Senin kim kocan olacak şaşarım, gelip elini öperim" dedi , "Telefonda tartışırken bagırıp söylemişti hafif sarhoştu, ne demek istiyor neden boyle konuşuyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bu söz sinirle söylenmiş olabilir ama tamamen boş bir laf değil. Senin kim kocan olacak şaşarım derken aslında seni hafife alıyor evlenilecek biri olarak görmediğini ima ediyor. Gelip elini öperim kısmı da alaylı küçümseyici bir ek. Yani bu lafın içinde saygı yok. Sarhoş olması da çok bir şey değiştirmiyor çünkü insan içince genelde içinden geçen daha rahat çıkıyor. Birlikte yaşadığın birinin tartışma anında bile bu kadar aşağılayıcı konuşması normal değil. Kavga edilir ama böyle vurucu küçük düşürücü cümleler kurulmaz. Bu onun sinirlenince nasıl biri olduğunu da gösteriyor. O yüzden ben mi yanlış anladım diye kendini suçlaman gerekmiyor.
11 Yorumla
Soran5 ayAdıma gelen mektuplar İcin goruştuk tekrar ve yine bana düşmanı gibi davranıyor sen bana yara verdin diyor bagarıyor hakaret ediyor niye bu cocuk bana bukadar dusman gibi?
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
5 aySen bana aitsin demiş. Bunu bilerek seni alacak olan adam olamaz gelsin ben onun elini öperim demiş. Seni kendi malı görecek hale getirmissin kendini. Gurur duy kendinle
09 Yorumla
Soran5 ayNe alaka ya
- 5 ay
Yaşa da gör...
Soran5 ayBu sözlerinden sonra benimle yattı sonra tekrar eski toksik ilişkisindeki kızla barışmış yanımda telefon kız ısrarla arayınca açtı ben de kavga ettim Evi terk ettim
- 5 ay
Adına üzüldüm. Kaldı ki seni sadece bedenin için kullanmış. Öyle biri her zaman hayatına eder. Sen sana bedenin için değil kişiliğine karakterine değer vereni gör derim. Bu tür ilişki seni küçük düşürür, degersizlestirir.
Soran5 ayAdıma gelen mektuplar İcin goruştuk tekrar ve yine bana düşmanı gibi davranıyor sen bana yara verdin diyor bagarıyor hakaret ediyor niye bu cocuk bana bukadar dusman gibi ya
- 5 ay
Seni kendine ait bir mal gibi görüyor.
Soran5 ayNe alaka karısı değilim bişeyi degilim
Soran5 ayAyrıca malı olarak gorecek kac senelik toksik ilişkisi olan o kız var yani?
- 5 ay
Neyse canım. Ben sana olanı söyledim. Sen ise başkasına demen gerekeni bana demen hoş değil.
Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Bence bu cümle küçümseyici ve üstten bakan bir laf. Sarhoşluk bahanesiyle ağzından çıkan şeyler genelde içinde olanın filtresiz hali oluyor. Seni evlilik üzerinden yargılayıp hafife almaya çalışmış gibi duruyor. Tartışmada güç kurmak için söylenmiş bir söz bence. Rahatsız olman çok normal, bunu yok saymamak lazım.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
6 aySerhos olduğu için yersiz bir özgüven gelmiş bence , atılınca pişman olur ayık kafa daha sağlıklı iletişim kurup sorun her neyse çözmeye çalışın
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu cümle tam olarak “sana ilgi duyuyorum ama şaka ve alkolün arkasına saklanıyorum” demek 🙃
“Senin kim kocan olacak şaşarım” derken seni beğendiğini ima ediyor. “Gelsin elini öpeyim” kısmı da hem şakalaşma hem de “sen evlenmeden ben davranayım” tarzı flörtü andırıyor 💬
Burada önemli olan senin ne hissettiğin.
Eğer hoşlanmıyorsan çok net sınır koyman iyi olur:
“Bu tarz sözler hoşuma gitmiyor. Arkadaş kalalım” diyebilirsin 🚫
Eğer hoşlanıyorsan da bunun sarhoşken söylenen boş bir laf mı yoksa gerçekten bir duygu mu olduğunu ayık kafayla konuşup netleştirmen en sağlıklısı olur 💗13 Yorumla
Soran6 aySen evlenmeden brn davranmayım derken?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
49Cevap
3 ayBirincisi aynı evde bir erkekle beraber yaşamanı hiçbir şekilde doğru olmadım en büyük yanlış burada başlıyor nikahlı kocan değil bir şeyin değil aranda bir bağ yok Niye bir adamla aynı evde yaşıyorsunuz Yani bu sevgiliniz de olsaydı arkadaşınız da olsaydı karşı cins biriyle evde Yaşamak nedir Yani bu neyin kafasıdır neyin mantığıdır Ben bir çözemedim sonraki konuya Gelecek olursak bu arkadaş zaten çok saygısız birisiymiş Bence bir an önce iletişimini Kesmen daha doğru olur
00 Yorumla
5 ayNet bir şey söyleyebilirim ki seni birinin karısı olarak veya kendinin karısı olacak bir insan olarak görmüyor eğlenmelik bir kadın olarak görüyor o yüzden kimsenin karısı olamazsın muamelesi yapmış bence bir an önce sınırlarını çiz ya da ona fazla bağlanma sadece tadını çıkar diyebilirim yoksa hayal kırıklığına muhtemelen uğratacak
00 YorumlaSeninle alakalı sıkıntısı var demekki senin zor biri olduğunu sana kimsenin tahammül edemeyeceğini söylemek istemiş
10 Yorumla
3 ayboş ver , biraz sakin kal normale döner , ama burada yapman gereken asıl şey kendi davranışlarını gözden geçir , muhtemel ilgin azalmış, evde yetersiz sorumluluk ve çok fazla söylenme yapıyor olabilirsin , ve adam folmuş olabilir
00 Yorumla
4 aysinirlenmiş, ama iyi bir şey değil. çünkü burada açıkca senle kim niye evlensin. evlenenin aklına şaşarım diyor. bence gerçekten düşündüğünü söylemiş. ayrılmak için geç değil
00 Yorumla
4 ayYani size hakaret etmiş açıkçası. Sizinle evlenilmez kim sizle evlenmeyi kabul eder ki ye getirmiş. Onunla iletişiminizi kesmeniz sizin için daha iyi olacaktır.
00 YorumlaKısa Ve Öz Olarak Şöyle Demek İstemiş; Sen O Kadar Çekilmez Bir İnsansın'ki Kim Gelip Seninle Evlenecek? Eğer Seninle Evlenecek Kadar canım Birini Bulursan Gelip Elini Öpeceğim Demiş.
00 YorumlaSarhoş adam ben seni hangi kafayla alıyorum diyor adam kendi kafasinda kıymış nikahı laner okuyi sen dusun artık
00 Yorumla
6 ayAşıkmış oğlan. Sende hıxlı takılıyorsun. Kaldıramamış
02 Yorumla
Soran6 ayOhaa nasıl anladın
- 6 ay
Abin gurme 😏
Gizli Üye(30-35)6 ayArtik ayni evii paylaşmama zamanı gelmis sanki seni kendine mecbur mu zannediyor butun masraflar ona mi ait boyle hitap ediyor mi bir kadina nasil bir ukala bu
06 Yorumla
Soran6 ayHayır herşeyı ortak oduyoruz ve kavga ederken bana git diyor delimi ne sanki evliyiz ve bedava kalıyorum
Cevap sahibi6 ayIyi katlanıyorsun ona hemde ortak diyorsun erkek her sey kavga esasında hemen git diyormuş kovuyor resmen kendini ne zannediyor ki cok mu önemsiyor deger veriyorsun bunu hissettiriyorsun
Soran6 ayEvet fazla değer verdim gtu kalkmıştı, benle yattıktan sonra uzaklastı , ertesi gunu akşam saatlerinde dışarıda işim cıktı geldi arabayla beni topladı bırakmadı. sonra biz neyiz dedim ev arkadaşı dedi uzaklastı yine bende cildirdim evi terk ettim , sonra kayıt meselesi İcin bahane 3 ay sonra tekrar iletişim kurduk kabul et kızım sen bana yanlış yaptın yara verdin diye cemkirdi yine
Cevap sahibi6 ayHem suçlu hem güçlü demek ki zeytinyağı gibi üste çıkmayı da biliyor eşeğe hakettiginden fazla değer verirsen kendini yarış atı zannedernis derler keske dönmeseydin yanına yokmuydu baska çaren ki döndün
Soran6 ayYanına dönmedim sadece mektublarımı almak İcin gittim
Cevap sahibi6 ayAnladim musait misin sen
6 aySeni kocası sanıyor herhalde şu an aynı evdesiniz diye
018 Yorumla
Soran6 ayHayır senin kim kocan olacak şaşarım diyor
- 6 ay
Yani kötü huylu aski biri olarak düşünüyor ki bu yüzden tartışma da bunu söylüyor.. erkek ve kızın aynı evde kalması bence garip. Kız kıza kalanı gördüm ama. Sevgili değilse 1 kız bir erkek kalmaz belkide sevgili olmak istiyor senle ama bunun cesareti yok belki onda
Soran6 ayCesareti yoksa niye boyle konusuyor ki ama
- 6 ay
Bir nevi istediği gibi olmadığı için kendi kendine kızıyor yani. Başka açıklaması yok. Erkekler illaki yakınındaki kişi arkadaş da olsa ona duygusal bağ kurar buda sevgili olmak istiyor ama belliki sen ona göre bunla alakan yok belki sevgili olacak kriterine asla uymadığı için kendine kızıyor. Yani cesareti yok ama senden sevgili olalım teklifi gelse emin ol buna evet cevabı gelir
Soran6 ayİlk başta sevgili olmak istedi ben istemedim sonra kanka moduna bagladı sonra bana boyle düşman gibi davranmaya başladı bu soruda sozlerden sonra da benimle yattı biz neyiz deyince yine uzaklaştı?
- 6 ay
Çüşşş yatmak ne alaka. Ozaman onun gözünde ucuz kıza dönmüşsün yani. Sebebi bu kankasını si ken adam da beklenecek performans bu neyse en başta bunu deseydin. Cevap. Belli biz yattık bana bu şekilde davranıyor deseydin amacını zaten derdik. Zaten dediğim gibi 2 karşı çcinsin kanka ayağı g.. ö. t ayağı
Soran6 ayHayır biz yatmadan once bunu söylemişti ondan sonra yattık
- 6 ay
Neyse bu şekilde gider zaten olan olmuş dediğim gibi sevgili olmak istemiş karşılık sevgi olarak alamamış ve sen onun gözünde onla yatarak ucuz kız konumuna düşmüşsün yani. Hem sen ne olsun istiyorsun ki ondan sevgili mi olalım evlenelim mi istiyorsun sen şimdi onla
Soran6 ayArtık istemiyorum bana değer vermedi evi terk ettim , sonra kagıt meselesi İcin bahane 3 ay sonra tekrar iletişim kurduk kabul et kızım sen bana yanlış yaptın yara verdin diye cemkirdi yine
- 6 ay
Yara mı vermişsin komik. Seni elinden * için kaçırdım demiyorum da g. ö. t lalesi sana laf sokuyor.
Soran6 ayNey İcin kaçırdım
- 6 ay
Sen değil o seni cinsellik için kaçırdığına kızıyor. Neyse senin işin yaş iş. Cinsellik için gel yatalım desen gelir yoksa hep sen kötüsün hep sen suçlusun onun için .. birde yanlış anlama kızlarda verse namussuz vermese namussuz oluyor ya. Onun gururunu yapıyor o karşı taraftaki g. ö t😅😅
Soran6 ayEvet ne yapsak suc
- 6 ay
Bu yüzden onla iletişimini kes. Sevgilin olmaya. Erkeklede yatma yani biraz sendede var hata. Ama karşı taraf da çogu şu an tek derdi senle yatmak bu saatten sonra senden bekledigi başka bir şey değil yani. Genede hatadır oldu de önüne bak derim
Soran6 ayOyle yapıyorum dogru
- 6 ay
Yani yanlış anlama bir kadın 1 erkek asla ve asla arkadaş olmaz bunu unutma.. kendimden de bilmiyorum. Birine iyilik bile yapsam amacı bu beklenti oluyor bence onunla evini nasıl ayırdıysan kafandanda at yoluna devam et takılı kalma bu olaya
Soran6 ayEvet kesinlikle haklısın
- 6 ay
Umarım gelecekteki hayatın güzel olur🤲💕🤲🌸
5 aybunlarla değil ev paylaşmak selamı paylaşmam
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. beraber yaşarsan daha sevgili iken ağzına geleni der aşkom
00 Yorumla
5 ayAblacım adam alacağını almış gerisini sana bırakmış
00 Yorumla
5 ayEv erkek arkadaşı erkek olan kızla evlenen erkek gvttır diyo
00 Yorumla
5 ayNeler yaşandı diyecektim ama ev arkadaşın açıklamış zaten, sen konuyu anlat nasıl çıktı bu tartışma
00 Yorumla
5 ayYani çekilecek biri değilsin seninle evlenene helal olsun diyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 687 cevap paylaştı. her insan hata yapar önemli olan aynı hataya düşmemek hayatına devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aySana doymuş ve seni şutlayıp yeni hatuna geçmek istiyor.
116 Yorumla
Soran6 ayBilemedin
Cevap sahibi6 aySenin kocan kim olacak?
Ne demek bu?
Soran6 ayBu laftan sonra benimle yattı?
Cevap sahibi6 aySarhoş ne yapmasını beklerdin?
Dua et bir erkek daha getirip mfm tost yapmaya kalkmamış.
Soran6 ayBos yapacaksan hıc yorum atma kardeşim
Cevap sahibi6 ayİstediğin gibi yorum yapmak zorunda değilim ve benim yorumum bu 👍
Soran6 ayBilip bilm3den konuşma ozaman güzel kardeşim birisi değildi kıskanc maco birisi o yüzden yorumun boş
Cevap sahibi6 aySenin kim kocan olacak şaşarım, gelip elini öperim diyen adam mı kıskanç?
Soran6 ayAynı evde ben yaşıyorum ve her saniye bana davranışlarını biliyorum sen sadece sorduğum sorudan bu sonuca varamazsın geniş duşun
Cevap sahibi6 aySenin kim kocan olacak şaşarım, gelip elini öperim diyen biri için
Neden böyle konuşuyor? Diye soru sorarsan ne dememi bekliyorsun?
Ayrıca içki bütün kötülüklerin anasıdır derler. İçkiyi bıraktır.
Soran6 ayEvlenecegi kadın bıraktırsın bana ne
Cevap sahibi6 ayEvlenmeyeceksen niye ilişkiye giriyorsun?
Soran6 ayBir anda oldu kendimizi tutamadık fazla cekim hissediyordum hata yaptım ilk defa
Cevap sahibi6 ayİlkinse içkiyi bıraktır ve evlen onunla 👍
Soran6 ayEvlenmeye değer adamlar var bu o kişi değil
Cevap sahibi6 ayKaç yaşındasın?
- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
5 ay3 ayın sonunda nasıl bezmişse senin ev halinden bunları söylemiş
02 Yorumla
Soran5 ayBunları söyledikten sonra neden benimle yattı
- 5 ay
Zevkine
- Aile & Toplum konusunda 538 cevap paylaştı.
3 güSeni evden göndermek istemiş
00 Yorumla
6 ayAlacağını almış yenilerin peşinde. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Madem masrafları ortak karşılıyorsunuz neden kadın değilde erkek ev arkadaşı. Yani kaçınılmaz son.
00 YorumlaAbi genel olarak rahat bir insanım ama evlenmeden beraber yaşanmasına karşıyım ya böyle cesaret bulup saygısılaşırlar işte
10 Yorumla
5 ayokadar dolmuşkş stresten ağzına geleni söylemiş, ama hatayı kendinde arayarak başlayabilirsin, erkek arkadaşın zaten artık yok , yenisine yapmazsın
00 YorumlaZor insan olduğunu kimse senle kolay kolay evlenmez
00 YorumlaGenelde düşünmeden söylenen şeyler bunlar. Seni üzmek istemiş o an, ama ciddi değildir.
00 YorumlaSana katlanılmaz katlanıpta seninle evleneni tebrik ederim demiş
00 Yorumla
5 ayKapıya koy bundan koca olmaz sana, zaten pek de niyetli değilmiş dediklerine bakarsan.
00 YorumlaSaçma sapan öfke problemleri varsa ayrıl kurtar kendini bu adamdan bi hayır gelmez
00 YorumlaSeninle benden başkası birlikte olmaz yaşamaz demek istemiş
00 Yorumla
5 aycokta abartı bir şey dememiş ne kastın ki bu kadar cano
00 YorumlaErkek bu dedigini çok ciddi alma kafası eser der
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySevgili olarak mı takılıyorsunuz normal ev arkadaşı gibi mi
08 Yorumla
Soran6 ayİlk başta sevgili olmak istedi ben istemedim sonra kanka moduna bagladı sonra bana boyle düşman gibi davranmaya başladı bu soruda sozlerden sonra da benimle yattı biz neyiz deyince yine uzaklaştı?
Cevap sahibi6 ayAyrıl evinden muhatap olma bence
Soran6 ayOyle yaptım sonra kayıt meselesi İcin bahane 3 ay sonra tekrar iletişim kurduk kabul et kızım sen bana yanlış yaptın yara verdin diye cemkirdi yine
Cevap sahibi6 ayKendi evin varsa onu kabul etme. çalışıyormusun öğrenci misin
Soran6 ay30 yaşındayız çalışıyoruz evlenip boşanmış insanlarız
Cevap sahibi6 ayBüyükşehirdemi yaşıyorsun çocuk var mı
Soran6 ayYurt dışında yaşıyoruz benim yok onun var
Cevap sahibi6 ayNerelisin normalde
6 aySenle kimsen olmaz demiş
010 Yorumla
Soran6 ayNeden ki
- 6 ay
Küçümsüyor seni anla
Soran6 aySebep
- 6 ay
Muhtemelen psikolojik baskı yapma derdinde sana
Soran6 ayNeden boyle bişey yapmak istiyor sence
- 6 ay
Kendisi ezikte ondan kaynaklı olabilir
Soran6 ayBeni istemiyor yani?
- 6 ay
Bunu mu anladın😅
Soran6 ayNe anlamam gerekiyor acık soyle
- 6 ay
Neyse boş ver 😉 iyi günler
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kafanıza takmayın boşveriniz
02 Yorumla
Soran6 ayNe boş adamsın
Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. Gel kocan olayım elimi öpsün
00 YorumlaSarhoşun mektubu okunmaz he de geç
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sarhoşluğa vurmuş , nahane yapmış gibi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı.
4 aySenden ciddi bir insan olmaz diye hakaret etmiş.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 374 cevap paylaştı.
4 aySeni kimse almaz demek istemiş
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 547 cevap paylaştı.
u 4 aySarhoş kafayla söylemiş takılma
00 Yorumla
5 aySarhoş ya ne dediğini bilmiyordur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayDemek ki seni istemiyor
00 Yorumla Seninle evlenmeyecek ve şimdilik sabrediyor sana
00 YorumlaSaçmalamış, ciddiye alma dfdhfg
00 Yorumla
5 ayGeçimi çok zor biri olduğunu ima etmiş
00 Yorumla
5 aykarı koca gibi değilmisiniz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 583 cevap paylaştı. Ev arkadaşı mı hem ev hem yatak mı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 ayNe bilek aranızdaki diyaloğu
00 Yorumla
6 ayTamamen kudurmuş diye yorumladim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aybır bırınızın ılk sevgılısı mısınız?
04 Yorumla
Soran6 ayHayır evlenip boşandık ikimizde 30 yaşındayız
Cevap sahibi6 aypekı kıskanc bırı mısın
Soran6 ayNe bos sorular ve alakasız
Cevap sahibi6 ayıkı kanka dost olalım konusalım anlatırım uzuncatmm
Gizli Üye(25-29)4 ayDemekki uygun biri değilmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayNeden bir erkekle ev arkadaşlığı yapıyorsun ki
00 Yorumla
5 ayklasik erkekler tatlım önemsemeyeceksin
10 Yorumla
4 güSenden tiksinmiş sanırım
00 YorumlaSeninle ciddi degilmiş.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 777 cevap paylaştı.
4 ayBoş konusuyo
00 Yorumla Bence bırak onu
00 Yorumla
5 ayHoş değil
00 Yorumla
5 ayYani seninle kim evlenirki anlamında demiş sanirim
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 3 aydır beraber yaşadığım erkek ev arkadaşımla kavga ettik. Ne demek istemiş?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler