Onu çok sevdim, bende engelliydi, vk. comdan eski resimlerimizi ve dinlediğimiz şarkıları paylaştım, engeli açıp artık resım ve şarkı paylaşmayı bırakmalısın dedi bugün.. Aylar sonra mesaj attı.. demek ki beni takip ediyordu içten içe.. oysa ben onu beni unuttu herşey bitti sandımm.. ve tesadüfünböylesi bugün denizde öylesine onun resmını yazıp resım cekıldım.. geldıgımde mesajını gördüm.. ne yapmalıyım samimi içten cevaplar bekliyorum sizden..
Eski sevgilimi unutamıyorum, Belikide unutmak istemiyorum, Ne yapmalıyım?
Bu kadar kafaya takarsan ilerliyemezsin dostum O yürüyüp gider sen bıraktığı yerde kalırsın. Biten şeyler için herkes üzülür ama asıl mesele yoluna devam edebilmektir.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
sağol haklısın, Nebilem be kardeşim geçmişi unutmak çok zor
benim ki daha çok yandı, ona evlenme bile teklif etmiştim bir video hazırladım, takım elbisemi giydim. rusyaya gidecek halim yok tu, skype yi açtık hoporlörun sesını actırdım ve googleye anastasıa prutova yaz dedım, ve dailymatıondakı vıdeoyu izle, izlemeye basladı.. kameralarımız acık onu goruyorum ve vıdeomun sesını duyuyorum vıdeo sonunda benımle evlenırmısın yazdım ve kabul etmıstı.. o an dunyada en mutlu hıssettıgım andı, olayı anlattım vıdeoyu ızlemek ıstersen googleye yaz anastasıa prutova dıye ızleyebılırsın
En İyi Cevaplar