Menfaatçi, saygısız ve kötü etkileyen yakın arkadaşı tamamen silmekle iyi mi yaptım?

Sürekli menfaatini ön planda tutan bir arkadaşım vardı çok uzatmadan birkaç örnek vereceğim yaptıkları için motosikletim Çin malı iken bazen bozuluyordu onunki de bozuluyordu birbirimizin motorunu iple tamirciye çekiyorduk bir gün gece yolda kaldım dedi bende de egzozu açık motor vardı bunu eve bırakayım diğer motorla geleyim dedim o da hemen geleceksin deyip emir vererek konuştu benim de üslup değişti sonra tabii

Neyse sonra da ben bir ara bu motoru abime verdim üstüne yaptık noterde yeni başka motor almıştım neyse konusu açıldı arkadaşım dediğim bana ileri geri konuşmaya başladı verilir mi parayla verseydin canım vs konuştu engelledim sonra da o beni engellemiş bir aydır konuşmadık

Bunlar sadece birkaçı ben kızdan ayrıldığımda moral vereceğine escye gidelim diyen birisiydi ayrıldığım gün onun sevgilisine yemek ısmarlatmaya çağırdı ve o gün moralim bozuk olduğundan kaza yapmıştım

Böyle arkadaşım işte sınav oldu bana kurtuldum ama

Menfaatçi, saygısız ve kötü etkileyen yakın arkadaşı tamamen silmekle iyi mi yaptım?