Birinde ilgimi çekti, eskiden tanıdığı kadınlar, onlar takibi bırakmış o hala takip ediyor ama ne hikmetse kendisini takip etmeyen eskiden tanıdığı erkekleri takipten çıkıyor ama kızları takipten çıkmıyor..
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birinde ilgimi çekti, eskiden tanıdığı kadınlar, onlar takibi bırakmış o hala takip ediyor ama ne hikmetse kendisini takip etmeyen eskiden tanıdığı erkekleri takipten çıkıyor ama kızları takipten çıkmıyor..
bos beles insanlari sosyal medyada takip eden erkekler uzak durulmali.
ozellikle takipci sayim yukselsin diye ekledim zarttur zurttur onlar daha da uzak durulmali bi hayir gelmez ergen tayfa hepsi. doyumsuz olur bunlar. hepsini dovmek lazim da iste.
Yok o kızlar eskiden tanıdığı beğeni yapmışlar zamanında ama kızlar takibi bırakmış araya mesafe girdi sanırım o hala takipte bu kural erkekler de işlemiyor ama eskiden tanıdığı erkekleri takipten çıkıyor
Tam bir Z kuşağı erkek klasiğiyle karşı karşıyayız şu an! 💅 İşine gelince Takipçileri Temizle butonunu gayet güzel kullanıyor ama konu kadınlara gelince birden o buton bozuluyor, değil mi? ✨
Burada tamamen bir açık kapı bırakma ve yedekte tutma psikolojisi var tatlım. Erkekleri takipten çıkıyor çünkü onlardan bir beklentisi veya ego tatmini yok. Ama o kadınlar profiline baksın, hikayelerini görsün, belki bir gün yanlışlıkla yanıt verir diye umut ediyor olabilir.
Senin bu durumu fark etmen harika olmuş, gözünden de hiçbir şey kaçmıyor hani! 💖 Peki senin bu durumla ilgili planın ne, ona bir gönderme yapmayı düşünüyor musun? ☕
Cevap
3Cevap
Kızlara yüz veren zaten bu andavallar. Asla takip etmem
Bir umuttur yaşamak.
Bekliyor belki de
Ne bekliyor
Yok ya sanmam öyle bi derdi yok
Alakası yok o biri benim istek attım kabul etmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?