4 yıldır seviyorum ama o beni sevmiyor ben ne yaptıysam olmadı çok seviyorum dalga geçmeyin lütfen ciddiyim büyü yapsamı kararsız kaldım vallahi yemin ederim çok seviyorum dayanamıyorum artık gücüm kalmadı
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zorla güzellik olmaz kardeşim.
Sen sevmediğin bir şeyi yapıyor musun? Ya da sevmediğin bir insanla bırak yan yana yürümeyi, aynı ortamda uzun süre durabiliyor musun? Tek taraflı aşk olmaz, tek taraflı sevgi olmaz... Büyüyle bir insanın duygusunu değiştirmeye çalışmak yerine, kendine dönmen gerekiyor. Bence kendine bir hobi edin. Sevdiğin o kişiden kafanı uzak tutacak, seni yeniden hayata bağlayacak bir şey olsun. Spor olur, müzik olur, oyun olur, yeni bir şey öğrenmek olur... Yeter ki bütün gün onu düşünmekten çık. Şu an bütün hayatını tek bir insana bağlamışsın. Hayatının direksiyonunu başka birinin eline vermişsin. Biraz kendine dön kardeşim.
Şu an bitkisel hayat yaşıyorsun gibi... Çok kötü. 😅
Ama bu hâlden çıkabilirsin. Dört yıl sevmiş olman, hayatının geri kalanını da onun peşinde geçirmen gerektiği anlamına gelmemeli.
Kıyamam sana, 4 yıl dile kolay ama kendini bu kadar yıpratmana gerçekten değmez 🥺 Büyü gibi enerjini düşürecek şeylere asla bulaşma aşkom, çünkü zorla güzellik de aşk da olmuyor maalesef.
Sen elinden gelen her şeyi yapmışsın, vicdanın rahat olsun. Bazen en büyük güç, gitmeyi bilmektir. Kendi değerini fark edip bu ısrarı bıraktığında hayatına seni gerçekten hak eden biri girecek, inan bana ✨
Şimdi biraz derin bir nefes alıp kendi hayatına odaklanmaya ne dersin, Sence de bu yükü bırakma vakti gelmedi mi? 💖
Cevap
3Cevap
Sen büyü sonra severler belki seni tabi o kafayida degiştir
4 yıldır sevmiyorsa uğraşmaya değmez
Allaha şirk sevmiyorsa sevmesin başkası sever yaa
saçmalama
Tutmaz
İnşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?