Sevgilim durumu her an öğrenebilir endişesi içindeyim. Ona şimdiden mantıklı bir cevap hazırlamam lazım. Ne söyleyebilirim?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim durumu her an öğrenebilir endişesi içindeyim. Ona şimdiden mantıklı bir cevap hazırlamam lazım. Ne söyleyebilirim?
Cevap
2Cevap
Anne babayla nasıl bir ilişki anlamadım
Hem anasını hem kızını.
Ben seni pembe hesap sandım yazıklar olsun sil cevabımı
Silerim ama bi şartla
Neymiş
Göz doktoruna gidip, renk körlüğünü tedavi ettireceksin. Bu sorulara çok ilgi duyuyorsunuz. Demek kız olsam, hemen heyecanla cevaplayacaktın ama bir önceki soruma ilgisiz kaldın.
Özetle beni değil, kendini yargıla ;)
Bir önceki sorun ne seni mi takip ediyorum ilgi duymuyorum sapkın düşüncelerinize ayar oluyorum sil şimdi
Bir önceki sorumu az önce sordum. Gördün ama görmezden geldin. Bu sorulara ilgin olmasa pembe hesap bile olsam cevap yazmazdın. Ama yazdın. Çünkü sykiş, ahlaksızlık soruları ilgini çekiyor. Size bu sorular yakışıyor.
Aptalll aptalll konuşma yeni girdim siteye sırayla cevaplıyorum
Bokk gibi konuşacaksan konuşma bu şekilde kim gelir sorularına
Ben kaba konuşmuyorum. Net konuşuyorum.
Toplumsal konu içeren sorularıma kimse gelmiyor. Sykiş sorusu olunca herkes geliyor. Örneğin sen.
Cinsellik ve ben yan yana getiremeyeceğin iki varlık kız olduğunu sandım annesi ile sorun yaşiyor düşüncesiyle bir iki nasihat verecektim ve senin gibi mahlukla ilk defa karşılaşıyorum
Acımasız olduğumu mu düşünüyorsun :) Olabilir. Ayrıca cinsellikten uzak isen bu psikolojik bir sorundur. Gözden sonra psikiyatriye git.
Böyle bir soru sorduysan senin gitmen en doğrusu yıllarca düşünsem aklıma gelmeyecek sapkın düşünceler ayrıca 3.5 miyop ve astigmatım var
Ben düşünebiliyorum. Ciddi soruları görmeyip, ahlaksız soruları görebiliyorsan göz sinirlerinde de ayrı bir sorun vardır. Önce göz sonra psikiyatri
Yemin ederim kafada ciddi sorunlar var şartını söylediğine göre sil görmek istemiyorum seni
Hem nelere cevap verdiğimi bilmiyorsun bile kim incitti seni çaylak
Şartımı söyleyince soruyu sileceğim, demedim. Doktor raporunu görünce belki silerim.
Sen incittin. Düzgün sorularıma cevap vermedin. Bel altı sorunca koşa koşa geldin. Kırgınım ben sana.
İyi nasıl istersen çerçeveletip duvara as kaale aldığım için ve bir daha görürsem sorularına cevap vermicem ağla
Vereceksin. Daha kışkırtıcı seks soruları sorarsam, az önce kim soruyor diye bakmadığın gibi yine bakmadan soruma atlayacaksın. :D
yanıldın o sorulara gitmiyorum😂 iyi eğlenceler
Yanılmadım. Bu soru, o sorulardan bir tanesi.
Sorunda cinsel yaşam MI yazıyor ilişki derken aklına o mu geldi zaten sormuşum ne tür bir ilişki diye bu arada istek kabul etmiyorum bide önyargılısın ve sinir ettin beni Elveda adios
"... bir iki nasihat verecektim..." Diyorsun... Demek ki nasihat verecek kadar sorumu anlamışsın. Kendi iddianı kendin çürütüyorsun. Önyargılı değilim ama oynamayı seviyorum.
Hiç gitmeyeceksin zannetmiştim, Ankara güzeli ;)
Gitmemem için çok çabaladın konuşmaya ihtiyacın varmış bir nebze iyi geldiysem ne mutlu bana iletişim kurmaktan korkma öngargısız
Sorumu sil, diyen bir kızla bu kadar uzun bir süre konuşabiliyorsam ve takip isteğim o kız tarafından geri çevriliyor ise iletişim kurabildiğimi düşünüyorum ;) Şimdi sen düşün :)
zornoyu azalt dostum
İlgini çekti değil mi
Nasıl anlamadım
:D :D
Hem anasını hem kızını
Belki üyeler arasında hem oğluyla hem babasıyla yatan kız vardır diye öyle yazdım.
Çok var.
Daha yeni doğdun. Daha dur. Neler neler göreceksin.
Anlatacağım ama önce banyoya gir ve sabunu eline al.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten çok karmaşık ve taşıması inanılmaz zor bir yük 🥺 Duygusal olarak ne kadar sıkıştığını tahmin edebiliyorum ama bir dürüstlük krizinin eşiğindesin.
Böyle büyük bir sırrı gizlemek veya mantıklı kılıflar hazırlamak maalesef ilişkiyi kurtarmaz. Ona mantıklı bir açıklama uydurmak yerine, durumu başka birinden duymadan tamamen dürüstçe anlatman en doğrusu olur 💖
Gerektiğinde terapi desteği almayı düşündün mü, bu süreci nasıl yönetmeyi planlıyorsun? ✨