Eski sanal arkadaşıma aylar sonra mesaj atsam hakkına girmiş olur muyum, rahatsız etmiş olur muyum?

Eskiden sanalda tanıştığım biri vardı arkadaş olarak hep iyi anlaştık. Konuşma şeklimiz ve konularımız arkadaş konuşmasının dışında gelişmedi. 2 kez yüz yüze görüştük. Her gün sabah akşam telefonda konuşuyorduk. Bu durum ne kadar doğru diye sorduğumda ben istemiyorum dedi olgun değilim seninle yapamam dedi. Ben aslında konuşmalara bir doz belirlemek istiyordum ama artık o tarz bir duruma girdik. Aralarda ben ne zaman denemek istesem o hep yok dedi. Yani o da diyordu ilgi hoşuma gider ama fazlası olmaz bende diye. En son konuşmamızdan bu yana 5 ay geçti. Çok kırıcı bir şey söyledi bana gururum el verip de yazamam da. Ki normalde de hiçbir zaman ara verdikten sonra asla yazmadı hep ben yazdım. Şimdi psikolojik olarak çok bitik haldeyim. Ailemle ve arkadaşlarımla bu durumu paylaşmak istemiyorum. Onlar bilse de durumu psikolojik yorgunluğumun tam olarak hangi aşamada olduğunu bilmiyorlar ayrı bir şehirdeyim. Konuşabileceğim ama aynı zamanda o konudan sonra konuşacak halimin olmadığı tek kişi. Bir mesajla yanımda hiçbir şey demeden olur musun demek istiyorum ama hayatında biri varsa veya o iyi bir haldeyse rahatsız etmek ve hakkına girmek istemiyorum. Bilmiyorum çok çıkmazdayım çevremden kimsenin beni teselli etmesini de kaldıramıyorum. Sıkma canını geçer bu günler ümitsiz olma demesini dahi istemiyorum

Eski sanal arkadaşıma aylar sonra mesaj atsam hakkına girmiş olur muyum, rahatsız etmiş olur muyum?