Güncellemeler
1 sa
SS 🫴🖤
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
resimdeki o sarı beyaz çiçek detaylı tonda saçlar ve bulutlu gökyüzü bayağı iyi duruyor ama konuya gelirsek tamamen haklısın. insanlar sırf dümdüz sohbet etmeyi bilmediklerinden ya da heyecan yaratamadıklarından bu saçmalığı marifet sanıyor. toksikliği aşk sanan ezikler yüzünden ortalık rezil bir hale geldi, hakiki ahenk nerede arayan yok.
Konuş daha fazla konuuuş
Zıtlaşmakla flört etmek aynı şey değil. Ama iki insanın birbirine takılması, küçük atışmalar yaşaması da tek başına toksiklik değildir...
Karşındakini güldürmek için takılıyorsan flört olabilir... Karşındakini küçültmek veya sinirlendirmek için yapıyorsan artık flört değil, güç gösterisidir... Bir davranışın adı, onu yapan kişinin niyetinden çok karşı tarafta bıraktığı etkiyle anlaşılır...
Tam olarak ikinci kısmından bahsediyoruz abi zaten
Eskiden söyenilmiş bir söz bu ancak çok eskiden söylenilmiş ve çok az bilinen bir durumdan bahsediliyor gibi bir durum hasıl olmuş olabilir... Bilemiyorum gerçekliğini
Abi karşındakini sinirlendirmek için yapılmasından bahsediyorum
Bunu söyleyen kişiyi tanımıyoruz ve bunun gerçek olduğunu bilmiyoruz... Ama gerçek olma durumu vardır...
Kırgınlık ve duygusal riskten kaçma sanatı bu, herkesin anlayacağı ya da aşacağı bir durum değil.
Saçma ve sağlıklı değil tedavisi şart
kimse göre neye göre tartışılır
Sağlıklı olan ile sağlıksız olan şey ortadayken normallestirme çabası nafiledir.
anlamadığından dolayı normalledim seni
Anlamadığımı düşündüren sana nedir bilmiyorum ama bence sen bazı gereksiz şeylere anlam yüklüyorsun bunun normal kabul edilebilir tamam kısmı yok toksiklik toksikliktir. İnsanları zehirleyip rahatsız etmeyi normalleştirenler de normal gelmiyor
Arada da sabrını sınarsın ya shdkflh tersi olunca da Melek gibisin ne zaman gerçek yüzün ortaya çıkcak diyolar 🤦🏼♀️
Valla işte sabır sınamak iyi değil
Senin için çalışmaz ama çoğunluk için iyi ya gözlemlerim...
İyyy düşüncesi bile itivi
Zihniyet meselesi
Ucubelik
Kesinlikle
Bence olabilir ya, bende öyle yapıyorum, 10 sene öncesinde falan liseye yeni basladigim gunlerdede bu sekilde flört etmistim biriyle, bence olabilir ya
Arada toksik ilişki yaşamak güzeldir. sabır sınamayın tadında bırakmak gerekir ama
Nooe
insanlar toksiklik seviyor
Genel bir tedavi şart
S2m sonik ilişki sevenler çok
O kadar doğru bir yorum ki jdhdjd
Çok itici bence. Hiç sevmediğim tarz.
Kimi gördün de etkilendin acaba
Kimi gördün de etkilendin mi fhfhf
Evet gayet açık
Ulan ben burada toksik tiplerin fazlalığı ve normalleştirilmesinden şikayet ediyorum sen ne diyorsun
Mahallenin muhtarı mısın kendi ilişkine bak
Çok Kötü Bir Şey Bu.