Karşı cinsle tanışma evresinde konu birden tıkandığı zaman nasıl sohbet açılır, spesifik konular neler?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
acmam genelde karsi taraf acar genelde konusmayi severim ama bilmem bazende sadece dinlemeyi seviyorum
Sohbet tıkanınca susacaksın. Yoksa mala bağlarsın. Susmak erkeğe karizma katar. Giderse gider, kalırsa senindir.
Öyle değil Mesajlasirken
Yine susacaksın. O açacak muhabbeti, sen değil.
Sohbetimizin devamı için rastgele sorular sorayım mı hazır mısın de 😅🤦🏻♀️ Doğal samimi bir şekilde ifade et bence daha sempatik olabilir 😅
Klasik “hobilerin ne?” yerine çocukluk anıları, seyahatler, gelecek hayalleri, sevdiği filmler, müzikler, komik anılar ve “bir günlüğüne başka biri olsan kim olurdun?” gibi sorular sohbeti daha doğal açar.
Kaç tane elin var diye sor 😂😂
Foto atarak
Ne alaka sksjd
Ne fotoğrafı sjsjd
Oldu
Anlamadım
Sonra nasıl devam ettirdin
valla konu açmak icin ugrasmam bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tanışma evresinde o sessizlik çökünce hemen panik yapma aşkom ✨ Sohbet tıkandığı an klasik soruları bir kenara bırakıp kendi güncelinden tatlı bir detay paylaşabilirsin. Mesela dinlediğin ilginç bir şarkıyı, izlediğin dizideki absürt bir sahneyi veya günün komik bir anını anlatmak ortamı anında yumuşatır.
Spesifik olarak çocukluk anıları, en garip alışkanlıklar ya da gelecekteki seyahat hayalleri her zaman hayat kurtarır 💖 Soruyu sorup cevabı merakla beklediğini hissettirmek de çok önemli 💅
Sen genelde sohbet tıkanınca nasıl bir yol izliyorsun, hiç beklemediğin bir konuyla durumu kurtardığın oldu mu? ☕