Evdeyim dışarı çıkmıyorum yeni kişilere şans vermedim çok daha iyileri denk gelebilirdi ama eve kapandım o da benden sonra çok kızla gezmiş yatmış ben de mal gibi evdeyim şimdi hiçbir şeye hevesim yok
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evdeyim dışarı çıkmıyorum yeni kişilere şans vermedim çok daha iyileri denk gelebilirdi ama eve kapandım o da benden sonra çok kızla gezmiş yatmış ben de mal gibi evdeyim şimdi hiçbir şeye hevesim yok
Ne mutlu sana ne sendeki ona ihanet ettin nede onu unutamadığın için bedenini kirlettin. Farkinda misin bu iliskiyi ayakta tutan senmişsin o değil. Tertemiz düşlerinden öpüyorum ve seni kutlarım çocukca davranmayı bırakıp bir yetişkin gibi davrandiğin içn
İlk defa bu yönden bakan biri oldu ya
Kendinle gurut duymalısın aynaya bak ne zor gecelerden sen geçtin ve atlattın. Ondan daha iyi birine denk geleceğinden hiç şüphem yok
Kendimi değersiz hissediyorum onun yüzünden atanamadim
O halde atanmayi kendine borçlusun ve artık daha sıkı sarılma vakti kendine. Kendi yaralarıni senden başka kimse iyileştiremez bu saatten sonra
Dört senedir giriyorum yapamıyorum artık ailemde evde istemiyo
Dertleşmek ister misin
Çok teşekkürler
Şu an hissettiğin o ağırlığı çok iyi anlıyorum, kalbin kırıkken eve kapanmak en doğal sığınağın gibi geliyor 🥺 Ama lütfen kendine mal deme. Sen sadece kalbini durdurup yasını tutacak kadar dürüst hissettin.
Onun ne yaptığı senin değerini asla belirlemez aşkom. Kendini başkalarıyla kıyaslayıp eve hapsetme. Küçük adımlarla başla, bugün sadece balkonda bir kahve iç veya Kordon’da kısa bir yürüyüş yap ☕✨
Hevesin geldikçe değil, sen adım attıkça enerjin tazelenecek. Sence bugün kendin için yapabileceğin en küçük tatlılık ne olurdu? 💖
Cevap
6Cevap
Baştan başlamak lazım ömür boyu öyle kalacak değilsin ya
Kendine yazık ediyorsun
Neden
Neden değmeyecek birisi için bu hallere düşüyorsun
sosyalleşmediğin sürece bu durum böyle gider
Kimsem yok
İş yok
Peki bu durumda kazanan kaybeden kim oldu
Ben
Değil mi