Sizce kültür çatışması çok sorun olur mu?

Alanya'da yaşıyoruz sevgilim Konyalı nişanim olucak yakın bir tarihte benim ailem tesettürlu değil onların hepsi öyle ailemdede elbet var ama çoğunluk bu şekilde ailelerimiz ilk defa tanisicak sevgilimin kültürü ailesiyle benzemediği için anlaşıyoruz ama daha önceden ailesi benim giyimim hakkında yorum yapmıştı tabi bundan kimsenin haberi yok sevgilim asla karistirtmaz ama oraya gittiğimde herkes sadece uzun elbisede askı olmasına rağmen garip bakıp dedikodumu yapmıştı şal almistim şimdi bu durumda düğünümde nisanimda ben ailemden bunu isteyemem zaten saygililar elbet onlarinda dini inancı vs var ama çok muhafazakar değiller bu durum beni korkutuyor sıkıntı çıkmasını istemiyorum ne yapacağımı bilemedim ailem benim mutluluğum için alttan almaya çalışır ama içlerinin rahat edicegini sanmıyorum ve aileme ters bı şekilde bakılırsa bende susamam sanırım yanlış anlamayın burada tesettüre asla sözüm yok bizde tesettürlu olmasakta yapılması gereken şeyleri yapmaya çalışıyoruz dini inancımız var ama bakışları konusmalari çok çok muhafazakar başkalarına dil uzatacak kadar korkum bu yani

Sizce kültür çatışması çok sorun olur mu?