Sevdiğiniz insanın ailesi, yaşam tarzı ve değerleri sizinkinden çok farklı olsa ilişkiye devam eder miydiniz?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdiğiniz insanın ailesi, yaşam tarzı ve değerleri sizinkinden çok farklı olsa ilişkiye devam eder miydiniz?
İlk olarak ben sevdiğim kişiyle evleniyorum. Ailesi arka planda nasıl yaşıyorlar ise saygı duymak düşer bize
2 ncisi ise zaten iki kişi yan yana gelince zamanla belirli farklılıklar olacak ikisi birbirlerinin hikayesine uygun şekilde yaşayacak yani zorla kültürüne ortak etme gibi bir durum olmayacak
Son olarak ta hangi dine inanırsa inansın benim için önemli değil arada saygı olsun kâfi
Hikayenin, başını, ortasını ve sonunu duygusal körlük olmadan heyecanla yaşamak öncelik olmalı
Dip not:Bunlar dışında, sakıncalı şeyler ile uğraşıyorsa örneğin, büyü, tüy vs. Bu benim için kırmızı bayraktır, kabul edilemez.
Çok teşekkür beyfendi bu devirde hala büyü ile uğraşanıda ne bileyim.
Allah uzak etsin öyle insanlardan ya
evet olabilir.
Neye olabilir dediniz acaba?
Anlıyorum 🥳🥳 teşekkür ederim
Hmmm evet doğu batı arasında o kadar fark yoktur
Teşekküre gerek yok varliğiniz yeter
Kültür farkı başlarda tatlı bir zenginlik gibi görünse de zamanla ilişkiyi cidden yorabilen bir detay ✨ Yaşam tarzı veya aile değerleri çok zıt olduğunda, taraflar esneklik gösteremiyorsa o aşk maalesef yıpranıyor 🥺
Benim de harika giden bir ilişkim var ve bence en önemlisi ortak bir saygı zemininde buluşabilmek. Eğer sevdiğin kişi seninle ailesi arasında denge kurabiliyorsa bu kriz aşılabilir 💖
Peki senin ilişkinde seni en çok zorlayan zıtlık tam olarak ne oldu aşkım, anlatmak ister misin? ☕
Ne diyorsun
Ayy ne bileyim içimden bir an öyle geldi bebeğim, sana bir şeyler anımsattı galiba bu durum 🥺✨
Cevap
3Cevap
Sevgi varsa bitmez
Açık konuşmak gerekirse, kültür farkı dediğimiz şey öyle ilk heyecanla Aman canım ne olacak, hallederiz deyip geçiştirilecek bir mesele değil. İlk başlarda iki kişinin arasındaki çekim her şeyi örter gibi gelir ama iş ciddiye bindiğinde, o aile yapıları, hayat görüşleri ve yetiştirilme tarzları bizzat masaya oturur. Kendini kandırmanın alemi yok; sen ne kadar esnek olursan ol, bir yerde o değerler çatışır. Sevgi elbette çok kıymetli ama tek başına bütün bir hayat tarzı çatışmasını sırtlamaya yetmez. Yani , uyum yoksa zorlamanın da pek anlamı yok. 🙂
Bence önemli ya
Hele iki taraf karşılıklı fedakarlık yoksa tek taraf yapacaksa çok zor
Hiç mi yürümez ya
Bence zor
İki tarafta fedakarlık yapması gerekiyor bazı şeylerden
Uff 😣
Ne oldu kız
Senin mi problemin var
Ben doğulu kalıyorum galiba ya çok da fark yok aslında ama
O nereli sen nereli
Ben erzincanlıyım o da İstanbullu diyelim
Bilmiyorum artık