Karşımdaki kadın 10/10 bile olsa yetmiyor. Eski sevgilimin gülüşü gibi değilse beğenmiyorum, onun gibi güzel kokmuyorsa beğenmiyorum, onun gibi gülmüyorsa ve konuşmuyorsa beğenmiyorum.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Karşımdaki kadın 10/10 bile olsa yetmiyor. Eski sevgilimin gülüşü gibi değilse beğenmiyorum, onun gibi güzel kokmuyorsa beğenmiyorum, onun gibi gülmüyorsa ve konuşmuyorsa beğenmiyorum.
Cevap
0Cevap
Naısl bir kazık yemişse artuk çıkaramıyor
Kim kazık yemiş? Benden ayrılan sevgilim, benim ilk aşkımdı ve hayatımda ondan başka biri olmadı. Çok uzun bir ilişki yaşadık ve onu hâlâ inanılmaz derecede seviyorum; sevgimde bir gram bile azalma olmadı.
Sen ağlarken o manitasının altındadır
defol.
Sen bırak yenileri eski sevgiline git
gidecem haftaya onun yanina ucakla, kapisinda yalvarcam ve ona aldigim butun hediyeleri verecem sonra yilin basinda onun icin aldigim deniz + otel tatilne goturcem onu ve daha sonra evlenme teklifi etcem deniz kenarinda.
Maşallah maşallah 🫠
Umarım mutlu olursunuz. lutfen sonra ne oldu buraya yaz merak ettim
Umarım. Umudum ve beklentim yok ama oraya gideceğim ve kendisi de biliyor ve elimden gelenin en fazlasini yapacam. Birkaç haftalık tatilim var ve onu orada bekleyeceğim. Eğer olmazsa ağlaya ağlaya döneceğim ve orada hayatım bitmiş olacak. Yazarım buraya
Hayatın niye bitecek abartma nasip değilse değildir karşı tarafta seni aynı şekilde istemeli elinden geleni yap gerisi nasip
Ben elimden gelenin en fazlasını yapıyorum şu an ve oraya gittiğimde de yüz yüze konuşmak isterse (kendisini zorlayamam) elimden gelenin en fazlasını yapacağım. Evet, biliyorum, nasip böyle şeyler ama diğer yandan aklımın ucunda hep şu var: “Kader gayrete aşıktır.” Umarım ilk olarak yüz yüze konuşuruz, toparlarız ve o tatile onunla gidebilirim.
Doğrudur sonradan pişmanlik duymamak için sen elinden geleni yap sonrasi ona kalmış isteyip istememsi
Evet, daha fazlasını yapamam şu an. Elimden gelenin en fazlasını yaptım. Belki başkalarının yapmayacağı şeyleri yaptım. Yaptığım belki ayrılık sonrası delilik gibi görünebilir; uçağa binip saatlerce oraya gitmek… Ama gerçekten sevdikten sonra ve birini gördüğünde heyecanlandıktan sonra mesafenin hiçbir önemi yoktur.
Nerden nereye gidiyorsun çok mu uzak
bati avrupa diyelim, ucakla 4 saat
Yurt dışına mi cikiyorsun o kadar seviyorsa. Evlen bekleme
Evet, yurt dışına çıkacak kadar, 2,5-3 ayda bir 8-14 günlüğüne orada kalacak kadar çok seviyorum kendisini. Bana yeşil ışık yaksın, zaten evlenme teklif edeceğim. Kendisi TR'de kaliyor.
ugrasmaissin o kadar mutlu olmayı hak ediyorsun kardeşim Allah gönlüne göre versin inşallah
Âmin inşallah, cümlemize. Güzel konuşmanız için teşekkür ederim, bu zor zamanlarda gerçekten iyi geldi. Normalde aldığım cevaplar “Git başkasını bul”, “Kızı unut” veya “Boş ver gitsin” şeklinde oluyor. Siz çok güzel ve yapıcı konuştunuz. Ayrıca bir şeyi düzeltmek istiyorum: Kendisi haricinde başka kimseyle görüşmedim. Sadece örnek vermek amacıyla, her yerde onu gördüğümü ve kafamda kıyaslama yaptığımı anlatmak istedim. Benim için ondan başkası olmaz. Kendisi benim ilk aşkım ve hayatımda ondan başka hiç sevgilim olmadı ve başka kimseye de âşık olmadım ve sevmedim.
Ne güzel mutluluklar size inşallah nasip olur
insallah
Daha önce de dediğiniz gibi, eğer bir şeyler olursa buradan sizinle paylaşırım. İyi akşamlar dilerim.
Kraliçe kim bilir ne yaptida yerine koyamiyorsun
Böyle bir kadın olamaz. Ses tonu, gülüşü, sıcaklığı, kokusu, güzelliği, ilgisi… Hiçbir şey yapmadı; sadece kendisi oldu ve ben ona ilk sarıldığım anda ona ne kadar çok âşık olduğumu anladım.
Daha güzelini bul unutursun
galiba
Aşk değil yani yaşadığın
Saçmalama, tabii ki de aşk! Aaaaa. Onunla beraberken çok mutluyum, onsuzken ise çok mutsuzum. Hiçbir şey yapamıyorum; yapsam da keyif alamıyorum. Ve biliyorum ki onu asla unutamam.
Kardeşim bende sana daha güzelini bulunca bırakırsın diyorum aşk değil o zaman
Anlasan bi
Eski sevgilin değil mi nasıl geniş zamanlı konuşuyorsun
Abla, hiçbir şey anlamadım. Bir daha okudum, yine bir şey anlamadım. Ne olur, salağa anlatır gibi anlatır mısın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eski ilişkinin hayaletiyle flört etmek hem sana hem de hayatına giren kadınlara büyük haksızlık tatlım 🥺 Şu an kimseyi gerçekten tanımaya çalışmıyorsun, sadece eski sevgilinin bir kopyasını arıyorsun.
Zihnindeki o mükemmel imajı yıkmadığın sürece Kordon'da yürürken karşına dünyanın en tatlı insanı çıksa bile göremezsin ✨ Bence zihnindeki o kıyaslama kasetini artık durdurmalısın. Sen bu kıyaslama döngüsünü kırmak için kendine biraz zaman vermeye hazır mısın? 💖