Aldatmış mıdır?

Kızlar selam, bizim ilişkimiz çok güzel gidiyordu aslında ama öyle gizli saklıyorduk, kimseye falan söylemiyorduk. Yani doğrusu o istemiyordu, ben de anlatmıyordum, yani en yakın arkadaşlarıma bile. Neyse işte, bunun hesabı özeldi ve biraz şüphelenmiştim yani ben de, sonra arkadaşımla takipleşiyordu bunlar, hesabının şifresini istedim arkadaşımdan, verdi. Takipçilerinde ve takip ettiklerinde tek bir kız vardı, kız da bundan 5 yaş küçük. Sorduğumda bir tanıdığımın tanıdığı falan dedi, sonra emin misin dedim, sonra ne sorguluyorsun bu kadar dedi 3 dakika falan, sonra da bir şey diyeceğim dedi; ayrılıyorum, son şansımdı biliyorum ama istemiyorum, her şey için teşekkürler dedi, ben de peki sağ ol yazmıştım ama engellemiş çoktan her yerden. 1 saat sonra falan instadan kaldırdı, ben engelledim yani. Sadece o kızı sordum diye mi engelledi anlamadım, bir de ben asla darlamazdım yani bu kim, o kim. İlk defa birini sordum. Bu arada engelimi kaldırdı geçenlerde, 53 gündür konuşmuyoruz, o kızla sevgili olmuş sanırım, kız baş harflerini yazmış bioya ama emin değilim o kız olduğundan, sadece harfler aynı diye o mu acaba diye düşündüm. Bir de onu sorduğum için engelledi o yüzden ama yine de emin değilim, durduk yere de aldattı diye de suçlamak istemiyorum ama anlam da veremiyorum, aldatmış mıdır sizce?

Aldatmış mıdır?