AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Emin ol illa ki döncek. Hem kötü de bitmemiş. Düşündüğüne göre demek ki hayla özlüyosun onu 🙂
Yaw uzun yol ilsikisi dönse ne olur anla sanal , sanal
1 buçuk yıl oldu
O kadar çok özlüyorum ki başka bir şey istediğim yok
@Chapter var öyleleri
Yazık ya oturmuş bunun ici acı cekiyor birde. Nasıl bir yoksunluktur bu hicmi çevrende erkek yok adam yok kendini sanal dünyaya hepsediyirsun birde gereksiz birisi için
Valla bende çoook özlüyorum umarım yine eskisi gibi olursunuz
2 ay oldu gururlu biri de döner mi yine de bu arada feci aşıktı benim haberim yokken bile benim çevrem onun çevresi herkes şok içindeydi herkes bana olan sevgisini konuşurdu ağlaya ağlaya dua ettiğini söylediler
Hayatım boyunca bir kere bile ne birisi için göz yaşı döktüm ne yalvardım ne de kendimden ödün verdim 2 yıl arkadaşımdı içimden onunla asla olmayacağını düşünüp gömdüm ve onun 11 ay beni sevdiğini beklediğini duydum istediğim her kesi elde ettim edemediğim birinin peşinden 6 yıl koşup sadece ona anlattım dinledi en sonunda açıldı hayatımda ilk defa öyle sevildiğimi fark ettim onunla birlikteyken 3 ay boyunca ne elini tuttum ne dokundum ne öptüm takıntılı olduğum çocuktaydı hala aklım ona rağmen sevmemi bekledi üniversiteye gitti biter dediler 1 buçuk yıl oldu ben bi hata yaptığımda ayrıldı çocuk gibi hıçkıra hıçkıra ağladı o yüzden şimdi olsa oturur özür dileyerek ağlarım karşınında sevgisini hissettiğim için şu an da böyle bittiğine inanamıyorum o yüzden hala özlüyorun hala istiyorum
Giden bidaha gider gerek var mı Buna
8 kez ayrıldık 1 buçuk yıldır birlikteyiz her defasında gitsede devam etti
neden bittiğine bağlı bence.
Sürekli tartıştığımız için yorulduğumuzu söyledi
anlaşamamazlık bir süre sonra yorar evet.. ama ikinci bir şans gelene kadar var olmuş olan sıkıntıları çözerseniz eskisi gibi olabilir bence.. sadece elemanla bunu konuşmanız lazım.
Çok seviyordu çok gittim üstüne bağırdım çağırdım şimdi şimdi farkındayım iş işten geçti nasıl konuşabilirim ki sizce
iletişme açık mı kapalı mı bbiliyor musun seninle? eğer açık ise bu durumları konuşmak istediğini belirten bir mesaj atabilirsin.
Her yerden engelledi ama 1 ay sonra beni arkadaş kalalım istersen diye aradı ilişkinin içinde asla ayrılırsak arkadaş olmicaz derdi şimdi teklifinin cevabını öğrenmek için aricaj daha sonra konuşuruz yine düşün dedi
tamam açık kapı bırakmış diye düşünüyorum.. o arayana kadar siz konuşmak istediğiniz konular üzerin yoğunlaşın derim ben..
Peki sizce tekrar olma olasılığı yüksek mi yani çok gururlu korkuyorum onunla tekrar olmamaktan
o kadar ince detayı bilemem.. olur derim umutlanırsınız olmaz derim üzülürsünüz.. kim bilebilir.. ondan başka..
ama hayat devam edecek..
Yani çok seven bir adam yoruldum diye gider mi yoksa dinlenip döner mi
bence birz dinlenir diye düşünüyorum.. sonra o da seninle gerekli konuları konuşmak ister.
Çok teşekkür ederin yardımın için içimi çok rahatlattın
rica ederim.. umarım güzel olur he rşey.
Umarımmm
Noldu da
Kıskançlıktan dolayı tartışıyorduk biraz boyutu büyümüştü zaten uzak mesafedeydik zor oldu ve yorulduğumuz için ayrıldık sadece şu an yoruldum sürekli tartışmaktan bilemeyiz belki bir süre sonra yine hayat bizi bir araya getirir dedi
Dönmesin bence
Dönmez ise yaz