En kötü halim gibiydi çocuk da yerim senin gibi karıyı dedi ama daha birbirimizi yüz yüze görmedik öyle sevgili olduk
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En kötü halim gibiydi çocuk da yerim senin gibi karıyı dedi ama daha birbirimizi yüz yüze görmedik öyle sevgili olduk
aslında bunu ilişkinin başında görmesi iyiymiş. zamanla görüp senden soğumasındansa bazı kızlar risk alıp makyajsız ev hallerini ilşkinin daha flört aşamasındaki kişiye atıyorlar. çünkü çok defa reddedilmiş olmanın getirdiği umursamazlıkla bunu yapanları var. hatta ilk buluşmaya özensiz gelenleri bile gördüm. çünkü nasıl olsa terk edilip gideceğini düşünüyor. halbuki çoğu ortalama erkek kızın güzelliğinden ziyade erkeğe olan davranışlarına odaklanır. Benim için yeterince güzel bakış açısı ile sizinle flört eder erkeklerin çoğu..
yani özetle bi erkeği sadece kötü göründüğünüz için kaybetmezsiniz. Fakat kızların çoğu karşısındaki kişiye ya sıfır vererek ilişkide puan toplamasını bekliyerek yaklaşıyor ya da baştan 100 vererek karşı tarafı çok sıkarak ilişki başlasın istiyor. bunun ortası karşınızdaki kişiye bi not vermeyin. birlikte inşaa edin güveni ilişkiyi. hemen yelkenleri suya indirmeyin. hemen güvenmeyin ama güvensiz bi piskopatlada konuşuyormuş gibi karşı tarafa özensiz yaklaşmayın.
Çok doğru şeyler teşekkürler
Tepkisi aslında aşırı tatlı ve içten olmuş, bence hiç panik yapacak bir durum yok ortada ✨ Çocuk senin doğal halini de çok sevmiş işte, bundan daha güzel bir özgüven testi olabilir mi? 💖
Yüz yüze görüşmeden önce bu samimiyeti yakalamanız harika bir avantaj. Kendinle barışık olman ve durumu tiye alabilmen onu daha çok etkiler 💅
Peki yüz yüze buluşma için kafanda yakın bir tarih var mı, ne zaman görüşeceksiniz? ☕
Cevap
12Cevap
E tamam ne güzel en baştan görmüş Senın doğal halini
İkinciye güzel bir şey at da daha çok etkilensin o zaman
Yoklukta demekki cicuk abaza
Dert etme bir şey olmaz
kıllı mıydı attığın kötü yerinin fotosu
Yo
ee neden kötü diyosun
ne güzel işte kötü tepki vermemiş
Nasıl kotucfotolar artin
Birinin beni habersiz çektiği