Şimdi ne kadar inkâr etsem boş, evet aklımda bir kişi var. Ve ihtimali düşük. Ama merakımı da susturamıyorum. Gerçekten barışıp mutlu olan var mı? Ayrılıp tekrar birleşen, düzelten insan yok mu hiç?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi ne kadar inkâr etsem boş, evet aklımda bir kişi var. Ve ihtimali düşük. Ama merakımı da susturamıyorum. Gerçekten barışıp mutlu olan var mı? Ayrılıp tekrar birleşen, düzelten insan yok mu hiç?
Cevap
4Cevap
Buradan birisi vardı onu tekrar kazanmak isterim
Hayırlısı
Amiin
Bu sorunun cevabı beni de ilgilendiriyor çünkü ben de eski partnerimi geri istiyorum
Ok o zaman hatırlatma için sizi çagırıyorum, okursunuz. Neden ayrıldîğınızı vs düşünün, mümkünse paylaşanilirsiniz
burada yani
Kendisine son donemde vakit ayıramadım okulumu bitirmek istediğim için ve aynı zamanda tezimi yaziyordum ve işe gidiyordum. Kendisi destek istediğinden yapıcı konuşmak yerine “zamanla geçer” “ben senin yanındayim” gibi basit şeyler söyledim. Birkaç gün sonra kendisi ile barışmak için, ve görüşmek için, uçakla oraya gitcem 4.5 saat
Anladım, benden tavsiye orada direkt ertelemeden yanına git.
Size bir şey soracağım, Allah hayırlısıyla korusun da diyelim o gün önemli işiniz çıktı ertesi gün kız gelmiyorum dese ne düşünürsünüz bir erkek olarak?
Ne güzel, şaşırdım. Bir şey paylaşacağım ben gitmediğime pişman olmuştum. Hem tatilim bozuldu hemde gitme planım. O gün de bekletince gelmiyorsan ben gezmeye çıkıyorum demiştim (eski nişanlım, 6 ay görüşmemiştik) o yüzden size tavsiye vermek istedim. Ha bozulsanız yine hakkınız da ben kendime olan saygımdan gitmedim artık ne kadar pişman olduğumu hissetsem de
Kendi aklınıza geldiyse ne güzel eminim rezil olmaması için kardeşleri söylemişti ama ispatım yok. Siz yine de sabırlı olun.
Yani tüm kızlar için konuşamam ama intikam için değildi o tavrım. Artık insan sürekli erkeğe yapışıyormuş gibi hissediyor gururunu kırmayın kızçemin
Ayrılık konuşmasını da erteledi ama tabii sorun nerde? Ciddi sorunlara sebep oldu onun gelmemesi sadece gurur meselesi değil
Benim 3 hafta tatilim var ve kendisini orada bekleyeceğim, sıkılmadan. Eğer gelirse, onunla çok yapıcı, güzel, romantik ve onu rahatlatacak şekilde konuşacağım. Kendisi de onu bekleyeceğimi biliyor ve ben sabırla bekleyeceğim. Sizin durumunuz farklı; 6 ay görüştükten sonra, o gün de son dakika gelmemesi gerçekten gurur kırıcı bir şey. Sizce kendisi gelir mi? Her zaman kalacam yer, kendisinin evine birkac dakika uzaklikta.
Onu siz benden daha iyi tanırsınız ve evet durumlar biraz farklı. Bence siz kapıya gidin yinede de tavsiye vermek istedim. Siz anlatınca benim olay aklıma geldi. Umarım hayırlı olan olur.
Sadık kalabildiyseniz ne güzel
En azından benim için olumlu tarafı şu: Oraya gittikten sonra her şey artık çok çok net olur. Eğer gelmezse veya bitirmekte ısrar ederse, üzüle üzüle dönerim ama defteri kapatırım. En azından kendisine yakın olacağım, kendisiyle aynı şehirde olacağım ve belki de onu görürüm. Çünkü en son görüşeli 2,5 ay oldu ve onu çok özledim.
Evet, tabii ki her şeyin hayırlısı olsun ama yine de çok çabaladım ve artık karar tamamen onda. Demek ki siz geri dönebilirsiniz, o buluşmaya gidecektiniz.
Cinsellik için görüştüğün biri miydi?
Hayır. Tamamen sağlıklı ilişki olma ihtimalini soruyorum yukarıda. Sizce mümkün mü bundan bahsetmem?
Yok Bence
Ne acı değil mi.. Benim düşündüğüm kişi kafa dengi sağlıklı biriydi. Pişmanlıklarım var, ama iyi de hissetmiyordum, o da şartlar gereği. Sevgi de yetmedi. Yani gelişmemişti belki yeterince bağlansaydık üstesinden gelirdik. Ben ayrılırken bana yakın biri dedi bunu, ama o kadar yoruldum ki bir adım daha atasım yoktu. Çok da küçük düşürülmüştük. Umarım ikimiz de mutlu oluruz. İki insanın hayatını yaktılar
Hayat. Ayrılmayı deli gibi ben istedim ama gerçekleşince ni an boşluk geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eski bir ilişkiyi yeniden sağlıklı inşa etmek kesinlikle imkansız değil ama ciddi emek ister aşkom 💖 Barışıp eskisinden daha mutlu olan o kadar çok çift var ki!
Ancak sırf yalnız hissettiğin için değil, sorunları gerçekten çözebilecekseniz bu yola girmelisin. İki tarafın da değişmeye hazır olması şart 💅 Zaman, mesafe ve doğru iletişim her şeyi değiştirebilir.
Peki siz tam olarak hangi sebepten ayrılmıştınız, sorun neydi söyler misin? ✨