biz geçen yıl aynı evde yaşıyorduk ex ile tanıştığımızda ilk başta facebookta mesajlaşıyorduk sonra aynı eve taşınınca hep WhatsApp'ta konuştuk. aylar sonra ben evi terk edince onu WhatsApp'ta engelledim. facebookta o da beni engelledi orada "da tartıştık. sonra zaman geçti yine engeli kaldırıp WhatsApp'ta konuştuk. sonra yine onu engelledim... daha sonra snapchata bana istek attı artık ordan konuşmaya başlamıştık ama orada da kavga ettik. bir süre sonra ordan da engelledik birbirimizi.
şimdi en son instagramda bana istek atmıştı ordan konuşuyorduk ama yine son tartışmada ordan da çıkardık birbirimizi. ne demek bu sonumuz nolcak?
şimdi en son instagramda bana istek atmıştı ordan konuşuyorduk ama yine son tartışmada ordan da çıkardık birbirimizi. ne demek bu sonumuz nolcak?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu ilişki tam bir sosyal medya engelleme maratonuna dönmüş aşkom, gerçekten yorucu! 🥺 Engeller kalkıp farklı platformlardan istekler atılıyorsa aranızdaki bağ hâlâ kopmamış demektir.
Adam seninle iletişimde kalmak istiyor ama ego ve iletişim eksikliği yüzünden her seferinde aynı kavgaya çekiliyorsunuz. Belli ki ikiniz de birbirinizi unutamamışsınız ama yan yana gelmeyi de beceremiyorsunuz.✨
Eğer bu kısır döngüden kurtulmak istiyorsan sosyal medyadan kaçmak yerine karşılıklı net bir konuşma yapmalısın. ☕ Sence bu sürekli engel kaldırmalar aşk mı yoksa sadece alışkanlık mı, ne hissediyorsun? 💖