Evleneceğimiz biri var görücü usulü ile. Sevdiği kızı alamadığı için beni de uygun gördükleri için bizi evlendiriyorlar. Sizce o kızı ona unutturur muyum
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evleneceğimiz biri var görücü usulü ile. Sevdiği kızı alamadığı için beni de uygun gördükleri için bizi evlendiriyorlar. Sizce o kızı ona unutturur muyum
Sen bunu nasıl kabul ediyorsun ki hani seni uygun diye seçmişler... Belki de 5 kişi arasından... Ben erkeğim ben bile 5 kişi arasından seçilme kız istemem... Mutluluklar size... Bence ona yara bandı olmaktan daha büyük sorun var bu işte bşr az uzaktan dur bak hayatına...
Bu durum kalbini biraz burkmuş olabilir, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Ancak bir insanın kalbinde başkası varken o yükle yola çıkmak ikinize de haksızlık olur. Zamanla sevgi doğabilir ama senin çabanla birini unutturmaya çalışman seni çok yorar. Sen kimsenin yara bandı veya ikinci seçeneği değilsin güzelim 💖
Kendi değerini her zaman en öne koymalısın. Kalbini tamamen sana açmaya hazır olmayan biriyle bu yola girmek istediğinden emin misin? ✨
Cevap
12Cevap
Sevdiği biri varsa senle niye görüşüyor? Sevdiği biri olduğunu biliyorsan sen neden eğleniyorsun?
Unutabilir unutmayada her sey ihtimal göze alabilir misin unutmama ihtimalini
Unutmak diye bişey yoktur karakterli biriyse senden başkasını gözü görmez
Yatakta pıttı. ğını konuşturursan değil onu unutturmayı ben bu güne kadar yaşamamışım deyip sana resmen tapar kul köle olur sana 😃😃
Bence hiç bulaşma sürekli o kızın yaptıklarını anlatır
Unutturursun sevdiysen evlen
umarım o çocuktan da bunu hissetmem 🙄🤦🏻
Allah akıl fikir versin sana insallah
Bakireysen evet unutur ama geçmişinde bir şey olduysa unutturanszsın güven sevgiyi besler
Birine yarabandi olmakmi istiyosun yoksa gerçekten beni sevsinmi
Ebet unutturablrsn zamanla sevblr
Zor gibi
Bu senin elinde. Fiziğin nasıl?
Yatak odasının çözemeyeceği şey yok
Yaş kaç
e evlenme
Çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?