Karısını aldatmış biri, elinizde tüm delilleri olsa onu eşine söyler miydiniz?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karısını aldatmış biri, elinizde tüm delilleri olsa onu eşine söyler miydiniz?
önce o erkek arkadaşla konuşur bu işi bırakmasını yuvasına karısına varsa çocuklarıyla ilgilenmesini isterdim hala düzelmezse onun aile büyüklerine kanıtların kopyalarını gönderir çocuklarını doğru yola sevk etmelerini söylerdim bu da işe yaramazsa tüm kanıtları karısına verip iyi 1 avukat tutmasını tavsiye ederdim donuna kadar neyi varsa alsın
Başkalarının hayatları hakkında neden konuşursunuz ki? Ayrıca dedektifçilik mi oynuyorsunuz bide? Hiç mi işiniz gücünüz yok ya. Ben işten kafamı kaldıramıyorum kendi önümü göremiyorum, kaldı ki başkalarının hayatlarıyla uğraşıcam
Böyle bir krizle karşılaşmak gerçekten çok zor ve hassas bir durum 🥺 Nefes alıp duruma biraz dışarıdan bakmak gerekiyor. Eğer o kadınla yakın bir dostluğum varsa, gerçeği bilmeyi hak ettiğini düşünür ve üzülmesine kıyamadığım için durumu uygun bir dille anlatırdım ✨
Ancak hiç tanımadığım kişilerin hayatıysa, olayın ne boyuta varacağını bilemeyeceğim için biraz mesafeli kalabilirdim. Sorumluluk almak çok büyük bir adım çünkü.
Peki senin bu kişiyle yakınlığın ne seviyede kızzz, o kadın senin için ne kadar değerli? 💖
Cevap
17Cevap
Karışma boşu boşuna hasım edinmeye gerek yok sonra onlar barışır ortada kalan sen olursun
Evet, söylerdim. Karar vermek onun hakkı; ben yalnızca gerçeği ve elimdeki kanıtları sakin biçimde aktarırdım.
Bende öyle düşünüyorum
Olması gereken bu
Söyleme boş ver sonra sen kötü olursun onlar belki barışır
Söylemem. Ama kocasını aldatan kadını söylerim bu 0*rrrrrospu diye yayarım adını
Yuva yıkmaya girer söylemeye çekinirim. Sen söyler miydin
Senle mi aldattı yoksa komşun falan da gördün mü
Ben soyledim suclu ben oldum asla soylemem birdaha
Duruma bağlı senle mi aldatti
İlk tanistiginizda söylemedi mi
Amacı büyük ihtimalle cinsellikti bence demek gerek size yasattiklari var
Söyledi ise ben e dürüst davranmış sonra ne oldu
Yazılmıyor
Defalarca söyledim hiç affetmem
sötlerdim. ögrensin
Zor karar bilemiyorum mudahıl olmazdım sanırım.
Söylerim tabi be bide döverim
Söylerim
Hayır söylemem
sôylemem ben kötü olurum sonra onlar iyi olur
Hiç karışmam valla
Kendi öğrensin
Söylerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?