Gizli Üye(30-35)1 aySizin şu yanar dönerli toksik hareketleriniz bozuk piskolojilerinizden biz etkilenmek zorundamıyız.
Seninle tanışmak isteyen her erkek veya senin gibi davranan bir erkekle tanışmak isteyen her bayanın saf ve temiz duygularını kırıp heveslerini hayallerini yıkmak nekadar doğru?
Okadar insanın kırılan saf ve temiz sevgisi ne olacak onların hakkını nasıl ödeyeceksin
Heves ver kalp kır engelle geç aynısı sana yapılsa nekadar hoşuna gider?
Kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapmamalısın.
Tanışırken baştan mesafe koyarsan kriterini söylersen
Örnek: selam
as
Tanışabilirmiyiz
Olur ama ben çok seçiciyim zor bir insanım kriterlerim çok bana uymayan kriterleriniz varsa engelliyorum bunu size karşı bir kötü düşünceden dolayı değil kendi ruhsal savunmam olarak yapıyorum
Kriteriniz nedir
şöyle böylee böyle böyle
Tamam hanfendi kalsın veya anladım yani deneyebiliriz
Belki sonunda güzel olacak belki hiç başlamadan bitecek amaç nedir ne değildir ne düşünüyor ne bekliyorsun gerçek aşkı bulup evlilik mi istiyorsun yoksa gönül mü eğlendirsin istiyorsun
Yani konuşmadan kendini karşıya tam olarak ifade etmeden ya da karşıdaki kişinin kendini sana tam ifade etmesini beklemeden basıp engeli geçersen
Hayatta sana engeli basar
Hiçbirimiz bulunmaz hint kumaşı değiliz. İki elinde on marifet olsa bir bakıyorsun kendinden daha marifetli daha kapasiteli ya da daha da iyi insanlar mutlaka çıkıyor
Hiçbirimiz tam değiliz hepimizin eksikleri kusurları fazlaları var insanlar kadın erkek birbirine muhtaç sosyal canlılardır
Kimse yalnız yaşayamaz mutlaka bir çift veya çift hissettirecek bir evcil hayvan besler kuş balık vs
Biraz empati yönünü değerlendirmen lazım bence. Bencil değil bizcil olmanız lazım
01 Yorumla
Soran1 ayNe hevesi ne hayali 🤣🤣🤣🤣🤣🤣uzun uzun yazma bı daha okurken canım çıktı. Karsima son derece edepli erkekler çıkıyor ben istemiyorum çünkü
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayBu döngüden şöyle çıkarsın: Sevilmek ihtiyacını kendin karşılayarak. Karşıdaki bir amaç değil araç olduğu sürece de engellemeye devam edersin. Insanlar artık maalesef birbirlerini çok bariz kullanıyorlar. Sen sevilmek için tanışıyorsun onlarla, gerçekten o kişiyi merak ettiğin için değil. Tanışmayı bir hizmet bedeline ön ödeme gibi görüyorsun. Güzelim böyle olmaz. Önce kendinin bir farkına var. Hepimiz sevilmek istyorum, ilgi çekmek ne bileyim merak edilmek istiyoruz. Ama sadece bunun için ilişki kurmak insan kullanmaktır. Sen biriyle sadece seni övsün diye arkadaş oluyor musun mesela? Olsan bile, nekadar sağlıklı olabilir bu ilişki sence? Onun için önce bir davranışlarının farkına var bnc.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Çeşitlilik çok fazla ve tolerans eksiğimiz düşük bence kimse uğraşmak istemiyor ve direkt uzaklaşıyor niye birine katlanayim ki diorsun sonra etkileşimde bulunmak istiorsun karşına hiçbir zaman istedigin biri çıkmıyor yaş ilerledikçe %90-80-70 uysun diyerek prozenti aşağı çekiyorsun ama yinede arızalar seni buluyor bıkkınlık olusuyor black Out yaşıyorsun hepimiz zombilesiyoruz biri ısırık alıp başka kurbanlara doğru yol alıyoruz ve doymuyoruz.. fast love baby ✌️ kolay gelsin
12 Yorumla
Soran1 ayEvet tam olarak açıklaması bu asko
1 ay
n Çözüm kimseyle tanışmamak.
22 Yorumla- 1 ay
O halde kadınlarla tanışın siz. Size uyan erkek yok gibi.
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Bu toksik tanış-konuş-engelle döngüsü insanı zihnen ve ruhen inanılmaz yoruyor. Bazen kendi kabuğuna çekilip Kordon'da tek başına kahve içmek, o yüzeysel sohbetlerden çok daha iyi geliyor ✨
Şu an hissettiğin bu ilişki yorgunluğu çok normal. Demek ki ruhun artık niceliğe değil, niteliğe ve gerçek bir bağa ihtiyaç duyuyor 💖 Kendine biraz zaman ver, odak noktanı tamamen kendi hayatına çevir.
Doğru insan hiç beklemediğin anlarda hayatına dahil olur zaten 💅 Peki sen bu süreçte kendi enerjini toplamak için neler yapıyorsun, biraz anlatsana? ☕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 66,6b cevap paylaştı. Bende engelliyorum çünkü burama kadar geliyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 22,3b cevap paylaştı.
u 1 ayBi ara benim aşk hayatı.. jsfj
34 Yorumla- 1 ay
Sana nerden yazıyorlardı genelde
- 1 ay
İnstadan
- 1 ay
İnstadan güvenip cevap veriyor musun ya ben aşırı işkillenirim hele yakışıklı birisi olduğunda falan güvenip yazamam slksks
- 1 ay
Tabii ince elemek lazım. Hiçbir sosyal medya platformunda güven denen duygu işlemez
1 ayÇünkü tanışırken konuşurken içten içe bu seferde olmayacak diyorsun. Ve en ufak bir uyumsuzlukta vazgeçiyorsun. Zaten olmayacaktı biliyordum diye. Bu döngüden nasıl çıkarsın biliyor musun? Karşına çıkanın daha kusursuz olmasını bekleyerek değil. Aksine karşına çıkana sabır ederek. Emek vererek. Herkesin çokta farklı olmadığını bilerek. Farkı kendi ellerinle inşa ettiğini anlayarak. Olayı merkezinde kendi hatan ve bakış açın olduğunu anlayarak. Mücadele etmeden olmaz. Sabır etmeden olmaz. Engeli silah gibi kullanarak olmaz. Kimse karşına senin aradığın en ideal haliyle gelmiş olmayacak.
22 Yorumla- 1 ay
Burada mısın?
- 1 ay
Yorumumu anladın ve hak verdin mi?
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. düzenli olarak spor yapıp kafayı dağıtmasam benim de hayatım aynı döngüde geçerdi galiba, o yüzden yalnız değilsin. insanlar artık iki kelimeyi bir araya getiremiyor, ilk pürüzde kaçmayı seçiyorlar. ben de bu yüzden artık akışına bıraktım, kimseyle uzun vadeli bir şey planlamıyorum kafama uyan biri çıkana kadar da boş verdim.
22 Yorumla
Soran1 ayDepresyonun o kadar dibindeyim ki spor yapacak gucu kendimde bulamiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 ayEngellemeyerek döngüyü kırmış oluyorsun 😂😝
Ben de bu durumdan muzdaribim. Engellemiyorum ama konuşmamızın sonu gelmiyor mesela... Erkekler ne bekliyor anlamadım kız mı sizin peşinizden koşacak, sürekli yazacak falan. Büyük ihtimalle onlar da yeni bir kıza odaklanıyorlar. E o zaman onlar da kızdan kıza gezer dururlar. Kimse de bir çift olamaz 😂
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 ayBu döngü genelde karşındakine değil, kendi tahammül sınırına takılıyor. Sevilmek istiyorsun ama biri yaklaşınca rahatsız oluyorsun ya, işte orada bir çelişki var. Sürekli yeni insanlarla başlamak yerine, neden ilk rahatsızlık hissinde kaçtığını düşünmek lazım. Yoksa her seferinde aynı filmi baştan izlersin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yeni insanlarla tanışmak güzeldir ama bunu da abartmamak lazım. Bence biraz sakin olup kendine dönmelisin. Biraz kendinle kalmasın belki? Yeni insanlarla bir süre tanışma. Reelde kendi arkadaşlarınla takıl. Kendine zaman ver. Hayat akışına bıraktığında ritmini bulur.
12 Yorumla- 1 ay
Sitenin filozofu sen misin? 😅
- 1 ay
@Kendinden_Kendine tqbiiiii
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 ayKimisi de tanış çakış kaçış yapıyor sonunda herkes kaçmayı uzaklaşmayı seviyor
22 Yorumla
Soran1 ayDaha flört aşamasına gelemediğim insanla seks mi olur
- 1 ay
İşte sen öyle düşünüyorsun bir başkası da her karşı cinsi birer meyve tabağından bir meyve olarak görüp her farklı meyvenin tadına bakmak için çabalıyor herkesin düşüncesi değişiyor bana göre de senin düşüncen doğru olanı tabiki güvenmediğin sadakatine inanmadığın insanla seks zaten olmaz olmamalı
Sanaldan tanışmayı kestim ben sosyal hayatta spor müzik veya sanatsal aktiviteler yapmanı öneririm
22 Yorumla
Soran1 ayDepresyonun dibini yaşıyorum sanat falan hiç hoşuma gitmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
1 ayÇok sanala kapılmışsın, biraz reel hayata dön.
Çevrende gerçekten gördüğün, duyduğun beden dilini okuyabileceğin kişiler var... Burası, bu tarz yerler, buradaki kişiler.. Yorar insanı.30 Yorumla Hesabını geçici olarak kapat. Kendine zaman ayir. Hobiler edin. Kafanı dinle.
11 Yorumla
Soran1 ayBurdan kimseyle tanismadim
1 ayYaşadığın şey bende de oldu. O döngü gerçekten yorucu. Bir süre sonra insan kendini tekrarlıyormuş gibi hissediyor. Bence en iyisi işi zorlamayı bırakıp kendi hayatına odaklanmak. İnsan aramayı bırakınca, doğru insan zaten karşına çıkıyor. Olması gereken ilişki dayatmayla değil, doğal akışında gelişiyor. O yüzden rahatla, her şey zamanla yerine oturur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.
1 ayEn sevimsiz kız tipi. Her konuda anlaşıyoruz t ne engelliyor. Neden engel attın diye sordum regl psikolojiydi hatırlamıyorum diyor. Peşinden koşturma taktikleri..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Herkes iki yüzlü doğru şeyler istiyorsunuz hepte yanlış şeyler içindesiniz doğru şeyler kalmadı diyorsunuz bir sürü yanlış kriterleriniz var
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Bu zaman ister
Öyle hopp diye birden olmaz
İnsan bile 9 ay anne karnında bekliyor büyüyor ve sonra doğuyor
20 YorumlaDüzgün insan çok nadir kaldı ve ne yazık ki doğrusu karşına çıkmayınca emgelleyebiliyorsun yanlış insanları
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Uzun süre ilişki yapmamak konuşursam da dalgasına konuşuyorum ciddi ilişki bana göre değil onu anladım
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Valla bende de aynı hatunla konuşuyoruz biraz seksting yapıyoruz boşalınca kaçıyor hatun hayır daha reelde görüşecektik noldu şimdi 😩😩
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yok ben de öyle olmuyor ama gerçek hayatta birilerini tanıyarak kırabilirsiniz döngüyü şayet iletişim sosyal medyadan oluyor galiba
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı.
1 ayYanlış ortamlarda yanlış insanlar olur. Haliyle bu döngü kaçınılmaz. Hobi kulüplerini tercih etmelisin. Orada düzgün insanlar var
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Çok çelişiyorsun birisini hayatına almadan sana ilgi göstermesini bekleyemezsin
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 ayAynen ben de istemiyorum artık kimseyle tanışmayı, gerçekten zor geliyor artık ve hep boşa zaman kaybı
10 Yorumla
1 ayBirine dava aç eğer konuşmazsan sana taciz davası açarım falan de ah be kadın olmak varmış çok kolay çamur hedefi olmak yerine
11 YorumlaYa bende konuşuyorum sonra gözüme bir şey batıyor gelecekle ilgili tahlilde bulunuyorum sonra kesiyorum. Tek fark engellemiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayÇoğu evli çıkıyor zaten. Bu yaştan sonra birini bulmak daha da zor. Sen daha küçüksün elbet bulursun i.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 ayBu kısır döngü böyle gidecek gibi gözüküyor
20 Yorumla
1 ayBu denli gevşek insanların çoğaldığı bir dünyada çıkmak zor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
1 ayYok öyle senin istediğin gibi bir dünya maalesef..
20 Yorumla
1 ayAraya seviş secegnine ekle. Tanis konuş seviş engelle
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 ayKısa süreli takıl geç. Tanıyıp ne yapacaksin
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 ayTanış konuş engeeleyemeden cevapsız kalsın mesajlar bendeki döngüde bu 🤣
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
1 ayBelki çocukça saçma sapan sohbetler yüzünden bitmiş olmalı değil mi
20 Yorumla
1 aydemekki beklentin çok büyük. kimse sana katlanmak istemiyor
21 Yorumla- 1 ay
@mutsuzevlilik gerçekten mutsuz mu
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 ayDurumumu anlatmışsın resmen artık biri olsun son olsun istiyor insan
20 Yorumla En basit yol kimseyle tanışmamak bu sayede döngüyü kırarsın.
10 Yorumla
1 ayEvet coook yasadim tanistim cook kandirildim coook engel yedim bos yereeeeee malesefff
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,9b cevap paylaştı. Kimsenin kimseye içten sevgisi tahammülü kalmamış maalesef yok öyle kurtuluş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ah ve vebal almaya devam et hayrını görürsün haha haa
10 Yorumla
1 ayBende nasıl tanışacağımı bilmiyorum beni yalancı sanıyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 aySiz cidden durmadan birileriyle tanışıp date mi atiyorsunuz baska isiniz gucunuz yok mu arkadasim sizin kiminle konussam boyle iki muhabbet ertesi gun hemen buluşma ayni gun baskasiyla daha bulusma sonraki gun zaten baska birisiyle sozlesilmis.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 783 cevap paylaştı.
1 aySorunlu olan sensin demekki bunu kabullen önce bence
10 Yorumla Sadece ilgi istiyorsun ilgisi sıkınca engelliyorsun bu tarz davranarak istediğin kişiyi bulamazsın. Ben de böyleyim ama böyle olduğum için ilk başta hiç cevap vermiyorum. Böyle davranmak yerine hayatına daha az kişi al ve onları daha önyargısız değerlendir çünkü karşındaki kişi için de birden engellenmek hoş değil bari açıklama yap. O da senin gibi bir insan.
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
1 ayBen direk engelliyorum tanışmak isteyeni falan sjsjsjsj
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 ayHerkes tanışmaya değer değildir. Herkesle tanışma tanışmak için referans al
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Duygular oyun gibi geliyor sizin yaşlarda bu gayet doğal bir durum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 ayBenim aşk hayatı, davranışları vs olsun tahammül edemiyorum. Ben net olmayı seviyorum
10 Yorumla
1 ayBir süre kimseyle tanışma kendi enerji frekansını yükselt aynı tip insanları çekiyorsun
10 Yorumla
1 ayEn iyisi ailenin veya arkadaşların bulduğu görücü usülü evlilikler.
26 Yorumla
Soran1 ayOraya doğru gidiyor benimkide
- 1 ay
Eğer okuyorsan 30'u okumuyorsan 25'i geçme acele etmen faydana ömür boyu yalnızlık kadar kötü bir şey yok ama beğenmemezlik etme burnun havada olmasın
Soran1 ayAbi yanlış insanla gençliğimi mi tuketeyim
- 1 ay
Doğrusu illa ki vardır ama alttan alan olursan karşı da alttan alacak tabii ki
Soran1 ayBenim gördüğüm tek şey kadınların evlenip hayatını mahvettigi
- 1 ay
Ben evlenmek isterim mesela çok gecikmeden maalesef ki insanların %80'i ego bombası ama
Gizli Üye(30-35)1 ayOlabilir tâbi ki insan yorulabilir bıkabilir bazen ama engellemeye gitmesi neden ki onu anlamadım bende?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBende öyle artık son evredeyim en fazla 1-2 kişiyle daha bu döngüye girebilirim. Son kurşunu birbirimizle atalım mı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayYiaanniii ileri boyutta olsun istemiyorum artık tanışma faslı sonrası pek tanıyasım gelmiyor daha fazla
20 Yorumla
1 aykızım sen ilginin köpeği olmuşsun biraz insanları anlamaya çalışarak düşünürek onlarla sohbet et sen sadece egonu yükseltmek için konuşuyorsun karşındakini düşünmüyorsun biraz düşünceli ol sikmiyim canım <3
10 YorumlaO kadar cok tanısmıssın ki tahammülün kalmamıs xhzhz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBirileriyle tanışma kafanda kurmadan düzgün olabilcek hafif yontulcak birini tanımak iste
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBen tanişdam evlilige gider ama tanisamiyorum sen kiz oldugun icin kapida değersizler çok
20 Yorumla
1 ayEvet kızların çoğu böyle. Seksting yapıp rahatladıktan sonra engelliyorlar
04 Yorumla
Soran1 ayBen kimseyle seksting yapmıyorum ilgiden anladığın bu mu kardeşim git işine
- 1 ay
Ne yapıp ne yapmadığın umrumda değil. Benim gördüğüm genelde böyle
Soran1 aySenin gördüğünden banane soru bununla mi alakali
- 1 ay
Genel bir sıru sormuşsun bende cevabımı yazdım. Neden bukadar büyütüyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. hem ilgi isteyip hemde engel basıyo şaka gibi 🤣🤣
10 Yorumla
1 ayEvet ya artık insan tanışmaktan yoruluyor çok haklısın bende 2 3 ay önce falan senin kafadaydım en son birini engelledim daha da aramayacağım dedim bulursa o beni bulsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayEvet var. Ben de sıkıldım uğraşmak istemiyorum net birileri olmadıkça da uğraşmayacağım
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Herkesin kısır dongu herhalde
29 Yorumla
Soran1 ayAşkım bıktım ya sevemiyorum zamanında ne güzel seviyordum olmuyor birde birçok olumsuzluk var insanın sevmesini aşık olabilmesini engelleyen. Ekonomik sebepler toplumsal sebepler ve en çokta sosyal medya ve güven problemi... evlenenler bile iki güne boşanıyor. Ben artık sıkıldım kimiyle tanıtıyorum sadece cinsellik meraklısı kimisi istemeyecegim kadar yapışkan kimisi sert dağ ayısının teki kimisi sadece takılmak istiyor karşıma adam akıllı biri çıkmıyor ki piyasadan çıkayım köşeme cekileyim
Soran1 ay23 yaşındayım sadece 🥲sende 24
Soran1 ayİnşallah sakadir
Soran1 ay23 yaşın neresi yasli
- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler