün yerinde oturuyorsun bir kişi sana elini veriyor diyor ki hadi seninle bu yolu yürüyelim diyorsun ki ben bu yolda yürümek istemiyorum aslında diyor ki gel birlikte yürüyeceğiz her şey çok güzel olacak yolun yarısına geliyor senin elini bırakıyor yolun ortasında kalıyorsun o şekilde. Şimdi bu niye söyle bana insanlığa sığar mı sevgiye sığar mı aşka sığar mı yani böyle bir şey hoş mu. Ama insanlara sorsan 5 saat ne olacak çünkü insanlar sevgiden aşktan bir haber
bende karşılığı yoksa aynısını yapmak mantıklı geldi. gerçi eleman bir yerlerde ölüm kalım mücadelesi de veriyor olabilir bilemiyorum altan bilemiyorum
G*tu başı ayrı oynayan biri olduğu için hiç elleşmezdim
Ciddi mi neden böyle dersin
Ee cevap yazmadı 5 saat insan savaşta olsa yazar
5 saat cevap vermediysem görmemişimdir zaten bir şey düşünmem
iyi yapmışsın. istemiyor seni demek.
5 saat yazmamak nedir ya
nezaketen bir cevap yazar insan.
İlgilenmiyor demektir bu olabilir bişey düşünmem
Beklesin yedekte sonra skrrim ben bunu derdim içimden
Kurtuldum derim
Neden
Beğenmemişimdir
Ergen olduğunu düşünürüm.
O kızla konuşur musun Bida
Kezbansın.
Ne alaka ya
Buradan bakınca görünen o oluyor kanka.
Saçma mı olmuş yaptığım
Saçma olan kısmı aşkını ilan etmen değil, mesajı silmen ve duygularını küçük düşürmen.
Muhtelemen mesajı attığın kişi seni umursamıyor bile, acemice davranıp kendini kezbansı bir döngünün içine soktun.
Umursuyordu ama mesajı silmemden sonra artık umursamıyor
İstememiş sizi
Nasıl bunu yapan benim
Siz mi istemediniz o halde istemediğinizi düşünüp silmiş o zaman
cevap yazmadıysam bir şey düşünmem
Dalga geçiyor derim
Bida yazsa ne yaparsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu durum tam bir panik anı senaryosu! Kız büyük ihtimalle heyecanına yenik düşüp duygularını açmış, ama beş saat boyunca senden tık çıkmayınca rezil olduğunu düşünüp özgüveni yerle bir olmuş 🥺
Gurur yapıp mesajı silmesi ve takipten çıkması tamamen kendini koruma içgüdüsü. Şu an evde koltuğa gömülüp utançtan kıvranıyor olabilir 💖
Peki senin ona karşı hislerin ne? Eğer ilgini çekiyorsa bence durumu toparlamak senin elinde! ✨