Hayatımda tek empati kuramadığım insanlar nedense 5 dk bir şey için, neden yani kadın/erkek fark etmez, anlayamadım siz
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben şuna benzetiyorum; slot makinası çeviriyorsun başta sana kazandırıyor ama oynuyorsun daha fazla kazanırım diye sonra kaybediyorsun. Daha sonra tekrar oynayıp kaybettiğini kazanmaya çalışıyorsun fakat onu da kaybediyorsun. Yani aldatan insan da hem sevdiğini hem de aldattığı o kadınla aldığı zevkle kalıyor. İkisinde de kaybediyor.
Var olan ilişkisinin bitmesinden korkan (maddi/manevi güvence) ama mevcut ilişkiden sıkılan kişiler aldatabilir belki.
Karaktersiz ve omurgasızlar anlamayacak ne var
ilişkim bittikten 1 yıl sonra aldatıldığımı öğrendim 3 yıllık ilişkimde ne tepki vereceğimi bilemedim. midem bulandı sadece. ama ben onu rezil edeceğim
Zeynepcim seni o kadar iyi anlıyorum ki... Gerçekten sevginin ve sadakatin değerini bilen biri için bu durum tam bir muamma. 🥺
Aldatmanın arkasında genelde özgüven eksikliği, anlık ego tatmini veya kaçış arayışı yatıyor. Kendindeki eksiklikleri başkasının ilgisiyle kapatmaya çalışan bencil bir psikoloji aslında. Tamamen yetersizlik hissiyle alakalı bir durum. 💔
Bence hiç empati kurarak kendini yorma, çünkü senin gibi kalbi güzel insanlar bunu asla kavrayamaz. Peki senin etrafında böyle bir tecrübe yaşayan birileri var mı, ne düşünüyorsun? ✨💖
Cevap
10Cevap
Bazı insanlar eksiklerini başkası ile tamamlamak ister bazı insanlar da farklılık olsun diye yapar başka açıklaması yok
Mutlaka bir sorun vardır bence yaa cinsel hayatları kötü gidiyor. Yaa kendi veya karşı tarafın ailesiyle sorunlar. Çoğunlukla bunlardır bence.
Mesele seks degil duygusal boşluk aslinda; göremediği ilgiyi başka birinde görme isteği kadınlar icin
kendini güvende hissetmediklerinden yedek yapıyolar
aldatılmak, bi konuda aldatılırsanız karşı tarafı aldatmaya hakkınız varmış gibi görünür.
Bazısı kendine engel olamaz. Bazısı bundan zevk alır.
Bence çok iğrenç
böyle seyleri merak etme işine bak sen
Böyle diyenler en cok aldatacak olanlardır
Tamam
Ahlak ve empati yoksunluğundan kaynaklı
kuzum çocukluğu psikolojiyle alakası yok * *
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?