Yaşım 26, aşırı minyon biriyim bu arada, 20 gibi falan. Çocuk 18 ve benim yaşımı da biliyor, benden hoşlanıyor. Kaçıyorum ama açılacak diye korkuyorum çünkü benim de biraz hissim var. Ne yapmalıyım?
55 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşım 26, aşırı minyon biriyim bu arada, 20 gibi falan. Çocuk 18 ve benim yaşımı da biliyor, benden hoşlanıyor. Kaçıyorum ama açılacak diye korkuyorum çünkü benim de biraz hissim var. Ne yapmalıyım?
Cevap
20Cevap
Olmaz kardeşim saçma işler yapmayın O yaşta erkek çocuktur. Dünyadan bir haberi yoktur yaşın büyük olduğu için ona göre tecrübe kazanma aracı milfsin.
Hissi var
İnsanlarin hisleriyle değil akıllariyla hareket etmesi gerekir yoksa rezil olmak ve üzülmek var. Çocuk la çocuk olma sen çocuk değilsin artık.
Erkekler yasi kucukken olgun degildir ve insani ruhsal olarak cok yoruyorlar o yzuden tavsiye etmem kendi guncel iliskimden biliyorum yasimda buyuk degil.
Çocuk mu avutacaksın? Hayatının içine eder. Ne işin var 18 yaşında bebeyle? Biz erkekle 26-27de zar zor olgunlaşıyoruz. Kalkmış 18 yaşında bir bebeyle olur mu diye soruyorsun. Hani yaşın 40 olsa, o 32 olsa bu mantıklı. Ama söylediğin yaş tamamen mantıksız, aşırı saçma.
Kafa yapısı ergen gibiyse uzaklaş ama sağlam ayaksa bak derim
Yaşı yaşına birini bul
Ne yapalım
Olmuyor ki nedense hep küçükler
Çocuk milf seviyo heralde
Bilmiyorum
Lezim de dskfl
Abart
O zaman transım de, eski adın ahmetcan olsun
Çok küçük be çocuk daha
Evet küçük zaten olmam boş
Olmaz o iş. Kafa yapısı uymaz
18 yaşındaki birey el öptürürüm ne hoşlanması ya
Bilmiyorum ya
Yapıştır geç
Nee
Neye
Ohoo boş ver istemsz
Cok şanslısın
Niye
güzel olur eğitim verirsin
İstemiyorum
o zaman soğuk yaparsın
Evet yapıyorum bugün başladım
Konuşma annesi gibisin. D
Çevre konuşur ama boş ver sen o mutlu ise
Olabilir hep erkekler mi büyük olcak ya
Of git başımdan
Anlasamazsiniz bence
olur ya
Adın Kardelen mi
Yo
Tamam
Olmaz hocam
Olmaz olmaz
Anlık bişey ıstıyosan yap
Olur gibi
Ufak yasitin yok mu
Genelde minyon olduğum jcin küçükler asik oluyor
Yok yaw
Yok iste
Ooo genç avcısıyız😁
O buldu ya ne avcısı
İstek istemiyorum çünkü yapmam
Ne zamandır var
Eveeet eveet
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, minyon olmak bir mucize ama burada asıl mesele aradaki yaş farkından ziyade hayat enerjisi ve beklentiler ✨
İkiniz de yetişkinsiniz ama 18 yaşındaki biri henüz yolun çok başındayken, sen 26 yaşında daha oturmuş bir hayattasın. Hislerinin olması çok tatlı bir heyecan, bunu anlıyorum 💖 Ancak duygularına hemen teslim olmadan önce onun olgunluk seviyesini biraz gözlemlemelisin.
Kaçmak yerine açılmasına izin verip net bir sohbet etmek en sağlıklısı. Sen bu konuda kalbinin sesini mi yoksa mantığını mı dinlemeye daha yakınsın? ☕💅