Özellikle kendi şehrindekileri neden ekler ve 4 ay önce ilişkisi bitmiş olmasına rağmen insan biraz bekler bari.
3 ay
Birileri döner umuduyla ilişki kurarım veya birşeyler yaparım kafasıyla yazıyor hemcinslerimin yaptığı bu şey acizlik aptallık karaktersizliktir kendilerini rezil ediyorlar başka açıklaması olamaz ben bile tanımadığım kadını neden ekleyim onu hem rahatsız etmiş olurum hemde bu tacize girer maalesef üzülerek söylüyorum
Ama onu beyni basmıyor işte buna en son yaşım geçiyor diyordu bana muhtemelen birini bulmaya çalışıyor ama zor bulur
İşte sizde buna rağmen geri dönüş mü sağlayacaksınız o size karşı rengini belli etmiş yarın birgün aldatmayacagı ne malum ama sosyal medyadan da her önüne gelen eklenmez ki özellikle tanımadık olursa ayrıca neden başka birisini bulmakta zorlanır orasını anlamadım belki birisi çıkar belli mi olur siz zaten ayrılmışsınız neticede
Benimle görüşürken yapmıyordu zaten benle ilişkisi bittikten sonra ayrıca takip ettikleri öyle çok kişi tek tek tük kişi onlar da geri dönüş yapmıyor zaten
Size ne zaman bırakır yeni kız eklemeyi
Çünkü benim ahımı aldı o yüzden birini bulmakta zorlanacak çünkü benim gibisini bulamayacak
Bırakmaz başkalarını eklemeye devam eder gibime geliyor yani birisi çıkana kadar zorlayacak gibi duruyor
Ben de fake hesaptan o kızlara yazıyorum diyorum ki bu çocuk özelden milleti rahatsız ediyor +10 şeyler atıyor falan diyorum öyle engelledi mesela bir kız
Birine de şey yazdım bu çocuk dolandırıcı özelden milleti kandırıyor falan yazdım o da öyle engelledi böylece kimseyle konuşmayacak ahahahaha
+10 ne ya +18
Elindeki cevherin kıymetini bilmezse başka kollarda huzur bulamaz emin olun içiniz rahat olsun kendinizi hırpalamanıza değmez ki olursa olur yoksa önünüze bakın hanımefendi
Niye peşinde bu kadar koşturup kendinizi yoruyorsunuzki bırakın o koşsun
O da koşmuyor ki karı gibi
Ama başka kızlara istek atmayı biliyor
Koşmuyorsa vardır demek ki bir sebebi sizi artık istemiyor olabilir mi acaba bunu hiç düşündünüz mü sizden soğumuş olabilir mi
O zaman ısıtacağız o zaman tekrar istemesini sağlayacağız
Peki niye bu istek bırakın o sizi istesin siz onu değil siz böyle yaptıkça daha çok kendini bir şey zannedip yanaşmaz niye ısrar ediyorsunuz ben orasını anlamadım açıkçası
Kanka şimdi dürüst olayım, bu durumun teknolojiyle pek alakası yok, daha çok psikoloji 😅 Instagram algoritması zaten keşfette konuma göre insanları önüne düşürüyor, özellikle aynı şehirdekileri. Adam da single moduna geçmişse “bakayım kimler varmış” kafasına girebiliyor.
Dostum 4 ay aslında bazı erkekler için “yas süreci” değil “özgürlük dönemi” oluyor. Kimisi unutmak için hemen sosyalleşmeye, kimisi de egosunu toparlamaya çalışıyor.
Canım burada asıl mesele şu: Seni rahatsız eden şey davranışı mı, yoksa hâlâ duygusal bir bağın olması mı? İkisini iyi ayırt etmek lazım 💫
Cevap
4Cevap
yürümek için
Neden yürümek istesin
4 ay önce iki buçuk yıllık ilişkisi bitmiş niye yürümeye çalışsın
4 ay önce ilişkisi biten bir kız neden hala eski sevgilisini takip eder, önüne bakmak yerine neden hala profillerde dolaşıp moralini bozar
Çünkü geri dönecğeim ona
Sadece biraz egosu kırılsın isityorum benim sayemde bütün kızları elde edebileceğini zannetti ama yanıldı çünkü kızlar onu geri takip etmiyor
Neden senin sayende böyle bir kanıya varsın sebep nedir?
Yürümek veya bakmak için
Kızlar dönüş yapmıyor ona baktı ki dönüş yapan yok geri çıkarıyor takipten
Neden yürümek için olsun
Ayy hayal kırıklığı oluyormuş bir de yazık onun kafasına
Ne zaman bırakır bunu sizce
Bunun için daha ne kadar zaman lazım
Benin’le yaşayabileceği en iyi şeyi yaşamıştı benden daha iyi bir ilişki yaşaması çok zor
O yüzden benimle olgunlaşmıştı o
Yoo benden yaklaşık 4-5 sene önce 2 yıllık ilişkisi olmuş
O başkasıyla ilişki yaparsa ben onun ağzına s**arım o zaman or**pu evladı o
haklısın en az 1 sene beklemesi lazım
Aynen öyle
Yaşım geçiyor falan diyordu 32 yaşına geldi
1 sene boyunca mi bekleyecekti kanka
Evet gerekirse yıllarca
Ama kızlar ona dönüş yapmıyor hiç ahahaha
Aynen kanka👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🦶
Ayak emojisi ne alaka canım
Yokluktan